Ερώτηση για άδεια κυνηγίου σε ευρωπαιο πολίτη??

n3ktar
Full Member

Re: Ερώτηση για άδεια κυνηγίου σε ευρωπαιο πολίτη??

Δημοσίευση από n3ktar »

Παιδια θα αντιστρεψω την ερωτηση του φιλου Ανθιμου. Για να μπορω να παω στην Ελλαδα να κυνηγησω
τι διαδικασιες χρειαζονται? Ισχυει η κυπριακη αδεια σαν ευρωπαιος πολιτης ή πρεπει να κανω κατι αλλο?
Οποιος γνωριζει παρακαλω να με διαφωτισει γιατι στη Θυρα που τηλεφωνησα δεν γνωριζουν.
Ευχαριστω πολυ!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

n3ktar έγραψε:Παιδια θα αντιστρεψω την ερωτηση του φιλου Ανθιμου. Για να μπορω να παω στην Ελλαδα να κυνηγησω
τι διαδικασιες χρειαζονται? Ισχυει η κυπριακη αδεια σαν ευρωπαιος πολιτης ή πρεπει να κανω κατι αλλο?
Οποιος γνωριζει παρακαλω να με διαφωτισει γιατι στη Θυρα που τηλεφωνησα δεν γνωριζουν.
Ευχαριστω πολυ!
Δέν ισχύει η κυπριακή πρέπει να βγάλεις Ελληνική μέσο συλλόγου
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

admin έγραψε:
n3ktar έγραψε:Παιδια θα αντιστρεψω την ερωτηση του φιλου Ανθιμου. Για να μπορω να παω στην Ελλαδα να κυνηγησω
Ευχαριστω πολυ!
Δέν ισχύει η κυπριακή πρέπει να βγάλεις Ελληνική μέσο συλλόγου

Τουτο με τους συλλογους εν πανευρωπαικο φαινομενο, για να πας να κυνηγησεις εκτος οργανωμενης φαρμας ή κυνηγετικης ρεζερβας μεσω τουριστικων πρακτορων πρεπει να γινεις μελος τοπικων κυνηγετικων συλλογων και πολλες φορες ειναι πολυ δυσκολο ως αδυνατο να μπεις σε αυτους τους συλλογους, ειδικα Ισπανια και νοτια Γαλλια, οποταν οι " ξενοι " κυνηγουν σε ρεζερβες και ιδιωτικες φυτειες!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

Με λιγα λογια βρασε ρυζι δηλ αν θελεις να πας μη οργανωμενα στην Ελλαδα για κυνηγι!
Εχει καποιο συναδελφο που το εκαμε?
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

n3ktar έγραψε:Με λιγα λογια βρασε ρυζι δηλ αν θελεις να πας μη οργανωμενα στην Ελλαδα για κυνηγι!
Εχει καποιο συναδελφο που το εκαμε?
Παιδιά η εκδρομή που οργανώνει ο Louis cruisline (έχει banner sto site) είναι με όλες τις άδειες και σε πολύ καλή τιμή εγώ νομίζω εάν υπάρχουν εθελοντές να κάνουμε μαι ομάδα να πάμε Ιανουάριο η φεβρουάριο
Προσέχουμε...για να έχουμε
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε Ανθιμε εν να παω ισπανια του χρονου για να σπουδασω.... ξερεις μεσα στα σχεδια εν να παρω ζε το οπλο μου!
δλδ ΔΕΝ μπορω να κυνηγισω ΑΝ δεν ενταχθω σε κυνηγετικο συλογο?
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

sotiris!129 έγραψε:ε Ανθιμε εν να παω ισπανια του χρονου για να σπουδασω.... ξερεις μεσα στα σχεδια εν να παρω ζε το οπλο μου!
δλδ ΔΕΝ μπορω να κυνηγισω ΑΝ δεν ενταχθω σε κυνηγετικο συλογο?
Ε Σωτο μου νομιζω οτι δεν θα εχεις προβλημα να παρεις οπλο αφου εγκατασταθεις ρωτας τζαι στελλουν σου το αλλα ναι στην Ισπανια εκτος ρεζερβας πρεπει να γραφτεις σε συλλογο και να φκαλεις αδεια που εν καμια 500 Ευρω ανα επαρχια αλλα η αιτηση γινεται στον κυνηγετικο συλλογο.
Περκι αξιωθεις και καμεις κανενα Ισπανο φιλο κυνηγο η καλληττερα να εβρεις καμια σπανιολα και να καμεις πεθερο τζιηνιο!!! :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ποσαααααααααα?????????????? ρε παν καλα τουτοι????????? 500???? :lol: :lol: :lol:
500 ευρο ζε αλλα τοσα στο αεροδρομιο για να περνω το σκυλο ζιπανο!!!
συνφερει να πιανω το αεροπλανουι μου καθε σαββατοκηριακο και να ερκουμε κυπρο :lol: :lol: :lol: 60-70 ευρο βρισκεις εισητιρια χωρις βαλιτσες ομως!!!!
αλλα για 2 μερες εν θελεις βαλιτσα!!!! :D
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

sotiris!129 έγραψε:ποσαααααααααα?????????????? ρε παν καλα τουτοι????????? 500???? :lol: :lol: :lol:
500 ευρο ζε αλλα τοσα στο αεροδρομιο για να περνω το σκυλο ζιπανο!!!
συνφερει να πιανω το αεροπλανουι μου καθε σαββατοκηριακο και να ερκουμε κυπρο :lol: :lol: :lol: 60-70 ευρο βρισκεις εισητιρια χωρις βαλιτσες ομως!!!!
αλλα για 2 μερες εν θελεις βαλιτσα!!!! :D

Ρε Σωτο μου το μονο καλο στην Κυπρο ειναι οτι ακομα εν φτηνο το τζιηνι......
Εφανταστηκες να εφκαλες αδεια 500 ευρω και για να παεις παφο να επρεπε να πκιερωσεις αλλα 250 στην Παφο και 20 Ευρω στον συλλογο του χωρκου που ηταν να κυνηγησεις επειδη δεν ηξερες κανενα που τζην το χωρκο να σε καλέσει ;)
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

θελεις βαλιτσαν θελεις μανι μανι εσυ εν Θελεις... :x

Που εννα χεις τα σινακλικκια σου για να κουττουκας τες Ισπανοπεκατσουες που ενν βρισκεις στο αεροδρομιαο??? :lol: :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”