Kουβέντα του καφενείου - Ποιό όπλο σκοτώνει καλύτερα

Απάντηση
NIKOLAS
Full Member

Kουβέντα του καφενείου - Ποιό όπλο σκοτώνει καλύτερα

Δημοσίευση από NIKOLAS »

browning -miroku - beretta
μες τους καφενεδες ακουγετε αυτο το γελειο θεμα σηνεχως

πιο οπλο σκοτωννει παραπανω και πιο ειναι το πιο ιδιοτροπο στα φυσιγκια?

πετε μας εσειε τη γνωμη σας να δουμε.....
cypher
Full Member

Re: κουβεντα του καφενειου πιο ολο σκοτοννει παραπανω

Δημοσίευση από cypher »

το λαθος σου τοτε ειναι που συχναζεις στους καφενεδες :lol: :lol: :lol:

γιατι να σου πουμε για να ξαναγελασεις? :?
οξά για να μας τσιακκάρεις αν ξερουμε τη σωστη απάντηση?
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

cypher έγραψε:το λαθος σου τοτε ειναι που συχναζεις στους καφενεδες :lol: :lol: :lol:

γιατι να σου πουμε για να ξαναγελασεις? :?
οξά για να μας τσιακκάρεις αν ξερουμε τη σωστη απάντηση?
αμαν καθε θεμα που ανοιγουμε για συζητιση πετασσετε μια τετια απντιση ....τι το θελουμε το forum?να μεν συζητουμεν τπτ δηλ .
cypher
Full Member

Δημοσίευση από cypher »

ρε φιλε, ξαναδιαβασε τι εγραψες και διερωτηθου αν πρεπει να σου απαντησει κανενας. γιατι σωνει και καλα το προβλημα ειναι αυτου που σχολιαζει και οχι αυτου που διμηουργα ερωτηματικα με αυτα που γραφει κατα ποσον αξιζει να μπει καποιος στη διαδικασια να του απαντησει. και μην μου πεις οτι σου καμνω τον εξυπνο.
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

cypher έγραψε:ρε φιλε, ξαναδιαβασε τι εγραψες και διερωτηθου αν πρεπει να σου απαντησει κανενας. γιατι σωνει και καλα το προβλημα ειναι αυτου που σχολιαζει και οχι αυτου που διμηουργα ερωτηματικα με αυτα που γραφει κατα ποσον αξιζει να μπει καποιος στη διαδικασια να του απαντησει. και μην μου πεις οτι σου καμνω τον εξυπνο.
Φιλε Νικολα-Cypher ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει στο forum μην το περνετε προσωπικα,ελευθερια στην ομιλια,απο εμας εξαρτατε αν θα το λαβουμε υποψη η οχι,η γνωμη μου για το θεμα του καφενε,ειναι ωραιο πραγμα να κατσεις να ακουσεις τετοιου ειδους συζυτησεις γιατι πολυ απλα σου φτιαχνουν την διαθεση με τις κουβεντες που ανοιγουνε οι θαμονες,εγω καμια απο τις 3 μαρκες εχω,και αν ειχα δεν θα συμφωνουσα με τιποτα οτι αυτο το οπλο σκοτωνει και αυτο οχι,ΟΛΑ τα οπλα σκοτωνουν το ιδιο φτανει τα σκαγια του φυσιγγιου να βρουνε το θηραμα,οσο για τα φυσιγγια υπαρχουν λογιων λογιων που ο καθενας μπορει να επιλεξει οποια νομιζει ειναι η καλυτερη,ειναι στην δικη του κριση καθαρα και αν μπορει να μαζεψει και πληροφοριες απο αλλους ακομη καλυτερα θα εχει το αναμενομενο αποτελεσμα...
Φιλικια Winchester
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

φιλε μου μπορει να μεν το εσυνταξα σωστα οκ απολογουμε

ομως στο εξωτερικο αν διαβασεις αρθρα απο διασημους αρθρογραφους θα βρεις πολλα με τιτλο κουβεντες του καφενειου που ομως εχουν πολλην αναλιση και πολλη μελετη για το θεμα οτι ειναι ενδιαφερον απο ολους ,ο καθε ενας δικεοιυτε να εκφρασει την αποψη του και να πει οτι νομιζει
εγω εσηρα το ετσι και εκαρτερουν να απαντισουν πολλοι κατοχοι και των δυο -τριων ειδων ,ετσι για να καμουμε μια ενδιαφερον σιζιτηση και για το καλο του forum.
anw λαθος μου
παρακαλω και τους διαχηρηστες να με σβησουν απο το forum γιατι μονος μου εν τα καταφερνω να σβηστω.
εν να μηνω μες το καφενειο
Άβαταρ μέλους
Fabarm
Full Member

