Άδεια φυσίγγια
- Nikos
Άδεια φυσίγγια
Καλημέρα παίδες
Ξέρω ότι ίσως ακουστεί γελοίο, αλλά τα φυσιγγια που μαζεύεται απο τις εξορμήσεις τα πετάτε απλα στα σκουπίδια ή σε καλάθους ανακύκλωσης...
Νίκος Α
Ξέρω ότι ίσως ακουστεί γελοίο, αλλά τα φυσιγγια που μαζεύεται απο τις εξορμήσεις τα πετάτε απλα στα σκουπίδια ή σε καλάθους ανακύκλωσης...
Νίκος Α
- beretta682
- Full Member
Re: Άδεια φυσίγγια
Εγώ φίλε νίκο πετώ τα στον κάλαθο, για την ανακύκλωση σκέφτουμαι το επειδή εν πλαστικό τζιαι μεταλλο μαζί....Nikos έγραψε:Καλημέρα παίδες
Νίκος Α
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- Nikos
Μα και στον κάλαθο που τα πετάμε, ζημιά γίνετε... Θα πάει στην χωματερή και είτε θα καεί, είτε θα θαφτεί για να λιώσει...
Για να είμαι ειλικρινής τα έβαζα μέχρι τώρα σε ανακύκλωση, διάφανη σακούλα, που είναι για μέταλλα και πλαστικό...
Νίκος Α
Για να είμαι ειλικρινής τα έβαζα μέχρι τώρα σε ανακύκλωση, διάφανη σακούλα, που είναι για μέταλλα και πλαστικό...
Νίκος Α
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΕΛΟΙΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΟ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΝΕΚΟΥΘΚΙΑ..........ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΗΜΑΝΤΟ...... ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.......ΣΩΣΤΑ ?ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΦΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!Nikos έγραψε:Καλημέρα παίδες
Νίκος Α
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- demetris-demetriou
- Full Member
ΦΊΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΣΩΣΤΑ. ΚΑΛΑΘΟΣ Ή ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ? ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΑ.solon loyka έγραψε:ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΕΛΟΙΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΟ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΝΕΚΟΥΘΚΙΑ..........ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΗΜΑΝΤΟ...... ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.......ΣΩΣΤΑ ?ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΦΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!Nikos έγραψε:Καλημέρα παίδες
Νίκος Α
ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ?
- demetris-demetriou
- Full Member
ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ?
- Nikos
Καλημέρα σας
Δεν ξερω τι τα κάνουν στα σκοπευτήρια φιλε Δημήτρη, αλλά εγω θα συνεχίσω με τον φίλο Σόλωνα να τα βάζουμε στις σακκούλες ανακύκλωσης
Καλή συνέχεια
Νίκος Α.
Δεν ξερω τι τα κάνουν στα σκοπευτήρια φιλε Δημήτρη, αλλά εγω θα συνεχίσω με τον φίλο Σόλωνα να τα βάζουμε στις σακκούλες ανακύκλωσης

Καλή συνέχεια
Νίκος Α.
-
- Full Member
Εγώ έχει 3 χρόνια που τα βάζω στην ανακύκλωση. Πλαστικό και μέταλο, αν με ρωτάτέ θα έπρεπε οι εταιρείες να τα ανακυκλώνουν οι ίδιες για να δικαιούνται να έχουν άδεια πώλησης. Εδώ και 3 χρόνια σέ ένα τζίταστρο που κυνηγώ τζίκλες δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα μαυροσάκκουλλα άδεια φυσίγγια έχω μαζέψει. Αλλά απο την άλλη είναι θέμα κουλτούρας και παιδείας. Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται! 

- beretta682
- Full Member
Πράγματι.. Εγώ που τον καιρό που άρκεψα να κυνηγώ έγινε μου συνήθειο με το που πυροβολώ να βάζω το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς και να βάζω τις χαρτούτσιες μες το jacket. Αν σε κάποια περίπτωση Αφήσω τις χαρτούτσιες χαμέ για να πιάσω το θήραμα αμαν επιστρέψω ξέρω ποια εν η πρώτη δουλειά που εν να κάμω.KILLER έγραψε:Εγώ έχει 3 χρόνια που τα βάζω στην ανακύκλωση. Πλαστικό και μέταλο, αν με ρωτάτέ θα έπρεπε οι εταιρείες να τα ανακυκλώνουν οι ίδιες για να δικαιούνται να έχουν άδεια πώλησης. Εδώ και 3 χρόνια σέ ένα τζίταστρο που κυνηγώ τζίκλες δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα μαυροσάκκουλλα άδεια φυσίγγια έχω μαζέψει. Αλλά απο την άλλη είναι θέμα κουλτούρας και παιδείας. Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!

Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
-
- Full Member
Η παρέα 3-4 άτομα πάντοτε μαζεύουμε τα άδεια φυσίγγια. Αυτό εφαρμόσαμε τα τελευταία 4 χρόνια. Στο τέλος κάθε περιόδου προσωπικά εγώ γεμίζω μια μεγάλη πλαστική τσέντα με άδεια φυσίγγια.
Καμιά φορά που κτυπώ καμιά τζίκλα και την ψάχνω και δεν την βρίσκω, επειδή από συνήθεια τα άδεια φυσίγγια μπάινουν πάντα και εντελώς μηχανικά πίσω στο γιλέκο αμέσως μετά την ντουφεκιά, χρειάζεται να ξαναπάω εκεί που είμουν ακριβώς όταν την έπαιξα για να ξαναδώ τον τόπο που έπεσε και δυσκολεύομαι να βρώ ακριβώς το σημείο γιατί δεν υπάρχουν τα άδεια φυσίγγια. Αλλά αυτό πιστέψετε με είναι το μοναδικό μειονέκτημα και κανένα άλλο.
Χαιρετώ.
Καμιά φορά που κτυπώ καμιά τζίκλα και την ψάχνω και δεν την βρίσκω, επειδή από συνήθεια τα άδεια φυσίγγια μπάινουν πάντα και εντελώς μηχανικά πίσω στο γιλέκο αμέσως μετά την ντουφεκιά, χρειάζεται να ξαναπάω εκεί που είμουν ακριβώς όταν την έπαιξα για να ξαναδώ τον τόπο που έπεσε και δυσκολεύομαι να βρώ ακριβώς το σημείο γιατί δεν υπάρχουν τα άδεια φυσίγγια. Αλλά αυτό πιστέψετε με είναι το μοναδικό μειονέκτημα και κανένα άλλο.
Χαιρετώ.