Εκπαίδευση Κυνηγόσκυλου - Εφ΄ όλης της ύλης
- marinos.a
- Site Admin
Re: Εκπαίδευση Κυνηγόσκυλου - Εφ΄ όλης της ύλης
Ή πιάσε τηλέφωνο τον Cesar Millan
Si vis pacem, para bellum
χαχαχαχαχαχαχαmarinos.a έγραψε:Ή πιάσε τηλέφωνο τον Cesar Millan
- Giorgos Aristotelous
- Full Member
Κάθε πρωί εν πάο σχολείο την 1η περιόδο για να κάτσο να τον δω !!! Ο ανθρωπός εν φανταστικός !!
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
-
- Full Member
Διάβασα σε site ότι ο σκύλος δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με ζωντανό θήραμα πριν μάθει την πρώτη βασική εκπαίδευση τις υπακοής.
Ήμουν έτοιμος να του πιάσω κούνελοι να του το βάλλω να το βούρα και να πιάσει και την μιροτηκια.
Το σκυλάκι είναι τριών μηνών. Εσείς τι πιστευκετε?
Ήμουν έτοιμος να του πιάσω κούνελοι να του το βάλλω να το βούρα και να πιάσει και την μιροτηκια.
Το σκυλάκι είναι τριών μηνών. Εσείς τι πιστευκετε?
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Κοπελια καλησπερα, πιστευω οτι ο σκυλος μου εχτες δουλεψε για πρωτη φορα μαλαι του λαγου . ειναι σπριγγερ 2 μισι χρονων . μεχρι τωρα που βουρουσα τους περτικους οταν επιανε τη μυρωδιατους επιενεν οσπου να τους εβρει και να τους σηκωσει . εχτες πηγα με κατι παρεες που κυνηγουν μονο λαγο και καναμε μια παγανια 4-5 ωρων , σε καπια φαση που βγηκαμε σε ενα ξεφωτω καρτζι του ηλιου καθαροτοπι με μονο μαζια ο σκυλος αρκεψε και δουλευκε εναν εναν τα μαζουθκια χωρις να απομακρινετε , εδωκεν τους ουλλους γυρω ξανα τζε ξανα . λαγο δεν σηκωσα. μετα απο 10 λεπτα που ηρταν οι σκυλοι του παρεα που ειναι λαγοσκυλλα επαλλουκοθηκαν τζιαμε στο σημειο και δουλευκαν πολλα σιγα ολη την περιοχη . ο παρεας που ξερει περισσοτερα που λαγους μου ειπε οτι ηταν λαγος προσικομενος . εχαρηκα τζε ας μεν εφκαλα λαγο .
- marinos.a
- Site Admin
ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Κοπελια καλησπερα, πιστευω οτι ο σκυλος μου εχτες δουλεψε για πρωτη φορα μαλαι του λαγου . ειναι σπριγγερ 2 μισι χρονων . μεχρι τωρα που βουρουσα τους περτικους οταν επιανε τη μυρωδιατους επιενεν οσπου να τους εβρει και να τους σηκωσει . εχτες πηγα με κατι παρεες που κυνηγουν μονο λαγο και καναμε μια παγανια 4-5 ωρων , σε καπια φαση που βγηκαμε σε ενα ξεφωτω καρτζι του ηλιου καθαροτοπι με μονο μαζια ο σκυλος αρκεψε και δουλευκε εναν εναν τα μαζουθκια χωρις να απομακρινετε , εδωκεν τους ουλλους γυρω ξανα τζε ξανα . λαγο δεν σηκωσα. μετα απο 10 λεπτα που ηρταν οι σκυλοι του παρεα που ειναι λαγοσκυλλα επαλλουκοθηκαν τζιαμε στο σημειο και δουλευκαν πολλα σιγα ολη την περιοχη . ο παρεας που ξερει περισσοτερα που λαγους μου ειπε οτι ηταν λαγος προσικομενος . εχαρηκα τζε ας μεν εφκαλα λαγο .
Φίλε τώρα που τελειώνει η σεζόν, ξεκίνησε να περνεις το σκυλάκι σε εκπαιδευτικά αποκλειστικά για λαγό και όταν σηκώνετε κάποιον να τον επιβραβεύεις έντονα. Όταν καταλάβει το πόσο σε ικανοποιεί το ξεπέταγμα του λαγού θα αρχίσει να δίνει περισσότερη σημασία στις οσμές του. Όταν του χτυπήσεις και κανένα τότε θα το ρετζιστραρει για τα καλά.
