Καιρικές συνθήκες και Τσίκλες.
-
- Full Member
Re: Καιρικές συνθήκες και Τσίκλες.
TORA POU ENA ARKEPSI I TZIKLA NA PEZETE MONO TES SIKOTES. AMPA TZAI GELASTITE TZAI PEKSETE KAMIA POU EN THA TIN SIKOSETE GIATI KAPIOS ALLOS ENA TIN SIKOSE I ENA TIN EPEKSE PROTOS TZAI DEN SAS ANIKI.
OSO GAI TO SXOLIO TOU SOTIRI, AN ESHI PAS TO VOUNO 10 PERTIKOUS TZAI SIKOSO TOUS 5 TZAI PEKSOUN MOU TOUS TZINOI POU KATHONTE STAMA STIN TZIKLA TIN ALLI FORA POU ENA PAO ENA ESHI MONO 5 PAS TO VOUNO ANTI 10 YPARXI LISI?( NA TOU TELIASOUME ENA VOUNO NA VALOUME TZAI MIA KLOUVA MESA ME KAMIAN 300 PERTIKOUS FOSFOROUXOUS OPOTE AN GELASTEI KANENAS TZAI FKI EKSO POU TA TELIA NA MEN TON PEZOUME GIATI ENA KSEROUME EN TOU SOTIRI)
KALA XRISTOUGENNA SE ESAS PROSOPIKA KAI STES OIKOGENEIES SAS
OSO GAI TO SXOLIO TOU SOTIRI, AN ESHI PAS TO VOUNO 10 PERTIKOUS TZAI SIKOSO TOUS 5 TZAI PEKSOUN MOU TOUS TZINOI POU KATHONTE STAMA STIN TZIKLA TIN ALLI FORA POU ENA PAO ENA ESHI MONO 5 PAS TO VOUNO ANTI 10 YPARXI LISI?( NA TOU TELIASOUME ENA VOUNO NA VALOUME TZAI MIA KLOUVA MESA ME KAMIAN 300 PERTIKOUS FOSFOROUXOUS OPOTE AN GELASTEI KANENAS TZAI FKI EKSO POU TA TELIA NA MEN TON PEZOUME GIATI ENA KSEROUME EN TOU SOTIRI)
KALA XRISTOUGENNA SE ESAS PROSOPIKA KAI STES OIKOGENEIES SAS
- marinos.a
- Site Admin
Σωτήρη μου με όλη τη συμπάθια που σου έχω οφείλω να σου πω ότι καταλήγεις να γίνεσαι γραφικός. Στη προσπάθεια σου να βρεις το δίκαιο σου (που στο κάτω κάτω δεν το έχασες) προσθέτεις στη συζήτηση λεπτομερές που δεν χρειάζονται. Δεν σου είπε κανένας ότι δεν είναι εκνευριστικό το να σε βουρουν για να παίξουν το θήραμα που θα σηκώσεις, απλά τσουβαλιάζεις όλους όσους κυνηγούν τσίκλες από νωρίς και αυτό είναι επόμενο να δημιουργεί αντιδράσεις.sotiris!129 έγραψε: Αποτυχια μεγαλη λεξη τουτι!![]()
φετος εφτυχος ειχε θηραμα και ειχα και την ΤΥΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να χτυπισω περισοτερα θηραματα που περσυ και ακομα το κυνηγι για μενα τουλαχιστο δεν τελιονει δαμε ... εχει ακομα 3ς εξωρμισης!
Οπως ειπαν και αλλοι δαμεσα που με ξερουν και τους ευχαριστω για τα καλα λογια "παρα το νεαρο της ηλικιας μου ειμαι εφσινιδιτος και μπλα μπλα μπλα να μεν περιαφτολογω" τουτο τα πραματα ευτυχος η δυστιχος εμαθατα με τον χειροτερο τροπο!
εν εξυπνισα μια μερα ζε να πω που τα σημερα δεν θα παιζω ζικλες που τα αυριο δεν θα παιζω λαγο!
