axerkwtis έγραψε:εν νομιζω να υπαρχει πιο ωραιο στολισμα!!!!!!!
Ρεεεεε Αχερκωτη εν παιζεσαι

Anthimos έγραψε:axerkwtis έγραψε:εν νομιζω να υπαρχει πιο ωραιο στολισμα!!!!!!!
Ρεεεεε Αχερκωτη εν παιζεσαι
Τζαιγώ μαζί σου μάριε!!! αλλά έσιη τόσα χρόνια που παρακαλώ να πεταχτεί ομπρός μου να του την πισκαλίσω τζαι εν φαίνεται!!!!!!!635marios έγραψε:η αλεπου δεν ειναι προστατευομενη ειναι θηρευσημη κατοπιν ειδικησ αδειασ .σε καμια χωρα τησ ευρωπαικησ ενωσησ δεν ειναι προστατευομενη.εκαταφεραν οι οικολογοι και επερασαν την στην κατηγορια αυτη γιατι δεν μπορουσαν να την κανουν απαγορευμενη .αν κρινουν οτι οι αριθμοι τουσ αυξηθικαν τοτε θα δωσουν αδεια στουσ θηροφυλακεσ να τισ παιζουν .δεν εξαρτατε ουτε που το ταμειο θηρασ .τουτοι εν να αποφασιζουν και τοτε η θηρα να τισ παιζει και επειδη ετσι πραμα δεν αποφασιστηκε ποτε τα τελευταια χρονια δεν νομιζω να παρουν ποτε αποφαση για ελεγχω του αριθμου τουσ .αφιστε την φυση απο μονη τησ λενε και τα ρυθμιζει .και μεχρι φιλοι μου να τα ρυθμιση η φυση εν θα μεινη τιποτε να κυνηγουμε .εγω προσωπικα αν δω μπροστα μου εν να την παιξω .
Φιλε μου εν παιζεσαι εισαι δυνατοςaxerkwtis έγραψε:εν νομιζω να υπαρχει πιο ωραιο στολισμα!!!!!!!
axerkwtis έγραψε:καλημερα!
ηρταμε που την πανια μας..περτιτζια πανεπιστημιου κ λαος του harvard..την φωτο εδανειστικα την που ενα γνωστο σεττερρα καλαμαρα..τουτο ελειπε να κοψει ετσι θηραμα κυπρο..μονο με θαυμα κ παλι δεν..φιλε πετρο για αστερι εχω να προτεινω κατι καλυτερο...τι θα ελεγες για την κκελε του φιλου μας του περδικη???![]()
![]()
axerkwtis έγραψε:καλημερα!
ηρταμε που την πανια μας..περτιτζια πανεπιστημιου κ λαος του harvard..την φωτο εδανειστικα την που ενα γνωστο σεττερρα καλαμαρα..τουτο ελειπε να κοψει ετσι θηραμα κυπρο..μονο με θαυμα κ παλι δεν..φιλε πετρο για αστερι εχω να προτεινω κατι καλυτερο...τι θα ελεγες για την κκελε του φιλου μας του περδικη???![]()
![]()