fysiggia diasporas
-
- Full Member
fysiggia diasporas
παΙΔΙΑ ΚΣΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙ ΣΚΑΤΤΕΡ?
- Breda Pegaso
Re: fysiggia diasporas
Nobel Sport Dispersante 32 gr για μικρα θηραματα κουτι των 25
Nobel Sport Dispersante 34 gr για πιο μεγαλα θηραματα κουτι των 10
Το πρωτο ειναι φοβερο για τζιηκλες στο ποφυσημα.
το αλλο για ενδημικο στο πυκνο και κοντινες αποστασεις.
Nobel Sport Dispersante 34 gr για πιο μεγαλα θηραματα κουτι των 10
Το πρωτο ειναι φοβερο για τζιηκλες στο ποφυσημα.
το αλλο για ενδημικο στο πυκνο και κοντινες αποστασεις.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΤΟ ΦΕΛΤΡΟ AΛΛA EINAI TAΠΠA . EXEI KAΛΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΤΟ ΦΕΛΤΡΟ AΛΛA EINAI TAΠΠA . EXEI KAΛΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.
- Anthimos
- Moderator
Φιλε γνησια διασπορας εκτος της Scatter, ειναι
Lampro Direct ( εξαιρετικο)
Το Becaccia της NOBEL SPORT
αλλα και το Scatter της Οlympia ειναι καλο
Εξαρταται γιατι τα θέλεις?
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- cynergy
- Full Member
Anthimos έγραψε:Φιλε γνησια διασπορας εκτος της Scatter, ειναι
+1000
dont shoot fast...shoot good
-
- Full Member
εθχαριστω παιδια το φυσιγγιο θελω να ειναι ιδανικο για λαγο σε κοντινεσ αποστασεισ σε πυκνο!!!
-
- Full Member
Ξερει κανενας αν κυκλοφορουν στην αγορα φυσιγγια διασπορας για φλοπερ?
-
- Full Member
φιλε neoklis δες και τα διασπορας της rottweil το braun34γρ και tiger32γρ.
-
- Full Member
Έχω κάνει αρκετές δοκιμές σε φυσίγγια διασποράς και τάππας με τσοκ κύλινδρο όμως.
Στις δοκιμές που έγιναν στα 15μ η τάππα ήταν η πιο αξιόπιστη από πλευράς κατανομής και επανάληψης βολής, ενώ τα διασποράς δεν παρουσίαζαν πάντοτε την ίδια κατανομής εκτός από τους gualandi.
Όσο αφορά την διασπορά, μόνο ο διασπορέας της Gualandi(βρίσκεται στις olympia scatter, nobel sport 32gr, RC 33gr, lambro,...) έδωσε πιο μεγάλο κύκλο από την τάππα.
Διασπορείς του τύπου Nobel sport 34gr, Fiocchi dispersante, Victro dispersante δεν λειτούργησαν όπως ανέμενα με κατανομή όμοια με συγκεντρωτήρα σε κύλινδρο.
Η αλήθεια είναι ότι από αυτούς τους διασπορείς περίμενα πολύ περισσότερα μιας και συνδυάζουν την τάππα με το αστεράκι από πάνω...κάπου όμως τα πράγματα δεν δούλεψαν. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι για τους συγκεκριμένους και έχει κάνει δοκιμές ας μας διαφωτίσει!!!
Το σημαντικό είναι να προσέξεις τις κατανομές και μέγεθος σκαγιού...εγώ κυνηγό λαγό με τσοκ 5/4 και πάντα διασποράς ή τάππα σε 7άρι στην πρώτη και συγκεντρωτήρα 6άρι στην δεύτερη.
Στις δοκιμές που έγιναν στα 15μ η τάππα ήταν η πιο αξιόπιστη από πλευράς κατανομής και επανάληψης βολής, ενώ τα διασποράς δεν παρουσίαζαν πάντοτε την ίδια κατανομής εκτός από τους gualandi.
Όσο αφορά την διασπορά, μόνο ο διασπορέας της Gualandi(βρίσκεται στις olympia scatter, nobel sport 32gr, RC 33gr, lambro,...) έδωσε πιο μεγάλο κύκλο από την τάππα.
Διασπορείς του τύπου Nobel sport 34gr, Fiocchi dispersante, Victro dispersante δεν λειτούργησαν όπως ανέμενα με κατανομή όμοια με συγκεντρωτήρα σε κύλινδρο.
Η αλήθεια είναι ότι από αυτούς τους διασπορείς περίμενα πολύ περισσότερα μιας και συνδυάζουν την τάππα με το αστεράκι από πάνω...κάπου όμως τα πράγματα δεν δούλεψαν. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι για τους συγκεκριμένους και έχει κάνει δοκιμές ας μας διαφωτίσει!!!

Το σημαντικό είναι να προσέξεις τις κατανομές και μέγεθος σκαγιού...εγώ κυνηγό λαγό με τσοκ 5/4 και πάντα διασποράς ή τάππα σε 7άρι στην πρώτη και συγκεντρωτήρα 6άρι στην δεύτερη.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ neokli ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.... ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙ"ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ(ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ...ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΕ)ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΛΙΜΑΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ ΣΕ ΤΑMΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΣΟΚ....ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΔΙΑΣΠΟΡΕΑ ΟΠΩΣ ΤΟ CHEDDITE SUPER FREE SHOT 36GR ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΣΟΚ Π.Χ 2 ΚΑΙ ΟΧΙ 5 ΑΝ ΕΙΝΑΙ Π.Χ GUALANTI ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ...ΟΣΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΤΣΟΚ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΦΕΚΙΑ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΠΕΖΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΕΡΝΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΧ-D&D ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ STOKAS EINAI Η ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΑ CHEDDITE ΑΝΑΠΟΔΟ ΔΙΑΣΠΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΜΕ ΤΑ CHEDDITE ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ.Neoklis έγραψε:παΙΔΙΑ ΚΣΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙ ΣΚΑΤΤΕΡ?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!