Εμαθα να Μεν παιζω χαμιλα και οπου εν το πουλι μονο και μονο απο αντανακλαστικα γιατι επαιξα μια μερα τον Παυλο Καδη που λαλει τα αθλητικα στον Αnt1 μεσα στο προσωπο 3 σκαγια 2 απο αυτα πολι κοντα στο ματι! και ο Αθρωπος ηταν μαζι μας κυνηγι!!! ΠΡην 3 χρονια 1 κυριακη στες φασες ροτα τε τον αθρωπο που παρολο που 1 φορα με ειδε που παρολο που τον επαιξα τη εντιποση εσχιματισε για μενα!
Εμαθα να μεν παιζω οτι πετα και οτι κινηται γιατι εμπικα σε διαφορες παγανιες γνωστον κυνηγον που την επαρχια μου...που η καθε μια ειχε τους δικους της αγραφους κανονες και εφα που ζινες τες παρεες πολλες φορες κοτσινες καρτες οταν ειμουν 18 και δεν με αφιναν να παω μαζι τους κυνηγι για να εκτισω την πινη μου αν εκανα κατι λα8ος!
Εμαθα να μεν τσιλο τους λαους οχι γιατι δεν θα τους φαω αλλα για να εχω να βλεπω τον σκυλο μου να δουλεφκει!
Εμαθα πως το σκοτομα 1ς λαγου δεν ειναι τιποτα παραπανω απο 1 μπαμ...τιποτα το διαφορετικο απο το μπαμ που ακουγεται αμαν παιξεις εσυ μια ζικλα η ενα τενεκουι! το ιδιο μπαμ καμουν και τα αλλα 24 φυσιγκια που εχει μεσα το πακετο σου! Η διαφορα ομως ζινου του μπαμ που να τον παιξεις χωρις να τον εφκαλαν τα σκυλια σου με το μπαμ που τον εφκαλαν οι σκυλοι σου εν που την γη ως τον ουρανο ζε τουτο το πραμα που την στιγμη που ΔΕΝ εχεις σκυλους δεν μπορεις να το καταλαβεις !!!!
Ο πατερας μου εν 1ς 50ρης χτιστης που δουλεφκει που τα 14 του μες τα χτισματα ζε κυνηγα οπως τον Απολλον οτι κινηται εχτελητε... στα 10 μου εφκαλε με πας το βουνο μαζι του-στα 14 μου εδοσε μου ζε ενα οπλο! ζινος μου εμαθε να αγαπω τοσο πολλα το κυνηγι και την φυση ζινος μου εδιξε τα πρωτα βιματα ζινος με εκαμε Αθρωπο στην κυνονια ζε η παιδια μου σε πολλα γενικα θεματα και οχι μονο στο κυνηγι εν πολλα πιο μεγαλη που ζινι που εσχιματισες ρε απολλον! (ζε χροστω του πολλα τουτου του αθρωπου)
Ομως ο ζιρις μου εκαμε ζε καμει ακομα και λαθοι! γιαυτο εγω με τον ζιρι μου 2 φορες επιαμε μαζι κυνηγι φετος!
Εμαθα πολλα πραματα που ζινον αλλα εμαθα ακομα πιο πολλα πραματα που πολους αλλους! ζε τιρο κανονες πολλον παγανιον της επαρχιας μου παρολο που μπορει να μεν ειμαι μαζι τους την συνκεκριμενη εξωρμιση!
το συνπερασμα τουτης της κουβεντας πιο ειναι??? ολοι φοναζεται για τους παραλιμνιτες οπως Φοναζω και εγω γιατι βαλουν σκοπους και δεν δινουν την δινατοτητα στους λαγους να διαφιγουν και καταστρεφουν τους μητρικους αριθμους και οργονουν και καμουν χουβερ! ΟΛΛΟΙ ΦΟΝΑΖΕΤΑΙ ΑΝΕΞΕΡΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΑ ΣΑΣ ΣΚΟΠΟΙ ΛΑΛΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΖΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΛΟΓΑ!!! ΑΦΟΥ εισαστε σκοποι στεκεστε σε ποστο οι παραπανω μεσα σε αντιπυρινικες ζε οτι περασυ παιζεται το...
