Άδεια φυσίγγια

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: Άδεια φυσίγγια

Δημοσίευση από marinos.a »

ενα τέτοιο μασκαραλίκι μπορεί να ευκολύνει τους κουνοshυλλους σαν και μένα

Εικόνα
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

master έγραψε:Η παρέα 3-4 άτομα πάντοτε μαζεύουμε τα άδεια φυσίγγια. Αυτό εφαρμόσαμε τα τελευταία 4 χρόνια. Στο τέλος κάθε περιόδου προσωπικά εγώ γεμίζω μια μεγάλη πλαστική τσέντα με άδεια φυσίγγια.

Καμιά φορά που κτυπώ καμιά τζίκλα και την ψάχνω και δεν την βρίσκω, επειδή από συνήθεια τα άδεια φυσίγγια μπάινουν πάντα και εντελώς μηχανικά πίσω στο γιλέκο αμέσως μετά την ντουφεκιά, χρειάζεται να ξαναπάω εκεί που είμουν ακριβώς όταν την έπαιξα για να ξαναδώ τον τόπο που έπεσε και δυσκολεύομαι να βρώ ακριβώς το σημείο γιατί δεν υπάρχουν τα άδεια φυσίγγια. Αλλά αυτό πιστέψετε με είναι το μοναδικό μειονέκτημα και κανένα άλλο.

Χαιρετώ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

Ρε παιδια εχω ενα κολλητο μεσ' την green dot και ερωτησα τον για τουτο το θεμα και ειπε μου οτι
δεν πιανουν ουτε αυτοι τους καλυκες! Επομενος καταληγουν στη χωματερη ετσι κι'αλλιως!
Εγω πετασσω τα εχει 2-3 χρονια στους κλασσικους καλαθους. Παντως χαιρομαι που βλεπω
οτι εχει κι'αλλους συναδελφους που το καμνουν τουτο. Αν κ επρεπε να ηταν το αυτονοητο απ'ολους!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

το να τα μαζευουμε εχει και το πλεονεκτημα οτι μολις κτυπησεις με μια ωραια βολη καποιο πουλι οταν κρατας το αδειο φυσιγγιο ξερεις τι φυσιγγιο ειχες μεσα και ετσι συμπεραινεις τις ιδανικες συνθηκες που κοβει,πολλες φορες οταν ανακατευουμε φυσιγγια στην βαλιτσα μας στην τραχιλα τζικλα ;)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

είναι απλά θέμα συνήθειας.
Ανοίγει το όπλο, χέρι πάνω στους εξωλκείς και πίσω στο γιλέκο και μετά χέρι στην μπροστινή τζέπη και επαναγέμιση.
Πόσες φορές είχα καλή βολή σε τζίλες και δεν έβρισκα τι φυσίγγι έριξα γιατί ήταν πίσω στο γιλέκκο με τα υπλολοιπα άδιεα.....
Δυστηχώς όμως δεν κάνουν για ανακύκλωση, εχτός αν έχεις μεγάλη όρεκση και κόψεις τον κάλυκα από το πλαστικό και ανακυκώσεις το πλαστικο που μετά είναι μεγάλη φασαρία.
Στην κίνα παράγουν φυσίγγια που και ο κάλυκας είναι χάρτινος και θεωρούνται φυλικά προς το περιβάλλον αλλά έχω την εντύποση ότι κοστίζουν....
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΕΝΟΜΟΙΖΩ.ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΖΑΜΕ. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Δημοσίευση από thanos1981k »

καθε καλυκασ μπορει να γεμιστει συνολο 3 φορες δηλαδη 1 οταν αγοραστει και αλλες 2 φορες maximun παρα πολη γνωστη μου ιδιογομωτες τουσ κρατουν και ξαναγεμιζουν τα φυσιγγια τους το ιδιο και καποιο σκοπευτες - κυνηγοι.
;)
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”