ZITITAI YURA KOUTAVI
-
- Full Member
ZITITAI YURA KOUTAVI
υπαρχει κανενα γιουρα(κουταβι)?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ZITITAI YURA KOUTAVI
ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΡΜΑΣ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ,ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΩΡΟ ?and2006 έγραψε:υπαρχει κανενα γιουρα(κουταβι)?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
solon loyka έγραψε:ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΡΜΑΣ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ,ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΩΡΟ ?and2006 έγραψε:υπαρχει κανενα γιουρα(κουταβι)?
ne protimo mwro
-
- Full Member
Re file endiaferoume gia gioura kai gw..gia 8ulika..
-
- Full Member
Φίλε έχω ένα γιούρα τύπου (bruno)αρσενικό με όλα τα εμβόλια. Το σκυλάκι είναι χωρίς χαρτιά αλλά πίστεψε με θα το ζήλευαν πολλά σκυλιά με χαρτιά. Τις 3/12/11 έκλεισε 6 μηνών και είναι ξεκινημένο με κουνέλι. Τις τελευταίες 3 εξορμήσεις το πήρα μαζί μου και έδειχνε καλά στοιχεία. (έμπαινε στα μονοπάτια, έσκαβε τις κούτσες ) τα οποία πιστεύω είναι καλά στοιχεία για ένα αρσενικό 6 μηνών.
Τιμή 350 ευρώ (τελική)
Τιμή 350 ευρώ (τελική)
-
- Full Member
Apo pia poli eisai re file?mono touto exeis?
-
- Full Member
είμαι απο Λευκωσία. μόνο αυτό έχω το οποίο μου έδωσε κάποιος φίλος απο Ανθούπολη πριν 5 μήνες όταν γέννησε η σκύλα του. θα προσπαθήσω αύριο να βάλω φωτογραφίες και αν ο καιρός μας το επιτρέψει και video με ιχνηλασία στο κουνέλι.
-
- Full Member
απο τα καλυτερα κουταβα μορφολογικα που εχω δει ετσι ηταν και τα δικα μου οταν ηταν μικρα αντε και καλο λαγοσκυλο 

-
- Full Member
ευχαριστώ, είναι ωραίος ο άτιμος!!!!
ο μόνος λόγος που τον πουλάω είναι ότι δεν έχω χρόνο για να τον εκπαιδεύσω όπωσ θέλω. κτίζω σπίτι και καταλαβένεις τρεχάματα.
ο μόνος λόγος που τον πουλάω είναι ότι δεν έχω χρόνο για να τον εκπαιδεύσω όπωσ θέλω. κτίζω σπίτι και καταλαβένεις τρεχάματα.