ΖΕ ΟΥΛΟΙ ΛΑΛΙΤΑΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΩ ΖΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΟΚΩ!!! ΕΙΠΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΑΡΗΣ ΠΩΣ ΚΑΡΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΛΑΟ???![]()
![]()
![]()
οξα ακουσε ποτε κανενας σας λααρη να φκαλει λαο ζε να φωναξει του αλλου απεναντι ε παρεα πανω σου???
E COSTA εν τα καμπανελουθκια του ελκιθρου που ακουες![]()
![]()
οπως και να εχει καλες γιορτες εχει πολλα παραπανω πραματα που εθελα να γραψω αλλα λογο γιορτινου κλιματος αρκεστικα σε αυτα!!!
Καλες γιορτες σε ολους ανεξερετος!
Σου το είπαν πολλοί ότι είναι η προσέγγιση σου το πρόβλημα και όχι το γεγονός που αναφέρεις καθ’ αυτό.
Σου το είπαν πολλοί που ιδρώνει ο κωλος τους όπως εσένα στο κάθε κυνήγι και που δεν τον εσηκωσαν ακόμα πάνω σε τσίκλα.
Si vis pacem, para bellum
- Dimitris
Φίλε Σωτήρη, να σου πω την αλήθεια τζιαι εμένα γυρίζει μου πολλα τούτο που λαλείς και τυγχαίνει μου σχεδόν κάθε Κυριακή. Εγώ μαυρολαώνουμαι πάνω στα ακάμοτα για 1 περτικο και ο άλλος που κάτω κάθεται και περιμένει, ειδικά την 1η Κυριακή που κάθονται καμπόσοι στο στάμα και καρτερούν τους μαλ.... που πάνω να σηκώσουν πέρτικους. Όμως φίλε μου τούτη η τακτική δεν απαγορεύεται, ο καθε ένας όπως και όπου θέλει κυνηγά (σε νόμιμα πλαίσια).sotiris!129 έγραψε:ζε να τους βλεπω πουκατω να με βουρουν πουπισω εγω μες τα ακαμοτα ζε ζινοι μες τες αντιπυρινικες ζε να καρτερουν να σικοσω τα περτιζια να τα παιξουν!!! ζε εγω μπορει να προσικοστουν ζε να μεν συρω χαρτουτσια ζε οι αλλοι πουκατω να καμουν πολεμο! η να με βλεπουν πουπανω πως αναγκαστικα συκονω ζικλες επιδη περπατω ζε να αφκουν το μηχανουι ζε να πιενουν ουλες πανω τους!
Εμείναν μας 3 εξορμήσεις, μεν αγχώνεστε και εννα παίξουμεν και τζικλούες
κΑΕΛά Χριστούγεννα
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ(ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΥΝΗΓΙ)ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ....ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.....ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΑΖΩ ΤΗΝ<< ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ>>ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ... ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΛΗ...... ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.......ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
SOTITI MOU, EPIDI MOU FESESAI POLI KALO PAIDI KAI THA SYMFONISO ME TON MARINO OTI KATANTISES POLI GRAFIKOS KAI APOLITOS STIS APOPSIS SOU KAI STO TELOS EKTITHESE THA SOU PO MONO ENAN ARITHMO: 3,850,000 EURO
TI EINAI KAI TI SIMENI AFTOS O ARITHMOS: 3,850,000 EURO
EINAI TA 77 EURO POU PLIRONI O KATHE ENAS APO EMAS KATHE XRONO, GIA TIN PROSTASIA, DIAXIRISI, KAI ANAPTIKSI TON AGRION PTHNON KAI THIRAMATON.
ME APLA LOGIA OLOI SINISFEROUME SE AFTO POU AGAPAME.
KAI SINISFEROUME GIA NA EXOUME DIKAIOMA STHN KARPOSI.
TA 10, 20, 30 PERDIKIA POU VRISKIS ESI PAS TES MOUTTES EINAI PERDIKIA OLON MAS. DEN EINAI IDIOKTISIA KANENOS.
