Kinder Surprise
- GiorgosT
- Full Member
Kinder Surprise
Kinder Surprise !!! οι φοτογραφιες ειναι απο ενα φιλο. εγω ειμε εναντιον της λαθροθυριας και δεν τρω αμπελοπουλια νομιζω περπατουν μεσα στο στομασηι μου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- Breda Pegaso
Re: Kinder Surprise
Εξανακουσα το τζιαι γω τουτο πρεπει να εν μελι!!! λιωνει τζιαι η μυλλουα μαζι με το αλας το χοντρο!
Αραγε σου γινετε τζιαι με τους μαυροπουλλους τους μυλλαροτους του Φεβραρη????
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- marinos.a
- Site Admin
Οι μανα μου

σιουρα γίνεται και πρέπει να είναι και νοστιμότεροBreda Pegaso έγραψε:Αραγε σου γινετε τζιαι με τους μαυροπουλλους τους μυλλαροτους του Φεβραρη????
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
πρεπει να γινετε αλλα εν το νομιζω να βρησκεις ετσι μεγαλη πατατα!! αλλα οκ βρησκουμε λιση βαλουμε τους μες το κολοκασι(που εν μεγαλο)Breda Pegaso έγραψε:Εξανακουσα το τζιαι γω τουτο πρεπει να εν μελι!!! λιωνει τζιαι η μυλλουα μαζι με το αλας το χοντρο!
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΦΕΝΕΤΕ ΠΟΛΙ ΩΡΕΑ Ι ΣΙΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ Σ!!!ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΙ Ι ΠΑΤΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΝΕ ΨΙΜΕΝΙ ΜΕΣΑ ΕΞΩ???GiorgosT έγραψε:Kinder Surprise !!! οι φοτογραφιες ειναι απο ενα φιλο. εγω ειμε εναντιον της λαθροθυριας και δεν τρω αμπελοπουλια νομιζω περπατουν μεσα στο στομασηι μου.

- GiorgosT
- Full Member
Να μπενει το πηρουνι.B.RIZZINI έγραψε:ΦΙΛΕ ΦΕΝΕΤΕ ΠΟΛΙ ΩΡΕΑ Ι ΣΙΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ Σ!!!ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΙ Ι ΠΑΤΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΝΕ ΨΙΜΕΝΙ ΜΕΣΑ ΕΞΩ???GiorgosT έγραψε:Kinder Surprise !!! οι φοτογραφιες ειναι απο ενα φιλο. εγω ειμε εναντιον της λαθροθυριας και δεν τρω αμπελοπουλια νομιζω περπατουν μεσα στο στομασηι μου.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- πανικος
κοπελια τουντην συνταγη κανω την με τις τζικλες τες μιλλαρωτες ειναι συνταγη που μου την ειπαν παλιοι κυνηγοι εδω και χρονια μπραβο στον φιλο που την δημοσιευσε ειναι μεζετζης 

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Ατε παλε εκαμαν την οι παταταριες
Ε θα αφηκουμεν πατατα μεγαλη να κυκλοφορα στο παζαρι .

Ε θα αφηκουμεν πατατα μεγαλη να κυκλοφορα στο παζαρι .

- Breda Pegaso
Μεν φοασαι τζιαι η πατατα εν να ειναι καλλυττερη απ οτι τζιαι να βαλεις μεσα! Εγγυούμε σου το!!!!sotiris!129 έγραψε:κριμας την πατατα μονο τουτο εχω να πω!

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