φιλε πανικο δεν λεω οτι μου παιζεις τες ζικλες μουπανικος έγραψε:ακομα λιγο ρε κοπελια να μας πειτε οτι ειναι τζε εγκληματιες οσοι κυνηγουντες τζικλες που τα τωρα και τουτη φτενε που εν εχει πουλιαεγω κυνηγω τζικλα απο την δευτερη κυριακη εδω και πολλα χρονια και δεν νομιζω να κτυπουμε τα πουλια εμεις η τζικλαριες οπως λετε απο τωρα και να μεν μενουν και για τους αλλους που κυνηγουν λαγο

απλα λεω σου μερικες μαθηματικες ανησιχιες μου που εχουν μια βαση!
εγω εχει δεν εχει ζικλες καθε χρονο ο αριθμος που παιζω ειναι παντα ο ιδιος 100-150 ζικλες το χρονο! ζε να εχει ζικλες παλε τοσες εν να παιξω! μονο μια χρονια εφιεν μου λιον ο αριθμος γιατι 2-3 εξορμισης πιντομενες επαιζα παραπανω που 20-40 πουλια ζε εφκικα πανω που το οριο μου!
αλλα σε γενικες γραμμες παντα παιζω 5-15 πουλια τον καιρο της και 1-2 καθε εξορμηση στο ενδιμικο πρην κατεβασω τον σκυλο απλα για τον μεζε του νζακιου!
περσυ ο ζιρις μου επιενε στες ζικλες οπως λαλεις εσυ που την 2-3 κυριακη του περτικου μονο κυριακες ως το τελος της ζικλας ειχε παιξει 3ς ζικλες μετριμενες! επιεν 20 εξορμισεις για να παιξει 3 ζικλες