I PROSPATHIA POU EGINE TA TELEFTEA XRONIA APO TO TAMEIO THYRAS MESO TIS SINISFORAS TIS DIKIS MAS EIXE OS APOTELESMA TA PERDIKIA NA YPERDIPLASIASTOUN KAI NA LEME SIMERA OTI PAME KINIGI KAI VRISKOUME PIO POLLOUS PERDIKOUS APO TZIKLES.
XORIS ESENA, EMENA, KAI OLOUS TOUS AGAPITOUS SINADELFOUS MELOI TOY FORUM KA MH, THA EFKENES PAS TES MOUTTES KAI TO MONO POU THA KARPONOSOUN THA ITAN KATHAROS AERAS
IME SIGOUROS OTI I PLIOPSIFIA TON SYNADELFON THA SIMFONISI MAZI MOU
KALA XRISTOUGENNA
TI EINAI KAI TI SIMENI AFTOS O ARITHMOS: 3,850,000 EURO
EINAI TA 77 EURO POU PLIRONI O KATHE ENAS APO EMAS KATHE XRONO, GIA TIN PROSTASIA, DIAXIRISI, KAI ANAPTIKSI TON AGRION PTHNON KAI THIRAMATON.
ME APLA LOGIA OLOI SINISFEROUME SE AFTO POU AGAPAME.
KAI SINISFEROUME GIA NA EXOUME DIKAIOMA STHN KARPOSI.
TA 10, 20, 30 PERDIKIA POU VRISKIS ESI PAS TES MOUTTES EINAI PERDIKIA OLON MAS. DEN EINAI IDIOKTISIA KANENOS.
I PROSPATHIA POU EGINE TA TELEFTEA XRONIA APO TO TAMEIO THYRAS MESO TIS SINISFORAS TIS DIKIS MAS EIXE OS APOTELESMA TA PERDIKIA NA YPERDIPLASIASTOUN KAI NA LEME SIMERA OTI PAME KINIGI KAI VRISKOUME PIO POLLOUS PERDIKOUS APO TZIKLES.
XORIS ESENA, EMENA, KAI OLOUS TOUS AGAPITOUS SINADELFOUS MELOI TOY FORUM KA MH, THA EFKENES PAS TES MOUTTES KAI TO MONO POU THA KARPONOSOUN THA ITAN KATHAROS AERAS
IME SIGOUROS OTI I PLIOPSIFIA TON SYNADELFON THA SIMFONISI MAZI MOU
KALA XRISTOUGENNA
-
- Full Member
το σταμα αλλα και το πάντημα απαγορευεται απο τους αγραφους νομους του καθε ενος απο εμας. καλα Χριστουγεννα και νεο έτος.Dimitris έγραψε:Φίλε Σωτήρη, να σου πω την αλήθεια τζιαι εμένα γυρίζει μου πολλα τούτο που λαλείς και τυγχαίνει μου σχεδόν κάθε Κυριακή. Εγώ μαυρολαώνουμαι πάνω στα ακάμοτα για 1 περτικο και ο άλλος που κάτω κάθεται και περιμένει, ειδικά την 1η Κυριακή που κάθονται καμπόσοι στο στάμα και καρτερούν τους μαλ.... που πάνω να σηκώσουν πέρτικους. Όμως φίλε μου τούτη η τακτική δεν απαγορεύεται, ο καθε ένας όπως και όπου θέλει κυνηγά (σε νόμιμα πλαίσια).sotiris!129 έγραψε:ζε να τους βλεπω πουκατω να με βουρουν πουπισω εγω μες τα ακαμοτα ζε ζινοι μες τες αντιπυρινικες ζε να καρτερουν να σικοσω τα περτιζια να τα παιξουν!!! ζε εγω μπορει να προσικοστουν ζε να μεν συρω χαρτουτσια ζε οι αλλοι πουκατω να καμουν πολεμο! η να με βλεπουν πουπανω πως αναγκαστικα συκονω ζικλες επιδη περπατω ζε να αφκουν το μηχανουι ζε να πιενουν ουλες πανω τους!
