beagle ka8aroaima

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

beagle ka8aroaima

Δημοσίευση από pai »

kalispera sas kai signomi gia ta aglika alla den mporw na ta alla3w!polountai 2 beagle ka8aroaima meta ta xartia tous ena arseniko 2misi xronon kai ena thiliko 1 misi xronon poli kala sto kinigi tou lagou 1400 euro kai ta 2 mazi!dexti ka8e dokimi sto vouno.andreas 96515172
sotiris!129

Re: beagle ka8aroaima

Δημοσίευση από sotiris!129 »

απο που εισαι φιλε?
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

sotiris!129 έγραψε:απο που εισαι φιλε?
apo lemeso file!
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

pai έγραψε:kalispera sas kai signomi gia ta aglika alla den mporw na ta alla3w!polountai 2 beagle ka8aroaima meta ta xartia tous ena arseniko 2misi xronon kai ena thiliko 1 misi xronon poli kala sto kinigi tou lagou 1400 euro kai ta 2 mazi!dexti ka8e dokimi sto vouno.andreas 96515172
Φίλε βάλε καμιά φωτογραφία να πάρουμε μια ιδέα.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

Savvas έγραψε:
pai έγραψε:kalispera sas kai signomi gia ta aglika alla den mporw na ta alla3w!polountai 2 beagle ka8aroaima meta ta xartia tous ena arseniko 2misi xronon kai ena thiliko 1 misi xronon poli kala sto kinigi tou lagou 1400 euro kai ta 2 mazi!dexti ka8e dokimi sto vouno.andreas 96515172
φιλε αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες να δειτε τα σκυλια!
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

pai έγραψε:
Savvas έγραψε:
φιλε αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες να δειτε τα σκυλια!
_____a0057.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

Νεα τιμη 1200 ευρο!οποιος ενδιαφερετε υπαρχει και video για να παρει μια ιδεα απο τα σκυλια μου!
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

pai έγραψε:Νεα τιμη 1200 ευρο!οποιος ενδιαφερετε υπαρχει και video για να παρει μια ιδεα απο τα σκυλια μου!
Φίλε χρόνια πολλά και καλή χρονία.

Μία ερώτηση. Γιατί τους πουλάς αν επιτρέπεται?
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

Savvas έγραψε:
pai έγραψε:Νεα τιμη 1200 ευρο!οποιος ενδιαφερετε υπαρχει και video για να παρει μια ιδεα απο τα σκυλια μου!
Φίλε χρόνια πολλά και καλή χρονία.

Μία ερώτηση. Γιατί τους πουλάς αν επιτρέπεται?

για σου φιλε καλη χρονια και σε σενα!φιλε τους δινω γιατι εχω αποφασηση να αλλαξω φυλη και τροπο κυνηγιου!(ειναι σκυλια κοντινα αργα και οχι πολλη διωξη) δλδ κατι διαφορετικο απο αυτο που θελω να κανω!
ninos
Full Member

Δημοσίευση από ninos »

να δουμε το βιντεο...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”