Δημοσίευση από Fabarm »

cypher έγραψε:ρε φιλε, ξαναδιαβασε τι εγραψες και διερωτηθου αν πρεπει να σου απαντησει κανενας. γιατι σωνει και καλα το προβλημα ειναι αυτου που σχολιαζει και οχι αυτου που διμηουργα ερωτηματικα με αυτα που γραφει κατα ποσον αξιζει να μπει καποιος στη διαδικασια να του απαντησει. και μην μου πεις οτι σου καμνω τον εξυπνο.
ΠΟΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΗΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΕ ΤΣΑΚΑΛΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΖΙ ΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΤΖΙΝΟ ΠΟΘ ΘΚΙΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ. Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΚΑΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΤΖΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΑΜΕΣΑ. ΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΚΑΜΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ Η ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ. ΤΖΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΕΜΑΝ ΕΝΙ. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΗΝΤΑ ΜΠΟΥ ΑΚΟΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΝΕΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝ ΞΕΚΟΛΛΟΥΜΕΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ ΤΖΕ ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΤΖΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΕΣ ΑΡΕΣΚΕΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΑΣΤΕΝ. Ε ΝΙΚΟΛΗ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΚ ΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΖΙΝΤΑ 2-3 ΦΟΥΣΕΚΚΙΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΠΩ ΤΟΥΤΑ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΠΟΥ ΔΑΜΕ ΤΖΕ ΔΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΖΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΚΟΜΑ. ΤΖΙ ΕΝΙΣΒΗΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΔΑΜΕΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΚΚΑΣ ΧΑΜΕ :D
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

Fabarm έγραψε:
ΠΟΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΗΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΕ ΤΣΑΚΑΛΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΖΙ ΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΤΖΙΝΟ ΠΟΘ ΘΚΙΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ. Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΚΑΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΤΖΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΑΜΕΣΑ. ΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΚΑΜΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ Η ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ. ΤΖΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΕΜΑΝ ΕΝΙ. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΗΝΤΑ ΜΠΟΥ ΑΚΟΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΝΕΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝ ΞΕΚΟΛΛΟΥΜΕΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ ΤΖΕ ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΤΖΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΕΣ ΑΡΕΣΚΕΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΑΣΤΕΝ. Ε ΝΙΚΟΛΗ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΚ ΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΖΙΝΤΑ 2-3 ΦΟΥΣΕΚΚΙΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΠΩ ΤΟΥΤΑ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΠΟΥ ΔΑΜΕ ΤΖΕ ΔΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΖΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΚΟΜΑ. ΤΖΙ ΕΝΙΣΒΗΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΔΑΜΕΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΚΚΑΣ ΧΑΜΕ :D
για το σβισιμο ρε φιλε εκλεισεν το θεμα ....εγω τωρα θεορουμε σβησμενος
για τα φουσιεκκια,ελα δαμε στο καφενειο να καμουμε δοκιμες και να σου εβρω φουσιεκκια ρε φιλε μου μεν μαραζωνεις.
pant
Full Member

Δημοσίευση από pant »

Φίλε Νικολή,

Αν θα σβηστέις ή αποσυρθείς κάμε μας το σίουρον για να σβηστούμε και εμείς για συμπαράσταση.

Μια χαρά θέμα άνοιξες αλλά έκοψεν μας την φόρα ο παρέας.

Το ερώτημα αυτό απασχολεί πολύ κόσμο και θα συνεχίσει να τον απασχολεί γιατί το θέμα αυτό είναι ένα θέμα υποκειμενικό αλλά και ανεξάντλητο. Θα μπορούσαμε να μιλούμε για ώρες και να μην καταλήγουμε πουθενά. Ισως αυτό να είναι το καλό της υπόθεσης. Εξάλλου γι'αυτό έιμαστε εδώ για να ανταλλάσουμε τις απόψεις μας.

Χαιρετώ,
pant
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

pant έγραψε:Φίλε Νικολή,

Αν θα σβηστέις ή αποσυρθείς κάμε μας το σίουρον για να σβηστούμε και εμείς για συμπαράσταση.

Μια χαρά θέμα άνοιξες αλλά έκοψεν μας την φόρα ο παρέας.

Το ερώτημα αυτό απασχολεί πολύ κόσμο και θα συνεχίσει να τον απασχολεί γιατί το θέμα αυτό είναι ένα θέμα υποκειμενικό αλλά και ανεξάντλητο. Θα μπορούσαμε να μιλούμε για ώρες και να μην καταλήγουμε πουθενά. Ισως αυτό να είναι το καλό της υπόθεσης. Εξάλλου γι'αυτό έιμαστε εδώ για να ανταλλάσουμε τις απόψεις μας.

Χαιρετώ,
pant
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ= ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ . ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ Η ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΟΠΟΤΑΝ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑ ΜΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ . ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΠΠΙΗΤΟΥΡΙΝ ΤΟΥ ΧΑΛΟΥΜΙΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ Η ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ. ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΡΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΜΕΝ ΜΙΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..................... ΝΟΜΙΖΩ ΕΝ ΤΑ BROWNING ΤΑ ΒΕΛΓΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”