Εμείναν μας 3 εξορμήσεις, μεν αγχώνεστε και εννα παίξουμεν και τζικλούες
κΑΕΛά Χριστούγεννα
- Nikos
Και για να επανέρθουμε στο θέμα μας , ήρθαν και τα χιόνια
http://www.skicyprus.com/webcam/
Να κάνουν την εμφάνιση τους και λίγες τζικλούες ωραία θα ήταν, να φύγει λίγο η πίεση απο τα περδίκια γιατί εννα μεν μεινουν για του χρόνου

http://www.skicyprus.com/webcam/
Να κάνουν την εμφάνιση τους και λίγες τζικλούες ωραία θα ήταν, να φύγει λίγο η πίεση απο τα περδίκια γιατί εννα μεν μεινουν για του χρόνου

- πανικος
ετσι κυνηγους λααρηες σαν το σωτηρη μεν τους βαλλετε υποψη.απο καιρο προσπαθω να καταλαβω τι τυπος ειναι και μακαρι να εχω λαθος για την εντυπωση που εχω παρει με την απαντηση πιο πανω.ΤΩΡΑ αμα σου φυγει ο λαγος γιατι να μεν φωναξεισ του αλλου πανω σου ρε σωτηρηmarinos.a έγραψε:Σωτήρη μου με όλη τη συμπάθια που σου έχω οφείλω να σου πω ότι καταλήγεις να γίνεσαι γραφικός. Στη προσπάθεια σου να βρεις το δίκαιο σου (που στο κάτω κάτω δεν το έχασες) προσθέτεις στη συζήτηση λεπτομερές που δεν χρειάζονται. Δεν σου είπε κανένας ότι δεν είναι εκνευριστικό το να σε βουρουν για να παίξουν το θήραμα που θα σηκώσεις, απλά τσουβαλιάζεις όλους όσους κυνηγούν τσίκλες από νωρίς και αυτό είναι επόμενο να δημιουργεί αντιδράσεις.sotiris!129 έγραψε: Αποτυχια μεγαλη λεξη τουτι!![]()
φετος εφτυχος ειχε θηραμα και ειχα και την ΤΥΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να χτυπισω περισοτερα θηραματα που περσυ και ακομα το κυνηγι για μενα τουλαχιστο δεν τελιονει δαμε ... εχει ακομα 3ς εξωρμισης!
Οπως ειπαν και αλλοι δαμεσα που με ξερουν και τους ευχαριστω για τα καλα λογια "παρα το νεαρο της ηλικιας μου ειμαι εφσινιδιτος και μπλα μπλα μπλα να μεν περιαφτολογω" τουτο τα πραματα ευτυχος η δυστιχος εμαθατα με τον χειροτερο τροπο!
εν εξυπνισα μια μερα ζε να πω που τα σημερα δεν θα παιζω ζικλες που τα αυριο δεν θα παιζω λαγο!
Εμαθα να Μεν παιζω χαμιλα και οπου εν το πουλι μονο και μονο απο αντανακλαστικα γιατι επαιξα μια μερα τον Παυλο Καδη που λαλει τα αθλητικα στον Αnt1 μεσα στο προσωπο 3 σκαγια 2 απο αυτα πολι κοντα στο ματι! και ο Αθρωπος ηταν μαζι μας κυνηγι!!! ΠΡην 3 χρονια 1 κυριακη στες φασες ροτα τε τον αθρωπο που παρολο που 1 φορα με ειδε που παρολο που τον επαιξα τη εντιποση εσχιματισε για μενα!
Εμαθα να μεν παιζω οτι πετα και οτι κινηται γιατι εμπικα σε διαφορες παγανιες γνωστον κυνηγον που την επαρχια μου...που η καθε μια ειχε τους δικους της αγραφους κανονες και εφα που ζινες τες παρεες πολλες φορες κοτσινες καρτες οταν ειμουν 18 και δεν με αφιναν να παω μαζι τους κυνηγι για να εκτισω την πινη μου αν εκανα κατι λα8ος!
Εμαθα να μεν τσιλο τους λαους οχι γιατι δεν θα τους φαω αλλα για να εχω να βλεπω τον σκυλο μου να δουλεφκει!
