ΚΑΛΟΣ ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

ΚΑΛΟΣ ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΠΛΑΓΙΟΚΑΝΟ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ "ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΣΟΚ, ΑΥΛΟΙ, ΜΟΝΤΕΛΛΟ Κ.Τ.Λ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΒΕΤΙΚΟ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Costas_
Full Member

Re: ΚΑΛΟΣ ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ

Δημοσίευση από Costas_ »

Φίλε μου μόνο ένας οπλουργός κάμνει για τον σκοπό που τον θέλεις - Άγγελος Πιτσιλίδης - Λευκωσια- αν θέλεις το τηλέφωνο του στείλε μου πμ.
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

φιλε, ο Χαρης Δημητριαδης στην Παφο(Σκουλλη). οταν τον επισκευθεις θα εντυπωσιαστεις απο τις γνωσεις την δουλεια και τα υποστατικα του( οπλουργειο&οπλοπωλειο). εχει διαφημηση και στο περιοδικο H&S.
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

WAFFEN έγραψε:φιλε, ο Χαρης Δημητριαδης στην Παφο(Σκουλλη). οταν τον επισκευθεις θα εντυπωσιαστεις απο τις γνωσεις την δουλεια και τα υποστατικα του( οπλουργειο&οπλοπωλειο). εχει διαφημηση και στο περιοδικο H&S.
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

ΦΙΛΕ ΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.....ΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ. ΕΚΑΜΕ Μ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 3 ΟΠΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΚΗΚΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

VALENTINOS έγραψε:ΦΙΛΕ ΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.....ΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ. ΕΚΑΜΕ Μ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 3 ΟΠΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΚΗΚΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ.
πολλα καλος κριμα που ειναι τοσο μακρια, αλλα και παλι οποτε τον χρειαστο θα πάω στο Σκουλλι.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”