κριμας την θα την φανε οι αλουποι.Breda Pegaso έγραψε:Μια φραγκολινα και 1 ορτυκι. Πριν την πιασω επεξα ακομα μια καμια 30 μετρα και επεσε σε ενα τοπο που δεν μπορουσα να παω απο τη αλλη ουτε τα σκυλια. Επηα μετα που 5-6 λεπτα και βρηκα τη φατσια και η φραγκολινα ελειπε! ηταν κουτσοφτερη και μετα εφερε τα μιλια της τζιαι επηε καπου τζιαι ετρυπωσε εφα τον τοπο τα πυκνα τιποτε. Κριμα...
Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
- GiorgosT
- Full Member
Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- Dimitris
Την περασμένη Τετάρτη μέχρι τις 9:30 (μετά επήα δουλειά)
5 τζιήκλες, 1 μαυρότζιηκλα και 1 τριζάρα ή γερακότζιηκλα (ήταν η 1η μου!).
Το περίεργο 'ηταν ότι έπαιξα την σε ημιορεινή περιοχή.

5 τζιήκλες, 1 μαυρότζιηκλα και 1 τριζάρα ή γερακότζιηκλα (ήταν η 1η μου!).
Το περίεργο 'ηταν ότι έπαιξα την σε ημιορεινή περιοχή.

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- Nikos
Γεια σας παιδιά
Ήρτε και η σειρά μας σημερα
εκόψαμε τα αφκιά του
2 ατομα
1 λαγό
1 μπεκάτσα
1 πέρτικο
2 φασσες αλλά λόγω του δύσβατου της περιοχής βρήκαμε μόνο την μία
Καλή επιτυχία και σε σας!!
Καλη σας μέρα!!
Ήρτε και η σειρά μας σημερα

εκόψαμε τα αφκιά του

2 ατομα
1 λαγό
1 μπεκάτσα
1 πέρτικο
2 φασσες αλλά λόγω του δύσβατου της περιοχής βρήκαμε μόνο την μία
Καλή επιτυχία και σε σας!!
Καλη σας μέρα!!
μοναχικο κυνηγι σημερα με τον Λακη που ειχε ρεντα!
5 περτιζια - 4 κρεμασμενα εχασα το 1 ουτε εγω δεν εκαταλαβα πως! +3 καλιζια πολλα ασχημα τα 2 ηταν μουνταριστα που τον σκυλο μεσα στες παλουρες 100% καθαρες βολες ενομιζα ηταν να με ακαση ο σκυλος!
1 φασα
5 ζικλες -3 κρεμασμενες 2 αγνοουμενες!
5 περτιζια - 4 κρεμασμενα εχασα το 1 ουτε εγω δεν εκαταλαβα πως! +3 καλιζια πολλα ασχημα τα 2 ηταν μουνταριστα που τον σκυλο μεσα στες παλουρες 100% καθαρες βολες ενομιζα ηταν να με ακαση ο σκυλος!
1 φασα
5 ζικλες -3 κρεμασμενες 2 αγνοουμενες!
-
- Full Member
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Breda Pegaso
Σημερα επηα για περτικους σε περιοχη οχι ευκολη που πριν 2 βδομαδες επιασα 4 και ειδα αρκετα πουλια τοτε. Σημερα αφαντα αλλαξαμε 3-4 υποπτα σημεια τιποτε. Δεν ειδαμε ουτε ενα που μακρια. Μονο μια μπεκατσα που εφυγε προσηκωμενη που τα 50 μετρα!
Περπατημα απο τις 6:30 μεχρι τις 4! Εμεινε μας η γυμναστικη και ο 2ος Επισημος Παπαγαλος για φετος.
Περπατημα απο τις 6:30 μεχρι τις 4! Εμεινε μας η γυμναστικη και ο 2ος Επισημος Παπαγαλος για φετος.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
α ρε φιλουι μου... εγω σημερα επια για λαο ολοημερο κυνηγι (απαγορευεται να παιξουμε περτιζια ετσι φαση οι πως ειδαμε αλλα)
2ρη φορα επισημος παπαγαλος για φετος ζεγω επαιξαμε 5-6 ζικλες το προι πρην κατεβασουμε τους σκυλους αλλα 2 επιαμε που επεσαν δρομο τες αλλες ουτε τες εγιρεψαμε...
2ρη φορα επισημος παπαγαλος για φετος ζεγω επαιξαμε 5-6 ζικλες το προι πρην κατεβασουμε τους σκυλους αλλα 2 επιαμε που επεσαν δρομο τες αλλες ουτε τες εγιρεψαμε...
- Breda Pegaso
Την κυριακη εν αναγκη να καμουμε χαρτες να χαραξουμε πορεια, στρατηγικη τζιαι ολοκληρα συστηματα για να τους κοψουμε!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- πανικος
ρε σωτηρη γιατι τισ επεξετε αφου εν θα τες εγυρευκετε ,οχι τετοια λαθη και απο σενα κριμα.sotiris!129 έγραψε:α ρε φιλουι μου... εγω σημερα επια για λαο ολοημερο κυνηγι (απαγορευεται να παιξουμε περτιζια ετσι φαση οι πως ειδαμε αλλα)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....