Εμαθα πως το σκοτομα 1ς λαγου δεν ειναι τιποτα παραπανω απο 1 μπαμ...τιποτα το διαφορετικο απο το μπαμ που ακουγεται αμαν παιξεις εσυ μια ζικλα η ενα τενεκουι! το ιδιο μπαμ καμουν και τα αλλα 24 φυσιγκια που εχει μεσα το πακετο σου! Η διαφορα ομως ζινου του μπαμ που να τον παιξεις χωρις να τον εφκαλαν τα σκυλια σου με το μπαμ που τον εφκαλαν οι σκυλοι σου εν που την γη ως τον ουρανο ζε τουτο το πραμα που την στιγμη που ΔΕΝ εχεις σκυλους δεν μπορεις να το καταλαβεις !!!!
Ο πατερας μου εν 1ς 50ρης χτιστης που δουλεφκει που τα 14 του μες τα χτισματα ζε κυνηγα οπως τον Απολλον οτι κινηται εχτελητε... στα 10 μου εφκαλε με πας το βουνο μαζι του-στα 14 μου εδοσε μου ζε ενα οπλο! ζινος μου εμαθε να αγαπω τοσο πολλα το κυνηγι και την φυση ζινος μου εδιξε τα πρωτα βιματα ζινος με εκαμε Αθρωπο στην κυνονια ζε η παιδια μου σε πολλα γενικα θεματα και οχι μονο στο κυνηγι εν πολλα πιο μεγαλη που ζινι που εσχιματισες ρε απολλον! (ζε χροστω του πολλα τουτου του αθρωπου)
Ομως ο ζιρις μου εκαμε ζε καμει ακομα και λαθοι! γιαυτο εγω με τον ζιρι μου 2 φορες επιαμε μαζι κυνηγι φετος!
Εμαθα πολλα πραματα που ζινον αλλα εμαθα ακομα πιο πολλα πραματα που πολους αλλους! ζε τιρο κανονες πολλον παγανιον της επαρχιας μου παρολο που μπορει να μεν ειμαι μαζι τους την συνκεκριμενη εξωρμιση!
το συνπερασμα τουτης της κουβεντας πιο ειναι??? ολοι φοναζεται για τους παραλιμνιτες οπως Φοναζω και εγω γιατι βαλουν σκοπους και δεν δινουν την δινατοτητα στους λαγους να διαφιγουν και καταστρεφουν τους μητρικους αριθμους και οργονουν και καμουν χουβερ! ΟΛΛΟΙ ΦΟΝΑΖΕΤΑΙ ΑΝΕΞΕΡΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΑ ΣΑΣ ΣΚΟΠΟΙ ΛΑΛΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΖΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΛΟΓΑ!!! ΑΦΟΥ εισαστε σκοποι στεκεστε σε ποστο οι παραπανω μεσα σε αντιπυρινικες ζε οτι περασυ παιζεται το...
ΖΕ ΟΥΛΟΙ ΛΑΛΙΤΑΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΩ ΖΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΟΚΩ!!! ΕΙΠΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΑΡΗΣ ΠΩΣ ΚΑΡΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΛΑΟ???![]()
![]()
![]()
οξα ακουσε ποτε κανενας σας λααρη να φκαλει λαο ζε να φωναξει του αλλου απεναντι ε παρεα πανω σου???
E COSTA εν τα καμπανελουθκια του ελκιθρου που ακουες![]()
![]()
οπως και να εχει καλες γιορτες εχει πολλα παραπανω πραματα που εθελα να γραψω αλλα λογο γιορτινου κλιματος αρκεστικα σε αυτα!!!
Καλες γιορτες σε ολους ανεξερετος!
Σου το είπαν πολλοί ότι είναι η προσέγγιση σου το πρόβλημα και όχι το γεγονός που αναφέρεις καθ’ αυτό.
Σου το είπαν πολλοί που ιδρώνει ο κωλος τους όπως εσένα στο κάθε κυνήγι και που δεν τον εσηκωσαν ακόμα πάνω σε τσίκλα.

