ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

Απάντηση
ΑΚΙΣ
Full Member

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

Δημοσίευση από ΑΚΙΣ »

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΥΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΧΟΥ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΕΝΑ ΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΟΙ ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

Δημοσίευση από marinos.a »

μπραβο στους συναδέλφους.

το κόλπο με το τηλ στο κολάρο το έκανα και εγω ;)
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ΑΚΙΣ έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΥΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΧΟΥ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΕΝΑ ΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΟΙ ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Φίλε άκη πώς γράφεις το τηλέφωνο στο κολλάρο?
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

εγώ έχω αυτό και έγραψα πάνω με μαρκαδόρο

είναι κατασκευασμένο από TPU
TPU-Dog-Training-Collar.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι και κυνηγοί , μπράβο στον συνάδελφο μας :!:
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
BROWNING GR6
Full Member

Δημοσίευση από BROWNING GR6 »

PRAGMATI.H EMOIRIA POU ZHSAME XTES STHN PERIOXH THS EYRHXOU HTAN PRAGMATIKA AXIA SYGXARITIRION.OI ANTHROPOI MAS THLEFONHSAN ,MAS PERIMENAN NA PAME 15 LEPTA DROMO KAI STAMATHSAN THN PAGANIA TOYS MEXRI NA EPISTRPSOUME KONTA TOYS..PRAGMATI YPARXEI FILOTIMO..
MAKARI NA AKOLOUTHISOUME OLOI TO PARADIGMA TOYS...SAS EYXARISTOUME..
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

Μπραβο στα παιδια και απο εμενα!!!
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

admin έγραψε:
ΑΚΙΣ έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΥΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΧΟΥ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΕΝΑ ΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΟΙ ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Φίλε άκη πώς γράφεις το τηλέφωνο στο κολλάρο?
Φίλε αν θέλεις το καλύτερο πράμα να χαράξεις το τηλ. σου πάνω σε ενα μέταλλο και το βάζεις πάνω στο κολλάρο του σκύλλου ούτε βγαίνει εύκολα ούτε αλλοιώνεται αλλα γράψε ΜΟΝΟ τηλ οχι όνομα σκύλλου (επειδή ακούσα καποίους ιδιοκτήτες σκυλλίων που το κάμαν καλοπροαίρετα φυσικά αλλά εκείνοι που βρήκαν τους σκύλλους το εκμεταλευτήκαν ) :D
Προσωπικά πήγα στο pet shop του Γίωργου Βαασιλείου στα φώτα του Χαλκούση δίπλα απο ενα κατάστημα με κάγκελα θα το δείς παραγγέλεις και την επομένη είναι έτοιμο νομίζω στοιχείζει γύρο στα 10 ευρώ το ένα
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

Λεοφόρο Στροβόλου (παράλειψη ) :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”