ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΠΡΙΝΓΕΛ ΣΠΑΝΙΕΛ
-
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΠΡΙΝΓΕΛ ΣΠΑΝΙΕΛ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΕΛΩ ΣΚΥΛΑΚΙ ΘΗΛΥΚΟ ΣΠΡΙΝΚΕΛ ΣΠΑΝΙΕΛ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ
-
Re: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΠΡΙΝΓΕΛ ΣΠΑΝΙΕΛ
ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ;
- Breda Pegaso
Μικυ o Κωνσταντινος (Oscar) δεν εχει?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΜΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ .
- 'petros'
Νομιζα μονο με Μπικολ ασχολοταν ειχε και 2-3 κουτσχαρ οταν πηγα κοντα του πριν 3 χρονια με καποιο γνωστο μουmiky55 έγραψε:ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΜΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ .
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Φιλε ΜΙΚΥ καλησπερα , ψαξε στο ΣΙΡΙΒΙΔΙ στη λεμεσο εγω το πηρα απο κοντα του πριν 2 χρονια . αν εισαι τυχερος και εμεινε τιποτα απο καμια γεννα .miky55 έγραψε:ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΜΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ .
-
- Full Member
ρε παιδιά αν βρεί κανείς μου λέτε και μένα?
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Φιλε ΜΙΚΥ καλησπερα , ψαξε στο ΣΙΡΙΒΙΔΙ στη λεμεσο εγω το πηρα απο κοντα του πριν 2 χρονια . αν εισαι τυχερος και εμεινε τιποτα απο καμια γεννα .miky55 έγραψε:ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΜΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ .
- cynergy
- Full Member
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΘΥΛΙΚΙΑ ΣΠΡΙΝΓΕΛ ΣΠΑΝΙΕΛmiky55 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Φιλε ΜΙΚΥ καλησπερα , ψαξε στο ΣΙΡΙΒΙΔΙ στη λεμεσο εγω το πηρα απο κοντα του πριν 2 χρονια . αν εισαι τυχερος και εμεινε τιποτα απο καμια γεννα .miky55 έγραψε:ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΜΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ .
dont shoot fast...shoot good
- APOLLON_1
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΘΥΛΙΚΙΑ ΣΠΡΙΝΓΕΛ ΣΠΑΝΙΕΛ[/quote]
ΦΙΛΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΧΕ 2 8ΥΛΙΚΑ 2 ΜΙΝΟΝ ΜΕΣ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Ε150 ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΧΟΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ
ΦΙΛΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΧΕ 2 8ΥΛΙΚΑ 2 ΜΙΝΟΝ ΜΕΣ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Ε150 ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΧΟΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ
EPANIEL POWER