φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
νζιφος σημερα 1 μπεκατσα στην βουρκα και ακομα μια που εφιγε απαιχτη, ειδα και αρκετα περτιζια αλλα 2-3 που μου δεοσαν χερι εφιγαν με τα καλιζια μου
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- kypros
27/11/2011
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- marinos.a
- Site Admin
όντως υπέροχα πουλιά. ο προτελευταίος εν περδικοσαυροςkypros έγραψε:27/11/2011
Si vis pacem, para bellum
- beretta682
- Full Member
έ κουμπαρε σωτήρη πέ μας που τες βρίσκεις τες εβλοημένες τες μπεκάτσες πέρκι δούμεν τζεμείς καμιανsotiris!129 έγραψε:νζιφος σημερα 1 μπεκατσα στην βουρκα και ακομα μια που εφιγε απαιχτη, ειδα και αρκετα περτιζια αλλα 2-3 που μου δεοσαν χερι εφιγαν με τα καλιζια μου

Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
φιλε μου εν η πρωτες που φκαλω φετος, εφκαλε ζε μια ο παρεας την τεταρτη αλλα εγω εν την ειδα...
η πρωτη ηταν ζε σε τελεια προβλεπσιμο τοπο εξερα οτι αν εχει μπεκατσα η περιοχη ενα 90% εν να ζιαμε ζε επιδη εφατσισα το ποδι μου που εμαχουμουν να φκω το βουνο εφια ζε επια ζιαμε...ακομα να καταλαβω πως μου εφιεν απαιχτη! ειδα την εξανα ειδα την ζε το οπλο εν εφεφκε να ερτει να επομισω, εμανεψα με λια λογια!
φιλε μου σε πικνα πεφκα σε ποταμου8κια που εχει ιγρασια η ακομα και νερο και γιρο τους εχει ξιμαρισια εχει!
Αν φκεις πανω ψηλα ακομα καλιτερα!
btw και οι 2 προσικομενες σημερα!
η πρωτη ηταν ζε σε τελεια προβλεπσιμο τοπο εξερα οτι αν εχει μπεκατσα η περιοχη ενα 90% εν να ζιαμε ζε επιδη εφατσισα το ποδι μου που εμαχουμουν να φκω το βουνο εφια ζε επια ζιαμε...ακομα να καταλαβω πως μου εφιεν απαιχτη! ειδα την εξανα ειδα την ζε το οπλο εν εφεφκε να ερτει να επομισω, εμανεψα με λια λογια!

φιλε μου σε πικνα πεφκα σε ποταμου8κια που εχει ιγρασια η ακομα και νερο και γιρο τους εχει ξιμαρισια εχει!
Αν φκεις πανω ψηλα ακομα καλιτερα!
btw και οι 2 προσικομενες σημερα!
-
- Full Member
Άλλος ένας λαγός σήμερα μετά από ένα καλλίκομα ΑΑΑ από τον αρχάριο της παρέας (όπως και την προηγούμενη Κυριακή δηλαδή
) ήρθε η χαριστική βολή.
Καλή μας συνέχεια.

Καλή μας συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nature την 03 Ιαν 2012, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Full Member
Φίλε Σωτήρη νομίζω οτι η Βελουδομάτα που επισες εν σημάδι...... που την δεύτερη ΣΙΗΝΑ σου οτι εν να πετάση ...γιαυτό εσιε την ενια την Τεταρτη που έρκετε!!!!!!sotiris!129 έγραψε:νζιφος σημερα 1 μπεκατσα στην βουρκα και ακομα μια που εφιγε απαιχτη, ειδα και αρκετα περτιζια αλλα 2-3 που μου δεοσαν χερι εφιγαν με τα καλιζια μου

λες??? παντος σημερα χαχα ηταν! επια ζιαμε που μου εφιεν 1ς τες πρωτες εξωρμισης απαιχτος ζε επρολαβαν ζε κατεβικαν αλλοι μπροστα μου, εφκαλαν τον ζε καλικοσαν τον,
ε nature αμπα ζε εν εσεις που εισασταν γιατι ηταν πολλα ασσιμα καλιζια που του εσυρεν ο μιτσις
μετα πιο πανω που ζιαμε εκαμε μου μια οφκερη φερμα ο σκυλος εκοψε μου τα ποθκια μου ο μαλακας
ειμουν 15 λεπτα ζιαμε οσπου να σιουρεφτω πως δεν ειχε τιποτε!
ε nature αμπα ζε εν εσεις που εισασταν γιατι ηταν πολλα ασσιμα καλιζια που του εσυρεν ο μιτσις

μετα πιο πανω που ζιαμε εκαμε μου μια οφκερη φερμα ο σκυλος εκοψε μου τα ποθκια μου ο μαλακας

-
- Full Member
Λαλέις να βγούμε και συγγενείς στο τέλος........ Επιάσαμεν τον εμείς, απλά με 2 αρχικά καλλίτζια. Βιάστηκε πάλι ο μαλάκας ενώ είχε χώρο και χρόνο να τον παίξει. Πολλή δούλεμα στο βουνόsotiris!129 έγραψε: ε nature αμπα ζε εν εσεις που εισασταν γιατι ηταν πολλα ασσιμα καλιζια που του εσυρεν ο μιτσις![]()
μετα πιο πανω που ζιαμε εκαμε μου μια οφκερη φερμα ο σκυλος εκοψε μου τα ποθκια μου ο μαλακαςειμουν 15 λεπτα ζιαμε οσπου να σιουρεφτω πως δεν ειχε τιποτε!

ε φιλε αποτι ειδα δεν το επιασαν τουτοι επιδη μετα τους πυροβολισμους επιδη εξερα οτι ειχε λαγο ζιαμε εβουρισα να φκω αντιπυρινικη να δω αν τον επιαν, ζε εκαμα 3-4 λεπτα να φκω για να βλεπω, ζε οι σκυλοι τους επσαχναν τον 60-80 μετρα μακρια που τους κυνηγους ζε ο μιτσις ελαλεν τους που τον "επαιξε" αλλα τουτοι ελαλουσαν ου γαμ..το ζε ειδα τον ζε ου το ενα ζε ου το αλλο αρα πρεπει να τους εφιεν!