BROWNING 325 SPORTING 30'' GRADE 1

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Stelios K.
Full Member

BROWNING 325 SPORTING 30'' GRADE 1

Δημοσίευση από Stelios K. »

κοπελια σας χερετω. μια γνωμη θελω για ενα Browning 325 grade 1 sporting 30''. ποσα παει και τι λεει σαν οπλο.

ευχαριστω εκ των προτερων...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: BROWNING 325 SPORTING 30'' GRADE 1

Δημοσίευση από πανικος »

πολυ καλο οπλο φιλε μου αψοσκαο το εχει ο κουμπαρος μου σε 28 πολυτσιοκ με αυλουσ18.8 δεν σκουριαζει δεν εχει προβληματα.οι αυλοι αυτου που βρηκες τι ειναι?οι τιμες κυμενοντε απο 1200-1400.εχει και καινουργια ομως με ετσι τιμεσ σκεφτου καλα πριν αποφασισεις.το ιδιο διλημμα ειχα και εγω αλλα κατεληξα σε καινουργιο και δεν μετανιωσα :idea:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

φιλε Πανικο το οπλο το εχω κανει ανταλαγη με ενα Lamber που ειχα. ειναι 18.5 οι αυλοι του. απλα ακουα πολυ καλα λογια για αυτο το μοντελο και αν και ειμα ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΠΕΡΕΤΑΚΙΑΣ που εχω στην κατοχη μου ενα 682 Gold skeet και ενα 682 gold e sporting ειπα να βαλω στον οπλοβαστο μου και ενα Browning. ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.
παρεπιπτοντος τι ειναι το αψοσκαο?
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Stelios K. έγραψε:φιλε Πανικο το οπλο το εχω κανει ανταλαγη με ενα Lamber που ειχα. ειναι 18.5 οι αυλοι του. απλα ακουα πολυ καλα λογια για αυτο το μοντελο και αν και ειμα ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΠΕΡΕΤΑΚΙΑΣ που εχω στην κατοχη μου ενα 682 Gold skeet και ενα 682 gold e sporting ειπα να βαλω στον οπλοβαστο μου και ενα Browning. ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.
παρεπιπτοντος τι ειναι το αψοσκαο?
δεν ειναι ιδιοτροπο με τα φυσιγγια αυτο ειναι τοαψοσκαο.εκει που κτυπα ειναι ακαριαιο.κυνηγα το και θα ξεχασεις το beretta
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Grade 1 καλη κατασταση παει περιπου €1000
The best there is
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »