ΔΟΚΙΜΕΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Re: ΔΟΚΙΜΕΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΛΕΥΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ <<ΑΛΗΘΙΝΟΥ-ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ>> ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ .
ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ . ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ . 2 ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ .
ΦΙΛΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ ΣΟΥ .
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΠΧ ΤΟΝ ΛΕΥΚΙΟ , ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ, ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΡΑ ,ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ , ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ .
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΘΡΑ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ , ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ 4-5 ΑΡΘΡΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ , ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΡΘΡΑ . ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ .
ΚΥΡΙΟΙ ΕΥΓΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LOUIS SETTER την 07 Δεκ 2011, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
koursaros21
Full Member

Δημοσίευση από koursaros21 »

συμφωνω απολυτα φιλε Λουι...Καποια αρθρα επιβαλλεται να γινουν sticky και να ειναι παντα σε πρωτο πλανο!!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

koursaros21 έγραψε:συμφωνω απολυτα φιλε Λουι...Καποια αρθρα επιβαλλεται να γινουν sticky και να ειναι παντα σε πρωτο πλανο!!!!
Παιδια λόγω του ότι ο μηχανισμό που χρησιμοποιούμε στο φόρουμ δέν το επιτρέπει αυτό αν θέλετε τα άρθρα στείλτε μας τα και να ανοίιξουμε στην σελίδα του περιοδικού μια ενότητα που να λέει άρθρα απο τα μέλη και να τα βάζουμε μέσα να υπάρχουν και σαν αρψχείο και να τα διαβάζουν όποτε θέλουν οι ενδιαφερόμενοι
Προσέχουμε...για να έχουμε
koursaros21
Full Member

Δημοσίευση από koursaros21 »

παρα πολυ καλη ιδεα!!ως το επομενο update οσοι εχεται αρθρα στειλτε στους διαχειριστες για να μην χαθουν και να τα βρισκουμε ευκολα!
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Συνέχεια των δοκιμών για τα φυσίγγια…. Έχω ερευνήσει και τα κενά που δημιουργήθηκαν σε κάθε περίπτωση για να δούμε αν πράγματι αυτό συμβαδίζει και με το αριθμό των σκαγιών που καταμετρήθηκαν . Για την ποιο πάνω έρευνα χρησιμοποιήθηκε ένα απλό μεταλλικό σύρμα το οποίο μετρήθηκε η επιφάνεια του, περίπου 40 τετραγ. εκατοστά, επιφάνεια η οποία είναι περίπου η τρωτή μάζα της τσίκλας .Με αυτό το εργαλείο τοποθετήθηκε σε διάφορα κενά και αν το φορούσε τότε καταγράφηκε το κενό. Με αυτό τον τρόπο καταμετρήθηκα τα πιο κάτω.
Φυσίγ. Νο 1 (32-9)=έδωσε 6 κενά (να θυμάστε ότι στο κύκλο αυτό το φυσίγγιο έδωσε 296σκαγ.)Επισυνάπτεται φώτο.
Φυσιγ. Νο 3 (32-8)=έδωσε 8 κενά (να θυμάστε ότι στο κύκλο αυτό το φυσίγγιο έδωσε 230σκαγ.)
Φυσίγ. Νο 5 (32-7.5)=έδωσε 11 κενά(να θυμάστε ότι στο κύκλο αυτό το φυσίγγιο έδωσε 202σκαγ.)
Φυσίγ. Νο 8 (32-9)=έδωσε 8 κενά(να θυμάστε ότι στο κύκλο αυτό το φυσίγγιο έδωσε 259σκαγ.)
Βάση των ποιο πάνω αποτελεσμάτων φαίνεται ξεκάθαρα το πλεονέκτημα που έδωσε το φυσίγγιο με το Νο 9. Τα 6 κενά που έδωσε είναι στα αποδεκτά όρια που δίδουν οι κατασκευαστές. Δείχνει επίσης και το φτωχό αποτέλεσμα πού έδωσε το Νο 7.5. Μεγάλες πιθανότητες να διαφεύγει το θήραμα. Εδώ πρέπει να τονίσω ότι το συγκεκριμένο φυσίγγιο δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό, απλώς για το συγκεκριμένο θήραμα με το συγκεκριμένο τσοκάρισμα και την συγκεκριμένη απόσταση δεν είναι το ιδανικό. Ίσως αν κυνηγούσαμε π.χ τρυγόνια όπου η μάζα του είναι περίπου διπλάσια σίγουρα τα κενά θα ήταν ποιο λίγα και ίσως θα ήταν ένα ιδανικό φυσίγγιο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

LOUIS SETTER έγραψε:ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΛΕΥΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ <<ΑΛΗΘΙΝΟΥ-ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ>> ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ .
ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ . ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ . 2 ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ .
ΦΙΛΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ ΣΟΥ .
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΠΧ ΤΟΝ ΛΕΥΚΙΟ , ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ, ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΡΑ ,ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ , ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ .
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΘΡΑ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ , ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ 4-5 ΑΡΘΡΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ , ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΡΘΡΑ . ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ .
ΚΥΡΙΟΙ ΕΥΓΕ
Φίλε LOUIS SETTER σε χαιρετώ. Να σε ευχαριστείσω καταρχήν για τα συγχαριτήρια που μας έδωσες για τις δοκιμές που κάναμε και να σου αναφέρω οτι το ποιό πάνω το κάνουμε διότι απλούστατα μας αρέσει να ασχολούμαστε με το κυνήγι και οτι το περικλείει.Οπως εσύ εχεις γνώσεις για την συντήριση του όπλλου και δινεις τις γνώσεις ετσι και εμεις για τα φυσίγγια.
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλε καλαμαρα το φυσ νο 12 εδωσε 176 σκαγια στο κύκλο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

LEFKIOS έγραψε:Φίλε καλαμαρα το φυσ νο 12 εδωσε 176 σκαγια στο κύκλο.
Ευχαριστώ Λευκιε. Να πω εδώ και για τους υπόλοιπους ότι το παραπάνω φυσύγγι ήταν 31γρ και περιείχε 280 σκάγια Νο6, ταχύτητα 397μ/δ. Το ρίξαμε κι αυτό στα 30μ με 4* όπως και τα υπόλοιπα.
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

o kalamaras έγραψε:
LEFKIOS έγραψε:Φίλε καλαμαρα το φυσ νο 12 εδωσε 176 σκαγια στο κύκλο.
Ευχαριστώ Λευκιε. Να πω εδώ και για τους υπόλοιπους ότι το παραπάνω φυσύγγι ήταν 31γρ και περιείχε 280 σκάγια Νο6, ταχύτητα 397μ/δ. Το ρίξαμε κι αυτό στα 30μ με 4* όπως και τα υπόλοιπα.
Οταν φύγαμε απο την Αλέκτορα την περασμένη τετάρτη που κάναμε τις δοκιμές μας, σου είπα ...ξεχάσαμε να βγάλουμε φωτογραφία . Τέλικά οταν πηγα στην Πάφο για δουλια μετα που τελιώσαμε εβγαλα την ποιό κατω φοτογραφία,αν ηταν και η δική σου με τις 7+2 κότσιφες θαηταν τέλοια. Πάντως το περπατικό κυνηγι μου άρεσε.
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

Θηράματα με φυσίγγια ..... δοκιμασμένα!! :D Τα δικά μου δεν είναι πλέον για φώτο. Μερικά είναι φαγωμένα, μερικά στον καταψύκτη....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”