ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΠΛΑΓΙΟΚΑΝΟ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ "ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΣΟΚ, ΑΥΛΟΙ, ΜΟΝΤΕΛΛΟ Κ.Τ.Λ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΒΕΤΙΚΟ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΑΛΟΣ ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ
- demetris-demetriou
- Full Member
-
- Full Member
Re: ΚΑΛΟΣ ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ
Φίλε μου μόνο ένας οπλουργός κάμνει για τον σκοπό που τον θέλεις - Άγγελος Πιτσιλίδης - Λευκωσια- αν θέλεις το τηλέφωνο του στείλε μου πμ.
-
- Full Member
φιλε, ο Χαρης Δημητριαδης στην Παφο(Σκουλλη). οταν τον επισκευθεις θα εντυπωσιαστεις απο τις γνωσεις την δουλεια και τα υποστατικα του( οπλουργειο&οπλοπωλειο). εχει διαφημηση και στο περιοδικο H&S.
- GiorgosT
- Full Member
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ.WAFFEN έγραψε:φιλε, ο Χαρης Δημητριαδης στην Παφο(Σκουλλη). οταν τον επισκευθεις θα εντυπωσιαστεις απο τις γνωσεις την δουλεια και τα υποστατικα του( οπλουργειο&οπλοπωλειο). εχει διαφημηση και στο περιοδικο H&S.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- demetris-demetriou
- Full Member
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.....ΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ. ΕΚΑΜΕ Μ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 3 ΟΠΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΚΗΚΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
- GiorgosT
- Full Member
πολλα καλος κριμα που ειναι τοσο μακρια, αλλα και παλι οποτε τον χρειαστο θα πάω στο Σκουλλι.VALENTINOS έγραψε:ΦΙΛΕ ΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.....ΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ. ΕΚΑΜΕ Μ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 3 ΟΠΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΚΗΚΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS