Κυνήγι και Γυναίκα

Απάντηση
justDOit
Full Member

Κυνήγι και Γυναίκα

Δημοσίευση από justDOit »

Παίδες καλησπέρα. Πάντα διερωτώμουν γιατί δεν συνάντησα ούτε και μια γυναίκα όσες φορές πήγα κυνήγι. Νομίζετε έχει να κάνει με το ότι δεν έχουν τις φυσικές ικανότητες και αντοχές για να το κάνουν ή είναι επειδή θεωρείται ταμπού? Σε μερικά βιντεάκια στο youtube είδα γυναίκες σε άλλες χώρες να κυνηγούν.

Σίγουρα είναι πιο ευαίσθητες σαν φύλο για να σκοτώνουν, αλλά πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Επίσης για κυνήγια σε στάμα π.χ. τζήκλας δεν νομίζω να χρειάζονται ιδιαίτερες φυσικές ικανότητες. Οπότε τι νομίζετε ότι είναι? Ξέρω - ένα που τα ωραία του κυνηγιού εν ότι ησυχάζουμε που τις γυναίκες....:) Πως ενα αντιδρούσατε αν βλέπατε γυναίκα κυνηγό?
Omonoia99
Full Member

Re: Κυνήγι και Γυναίκα

Δημοσίευση από Omonoia99 »

Ηταν να αντιδρασουμε πιστευκο το ιδιο..γιατι εν τζαι εκεινη ανθρωπος!Ισα δικαιωματα :)
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

εγω είδα μια γυναικά με τον αντρα της και την κόρη τους και το γιο τους με τρία 12αρια και ένα φλοπερτ για τη μητσια... έπαθα τη πλάκα μου
Si vis pacem, para bellum
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

justDOit έγραψε:Νομίζετε έχει να κάνει με το ότι δεν έχουν τις φυσικές ικανότητες και αντοχές για να το κάνουν
ρε φιλε έχτος που ότι δεν στέκει καθόλου τούτο που είπες, πρόσεχε να μεν το διαβάσει καμια γενεκα (η μεν το πεις και παρακάτω) γιατί έννα ακούσεις κάμποσα για ρατσισμό και ποτουτα :lol: :lol: :lol:
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

φιλοι μου πριν 7-8 χρονια εμενα μου ετυχε να να βρεθω με μια γυναικα στο βουνο πανω απο το κεντρο τα φαναρια της μαρουλλους ηταν ξανθη γυρω στα 35-40 τοτε.Το τοπ εγω παπαγαλος μεχρι στιγμης και η κυνηγος 4 περδικους κρεμασμενους στη ζωνη της.Ερωτευτικατην ηθελα τζαι η γυναικα μου να ηταν ετσι :lol: :lol: :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΕΓΩ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΟ 2 ΓΥΝΕΚΕΣ ΤΙΝ 1 ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΔΑ ΣΤΙΝ ΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΝ ΑΛΛΙ ΠΡΗΝ 4-5ΧΡΟΝΙΑ Ι ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΙΣ ΚΑΙ Ι ΑΛΛΗ ΜΟΝΗ ΤΙΣ.
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Εγώ έτυχε μια φορά να δώ σε ένα τόπο δύο κυνηγούς με δύο γυναίκες αλλά δέν κυνηγούσαν και νομίζω δέν ήταν οι γυνάικες τους :lol:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

admin έγραψε:Εγώ έτυχε μια φορά να δώ σε ένα τόπο δύο κυνηγούς με δύο γυναίκες αλλά δέν κυνηγούσαν και νομίζω δέν ήταν οι γυνάικες τους :lol:
τζε τουτο κυνηγι ηταν παλε που εκαμναν. :lol: :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

εγώ συνάντησα 3-4 φορές
είναι αρκετά σοκαριστικο στην αρχή αλλά μετά εντάξει :lol:
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

εχει μια ξανθη μες τουντο βιντεο που παιζει ελαφκια του φτερου εν τζαιν τουτη που ηταν στη μαρουλλου ρε Πετρο μου εννεν :lol: :lol: :lol: :lol:

http://youtu.be/eDO9Fgva8Oo
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”