φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από Anthimos »

axerkwtis έγραψε:εν νομιζω να υπαρχει πιο ωραιο στολισμα!!!!!!!

Ρεεεεε Αχερκωτη εν παιζεσαι :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

Anthimos έγραψε:

Ρεεεεε Αχερκωτη εν παιζεσαι :lol:

Ρεεεεεεεεεεεε μα είσαστεν ούλλοι ένας τζαι ένας δαμέσα!!!!! εν πολλά τέλιο το στόλισμα σου axerkwti αλλά εν εφώναζεν η γαινέκα???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Φιλικά,
Χρήστος
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

635marios έγραψε:η αλεπου δεν ειναι προστατευομενη ειναι θηρευσημη κατοπιν ειδικησ αδειασ .σε καμια χωρα τησ ευρωπαικησ ενωσησ δεν ειναι προστατευομενη.εκαταφεραν οι οικολογοι και επερασαν την στην κατηγορια αυτη γιατι δεν μπορουσαν να την κανουν απαγορευμενη .αν κρινουν οτι οι αριθμοι τουσ αυξηθικαν τοτε θα δωσουν αδεια στουσ θηροφυλακεσ να τισ παιζουν .δεν εξαρτατε ουτε που το ταμειο θηρασ .τουτοι εν να αποφασιζουν και τοτε η θηρα να τισ παιζει και επειδη ετσι πραμα δεν αποφασιστηκε ποτε τα τελευταια χρονια δεν νομιζω να παρουν ποτε αποφαση για ελεγχω του αριθμου τουσ .αφιστε την φυση απο μονη τησ λενε και τα ρυθμιζει .και μεχρι φιλοι μου να τα ρυθμιση η φυση εν θα μεινη τιποτε να κυνηγουμε .εγω προσωπικα αν δω μπροστα μου εν να την παιξω .
Τζαιγώ μαζί σου μάριε!!! αλλά έσιη τόσα χρόνια που παρακαλώ να πεταχτεί ομπρός μου να του την πισκαλίσω τζαι εν φαίνεται!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Φιλικά,
Χρήστος
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ελα να ασε παρω το Σαββατο μαζι μου ... ζε αν μεν πεταχτει εν να την καμουμε με το ετσι θελω να πεταχτει! ειβρα πρην μια εφτομα κατι τριπες τελια φρεσκες ειδαμε ζε τον αλουπο μετα ειμουν με τον Nicos ηταν οπως τον σκυλο τοσο μεγαλος ετον nico να σας πει αν λαλο μαλακιες
... αν εν μεσα στες τριπες αφκεις λια χωρτου8κια χλορα που την μια μερκα μεσα ζε που τον καπνο πετασετε που τες αλλες τριπες ποξω!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

;) :) α ρε axerkwti.... ηνταλως το εσσισε ο νους σου εννα σπάσω :lol: :lol:
πάντως πολλές οι μπεκάτσες... συγχαρητήρια!
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Φιλε μου εν παιζεσαι εισαι δυνατος
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ρε ΜΙΧΑΛΗ για αστερι πρεπει να βαλεις και 1 λαο :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

καλημερα!
ηρταμε που την πανια μας..περτιτζια πανεπιστημιου κ λαος του harvard..την φωτο εδανειστικα την που ενα γνωστο σεττερρα καλαμαρα..τουτο ελειπε να κοψει ετσι θηραμα κυπρο..μονο με θαυμα κ παλι δεν..φιλε πετρο για αστερι εχω να προτεινω κατι καλυτερο...τι θα ελεγες για την κκελε του φιλου μας του περδικη??? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

axerkwtis έγραψε:καλημερα!
ηρταμε που την πανια μας..περτιτζια πανεπιστημιου κ λαος του harvard..την φωτο εδανειστικα την που ενα γνωστο σεττερρα καλαμαρα..τουτο ελειπε να κοψει ετσι θηραμα κυπρο..μονο με θαυμα κ παλι δεν..φιλε πετρο για αστερι εχω να προτεινω κατι καλυτερο...τι θα ελεγες για την κκελε του φιλου μας του περδικη??? :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: ετσι νομιζω και εγω να την βαλουμε για αστερι να τελιονουμε με τουτη την ιστορια
τι εκαμες σημερα ρε μιχαλη ηβρες τπτ?
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

axerkwtis έγραψε:καλημερα!

καλα το ψιλιάστηκα οτι κατι εν παει καλά.... :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”