Τα σπριγγερουθκια εν τέλεια
-
- Full Member
Χαιρετώ!!
Έπιασα τον γκέκα πριν αναμισι μηνα και τώρα είναι πέραν τον τεσσάρων μηνών σε ηλικία. Και ξεκίνησα να του μάθω υπακοή, τα βασικά δηλαδή, κάτσε, πέσε, έλα, μείνε... αλλα είναι πολλά hyperactive και δύσκολα δίνει προσοχή. όσο για να φέρνει την μάπα, που τες πρώτες μέρες δυόμισι μηνών φέρνει την, εκαμεν μου εντύπωση. Προσπάθησα να τον περνώ γύρο κανένα χιλιόμετρο να κουραστεί και μετά η εκπαίδευση αλλα δεν κουράζεται με τίποτε, αν τον βγάλω έξω 2 ώρες δεν θα κάτσει ένα τόπο, ουλήν την ώρα βούρα και δεν κουράζεται.
Εσείς έχετε τον στο λουρί όταν του μαθαίνετε υπακοή η ελεύθερος??
Ένα καλο είναι ότι, σύρνω του την μάπα και ώστε να την εβρι πάω και χώνουμε και βλέπω τον, ερκετε φάκα 1-2 γύρους ψάχνοντας με τον μάτι και μετά βάλλει την μούτι του χαμέ και ερκετε και βρίσκει με!! Εν καλο τούτο!!!
Έχετε καμιάν εισήγηση? ποτε είναι η καλλίτερη ώρα για εκπαίδευση, πως να τον κάμω να ντόκι σημασία? Να περιμένω άλλο κανένα μηνα?
απόψεις είναι ευπρόσδεχτες
Έπιασα τον γκέκα πριν αναμισι μηνα και τώρα είναι πέραν τον τεσσάρων μηνών σε ηλικία. Και ξεκίνησα να του μάθω υπακοή, τα βασικά δηλαδή, κάτσε, πέσε, έλα, μείνε... αλλα είναι πολλά hyperactive και δύσκολα δίνει προσοχή. όσο για να φέρνει την μάπα, που τες πρώτες μέρες δυόμισι μηνών φέρνει την, εκαμεν μου εντύπωση. Προσπάθησα να τον περνώ γύρο κανένα χιλιόμετρο να κουραστεί και μετά η εκπαίδευση αλλα δεν κουράζεται με τίποτε, αν τον βγάλω έξω 2 ώρες δεν θα κάτσει ένα τόπο, ουλήν την ώρα βούρα και δεν κουράζεται.
Εσείς έχετε τον στο λουρί όταν του μαθαίνετε υπακοή η ελεύθερος??
Ένα καλο είναι ότι, σύρνω του την μάπα και ώστε να την εβρι πάω και χώνουμε και βλέπω τον, ερκετε φάκα 1-2 γύρους ψάχνοντας με τον μάτι και μετά βάλλει την μούτι του χαμέ και ερκετε και βρίσκει με!! Εν καλο τούτο!!!
Έχετε καμιάν εισήγηση? ποτε είναι η καλλίτερη ώρα για εκπαίδευση, πως να τον κάμω να ντόκι σημασία? Να περιμένω άλλο κανένα μηνα?
απόψεις είναι ευπρόσδεχτες
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
-
- Full Member
φιλε μου να περιμενεις ακομα λιγο καιρο μεχρι να ωριμασει το σκυλι και να μην πεζει ετσι ωστε να δινει περισσοτερη προσοχη σε εκεινα που του μαθενεις
- FRANCHI
- Full Member
Ξέρει κανένας να με συμβουλέψει στο εξής πρόβλημα που έχω με το σκύλλο μου 2.5 μηνών. Παίρνω τον βόρτα στην χωράφα απέναντι που το σπίτι και έχει ένα τόπο έχει σκατά άλλου σκύλλου υπο μορφή τούρτας μους και αρέσαν του πολλα
. που την πρώτη φορά που εδοκίμασε δεν εξίασε τον τόπο. Ούτε μου ακούει βουρά και παει να τα ήβρει να ξαναφάει. Επιασα τον πίσω που την πέτσα όπως τον πιάνει η μάνα του και δεν εμπορούσα να τον κρατήσω για να τον φέρω σπίτι επορτοκλώτσαν. Τι να κάμω 

I believe half of what I see and nothing of what I hear
- marinos.a
- Site Admin
υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σε αυτό το site
http://translate.google.com/translate?h ... at-poop%2F
http://translate.google.com/translate?h ... at-poop%2F