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
καπου στην πορια τον γραφομενον μου νομιζω πολοι εχασεται το νοιμα ζινον που εθελα να πω, και παρεξιγισαται τα γραφομενα μου οπως εσυ καλη ωρα τωρα φιλε πανικο...πανικος έγραψε: ετσι κυνηγους λααρηες σαν το σωτηρη μεν τους βαλλετε υποψη.απο καιρο προσπαθω να καταλαβω τι τυπος ειναι και μακαρι να εχω λαθος για την εντυπωση που εχω παρει με την απαντηση πιο πανω.ΤΩΡΑ αμα σου φυγει ο λαγος γιατι να μεν φωναξεισ του αλλου πανω σου ρε σωτηρηαυτο φανερωνει ποσο διπλοπροσωποσ τζε πικρησ ειΝαι νομιζω αυτος που καμνει ετσι πραμα.καμνεις τον τιμιο τον τελειο τζινυο τζε για ουλλα εχεισ γνωμη αλλα η γνωμη μας δεν ειναι παντα σωστη να το ξερεις μην εισαι τοσο εκκεντρικος γιατι καταντας γραφικος οπως σου ειπε και ο μαρινος.εσου θελεισ με λιγα λογια να τζινυας μονος σου τζε να δινεις αδεια στους αλλουσ να πυροβολουν.δεν σου κανω επιθεση κατσε σκεφτου οσα γραφεις και απαντα πιο λογικα ,ειναι κριμα να δινεισ εντυπωσεισ με τισ απαντησεις σου αλλα να πεφτεις που το ματι τους αλλους.
το θεμα δεν ειναι να δοσω εγω την αδεια κανενος να κυνηγα...συνφονω 100% να κυνηγα ο καθενας οτι θελει και οπως το θελει... ομως το να εποφελιται καπιος τον κοπο του αλλου σε γενικες γραμμες και οχι μονο στο κυνηγι ειναι αδικο και ατιμο! στο κυνηγι ειναι αδικο για τον κυνηγο και ατιμο για το θηραμα που ενο καταφερε να γλιτοση απο τον πρωταρχικο κυνηγω του βρεθικε ατυχα και πυροβολιθικε απο αλλο κυνηγο που ηταν ασχετος με την ολη φαση! περιστατικα οπως αυτο που εγινε με τον ιβρηδικο ιχνηλατι στο ποστ "φωτογραφιες απο κυνηγια" αποδικνιουν ατρανταχτα αυτο που λεω! καπιοι ανεσθιτοι χαλασαν το κυνηγι ζινου του αθρωπου και μονο εχτες την τεταρτη απο αυτο το φορουμ αναφερ8ικαν 3 τετεια περιστατικα! σκεφτιτε ποσα αλλα εγιναν γενικα!
το παραδειγμα που δινω με τες μεγαλες παρεες που μπενουν 2 με τους σκυλους μεσα στο βουνο και στεκουν σκοποι εξω και πυροβολουν το θυραμα με το να μπει ο οπιος διποτε στο βουνο και να εχει η 15 ζικλαριες η 15 φασαριες η 15 περτικαριες ποξω ειναι ατρανταχτο παραδειγμα! που ολοι τοσο καιρο μαζι και εγω φοναζω!
δεν ειμαι λααρης ειμαι περτικαρις...
δεν ζητησα ουτε να μου τελειασεται βουνα με φοσφορουχους περτικους
δεν εζητησα να πιατε την αδεια μου για να παιξεται το οτι διποτε!
ζητησα να γινεται πιο εβεσθητη στην διαχιρηση του θηραματος γιατι ετσι οπως παμε σε λια χρονια θα παιζουμε μουγιες! αν ειμουν 99% μεσα μου σιουρος πως εν θα επαιζα λαον που εφκαλαν αλλοι μετα που τουτι την σιζητηση ειμαι 100%
- Rai
- Full Member
Ε ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΞΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΝΙΚΟΥΙΝ ΓΑΜΩΤΑ .ΜΑ ΣΟΒΑΡΟΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ?ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕΝ ΜΑΖΙΝ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΙΝ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕΝ.ΕΧΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΙ ΣΟΥ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΝ.
ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ.
ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ.
ΑΛΛΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.....
ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ.
ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ.
ΑΛΛΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.....
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team