Ετσι. Τα εκπεδευτικα ειναι μια προετοιμασια που τζιαι μενα αρεσκει μου ερκεσαι κοντα με τα σκυλια μαθενεις τα και μαθενουν σε καλυτερα. Και η φυσικη εξελιξη των εκπαιδευτικων ειναι το Κυνηγι! Εκει που η αδρεναλινη ανεβενει. Ξερουμε οτι δεν παμε για κρεατοσυλλογη αλλα το κυνηγι σου δινει καποια αισθηματα διαφορετικα απο τα εκπεδευτικα. Κανονικα αυτη η συζητηση δεν επρεπε να την καμουμε γιατι εν μες τα αυτονοητα. Και δεν συγκρινονται τα 2 πραγματα.english setter έγραψε:παιδιά να σας πω πως το βλέπω εγώ ,
είναι ακριβώς όπως μια ποδοσφαιρική ομάδα που κάνει προετοιμασία πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα , ένας οπαδός που θα πάει να παρακολούθηση ένα φιλικό τις ομάδας του θα είναι το ίδιο αγχωμένος με ένα επίσημο παιχνίδι ? σίγουρα όχι
πιστεύω ότι αυτό ήθελε να μας πει ο φίλος λαγομανεια αλλα δεν μας ξεκαθάρισε πιο από τα δυο προτιμά τελικά![]()
μετά από μια αποτυχημένη εξόρμηση προσωπικά για το μονο που αγχώνομαι και λυπούμαι είναι γιατί τα σκυλιά μου δεν ήρθαν σε επαφή με κάποιο θηράματα μετά από ώρες ερευνας και όχι γιατί δεν έπαιξα τίποτε
έτσι και αλλιώς δεν τρώω τίποτε εκτος από κάτι που είναι απαγορευμένο
Επισης φιλε english setter εν κριμα να μεν τρωεις τιποτε...! Εν γινετε.