Ερώτηση για άδεια κυνηγίου σε ευρωπαιο πολίτη??
Re: Ερώτηση για άδεια κυνηγίου σε ευρωπαιο πολίτη??
εν να ειμαι ρε laurona μου ισπανια τα συνακλικια εν να μες το σπιτι...
ζινο που λαλο εν για να ερκουμε ποδα να ζινιο την κυριακη και να στρεφουμε ισπανια Δευτερα-Παρασκευη!!!
ζινο που λαλο εν για να ερκουμε ποδα να ζινιο την κυριακη και να στρεφουμε ισπανια Δευτερα-Παρασκευη!!!
- Laurona
Εγιω ξερω ηντα που λαλεις ρε καταπελλε, αρρωστημενε, εν εσυ που εν εκαταλαβες ηντα που λαλω εγω
Αμα παεις ποτζι, τζιε δεις τες ισπανουες, εννα καταλαβεις ηντα που σου λαλω οτι εννα πεζεις στο αεροδρομιο
Ενταξει εντζιεν ουλλες θεες αλλα εχει τζιε πουτζινες

Αμα παεις ποτζι, τζιε δεις τες ισπανουες, εννα καταλαβεις ηντα που σου λαλω οτι εννα πεζεις στο αεροδρομιο

Ενταξει εντζιεν ουλλες θεες αλλα εχει τζιε πουτζινες

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
α ρε laurona μου!!!
1 σου λαλο ουλοι οι γραφιστες παν Αγγλια για μαστερ!
εγω γιατι αποφασισα να παω ισπανια λαλεις?

εγω γιατι αποφασισα να παω ισπανια λαλεις?

- Anthimos
- Moderator
παεις για 12 μηνες εννα μεν στραφειςsotiris!129 έγραψε:α ρε laurona μου!!!
εγω γιατι αποφασισα να παω ισπανια λαλεις?![]()

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
εξαρτατε τη εν να γινει με το θεμα του κυνηγιου ζιπανο
! το σιουρο εν πως που να στραφω πισω εν να φερω ενα μπρακ ζε μια ισπανιδα μαζι μου! 

- Laurona
Για το μπρακ οκ, αλλα για την ισπανιδα..........πε μου θυμασε τζινες τες ωραιες τες ποτσουες που μας εβαλες με τα πιπερουθκια και τα αγρελλια και ετρεξαν τα σαλια μας???...
Ε.....Εν τζιμεσα που να σε βαλει τσιε σεναν ο τζιρις σου μετα τζιε να σε καμει ξιδατον

Ε.....Εν τζιμεσα που να σε βαλει τσιε σεναν ο τζιρις σου μετα τζιε να σε καμει ξιδατον

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
-
ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ ΜΕΝ ΜΑΡΑΖΩΝΗΣ ΤΖΕ ΤΖΙΜΕΣΑ ΕΝ ΤΟ ΤΖΗΝΙ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ DVD ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΦΤΑΝΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΗΣ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΦΟΟΥΜΕ ΕΝΝΑ ΒΡΗΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΖΗΝΗΙΣΗΣ.

- kypros
Μολις σημερα μου ειπαν οτι για ελλαδα χρειαζεσαι μια φοτογραφια αντιγραφα κιπριακησ αδειας κινιγιου , κατοχης οπλου και ασφαλειας καθος και ταυτοτητας.n3ktar έγραψε:Με λιγα λογια βρασε ρυζι δηλ αν θελεις να πας μη οργανωμενα στην Ελλαδα για κυνηγι!
Εχει καποιο συναδελφο που το εκαμε?
Σου εκδιδει ο συλλογος της περιοχης μια αδεια αλλα στοιχιζει περιπου 170 ευρο. Οπλο πιανεις απο το παρεα σου που το κατεχει νομιμα.
Παρεπιπτοντος στη θεσαλλονικη φετοσμοι τζηκλες και οι μπεκατσες ειναι το κατι αλλο. Πιο πολλες τισμτελευταιας 20ετιας αλλα υπαpxει φοβερη ανομβρια και ζεστη και τα πουλια ειναι στο πικνο χωρις περασματα.
Σιγουρες πηγες
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
Ανθιμέ και υπόλοιπα κοπέλια....
Προς το παρόν ο φίλος σου θα πρέπει να κάμει τα μαθήματα αλλά σύντομα από ότι έμαθα το ταμείο θήρας ετοιμάζει τροποποίηση στο νόμο, και άτομα που είναι κάτοχοι άδειας κυνηγίου από άλλη χώρα θα δικαιούντε να βγάζουν άδεια χωρίς εξετάσεις με την προυπόθεση ότι παρακολούθησαν μαθήματα και έδωσαν εξετάσεις στη χώρα όπου προσκόμισαν την άδεια κυνηγίου τους.
Προς το παρόν έννα πρέπει να παρακολουθήσει τα μαθήματα και να κάτσει εξετάσεις έστω και αν δεν καταλαμβαίνει τη γλώσσα.
Καλό θα ήταν αν επικοινωνήσεις με τον επαρχιακό λειτουργό της συγκεκριμένης επαρχίας και δεν νομίζω να έχει αντίρησει στο να βοηθήσει τον άνθρωπο και να του εξηγήσει ορισμένα πράγματα ιδιαίτερα για το νόμο έτσι ώστε να μπορέσει να φκάλει άδεια, και να είναι ενήμερος και για τα βασικά (ενδημασία με πορτοκαλί, κότα, αριθμός σκύλων κλπ).
Προς το παρόν ο φίλος σου θα πρέπει να κάμει τα μαθήματα αλλά σύντομα από ότι έμαθα το ταμείο θήρας ετοιμάζει τροποποίηση στο νόμο, και άτομα που είναι κάτοχοι άδειας κυνηγίου από άλλη χώρα θα δικαιούντε να βγάζουν άδεια χωρίς εξετάσεις με την προυπόθεση ότι παρακολούθησαν μαθήματα και έδωσαν εξετάσεις στη χώρα όπου προσκόμισαν την άδεια κυνηγίου τους.
Προς το παρόν έννα πρέπει να παρακολουθήσει τα μαθήματα και να κάτσει εξετάσεις έστω και αν δεν καταλαμβαίνει τη γλώσσα.
Καλό θα ήταν αν επικοινωνήσεις με τον επαρχιακό λειτουργό της συγκεκριμένης επαρχίας και δεν νομίζω να έχει αντίρησει στο να βοηθήσει τον άνθρωπο και να του εξηγήσει ορισμένα πράγματα ιδιαίτερα για το νόμο έτσι ώστε να μπορέσει να φκάλει άδεια, και να είναι ενήμερος και για τα βασικά (ενδημασία με πορτοκαλί, κότα, αριθμός σκύλων κλπ).