ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΠΕΞΙΜΟ

Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Re: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΠΕΞΙΜΟ

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

Marinos έγραψε:Έκαμα το ίδιο παράπονο σε παρέα μου που είναι στο υπουργείο εμποριου, εκείνοι που γυρίζουν τα καταστήματα και τσακαρουν αν τα πράματα έχουν τιμές και τέτοια. Όσα θέλει πουλα ο καθένας είπεν μου. Αν θέλουμε γοραζουμε τα.
ΦΙΛΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΛΙΓΗ """"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"""" ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΩΝΙΖΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ.
ΕΜΕΝΑ ΕΤΥΧΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΜΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ :twisted: :twisted: ΑΚΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΥΠΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ """ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ""""
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

Browning Ultra plus έγραψε:Καλησπερα σε Ολους,
το Θεμα αυτο το ανοιγω απλα γιατι Καποιοι Νομιζουν οτι 'Η Ειμαστε Ριφκια 'Η Αμερικανακια

Εξηγουμε.. Επηγα να γωρασω φουσιεκια το σαβατο σε γνωστο καταστημα στη Λεμεσο και Επιασε το ματι μου κατι αλλα φουσιεκια που ειχα γωρασει τον Αυγουστο για τη φασσα. η Τοτε Τιμη 14 Ευρω και Προχτεσ 17 Ευρω. Οταν ερωτισα "μα Βαλλουν Πανω με την ημερα?". εβρεθηκε ενασ εξυπνος που πρωτη φορα τον εβλεπα τζιαμε τζαι επροσπαθα να με βκαλει πελλο. το καλο ειναι οτι επλερωσα με καρτα τοτε και μπορουσα να του αποδειξω οτι τοτε επλερωσα 14 ευρω το πακετο. Οποτε μετα εγυρισε μου τα τζαι αρκεψε "Εν με το αροπλανο που τα φεραμε τζαι γιαυτο εν ακριβα μπλα μπλα μπλα" Ειπα του τζαι γω "ρε Παρεα ΔΕΝ ΜΕ Κοφτει ενταλος τα εφερεσ. Ασ επαραγγελεσ πιο νωρισ να τα φερεις με το πλοιο να τα πιανει τζαι ο κοσμος στη τιμη που ξερει. Εγω σαν Πελατης Θωρω τιμη τζαι Δεν με νοιαζει πωσ τα εφερεσ"

Μετα Παλε αρκεψε Πολυ μπλα μπλα μπλα... Εχουμε τισ Πιο Φτινες Εξωτερικες χαρτουτσιες στο Παζαρι κτλ κτλ...

Στο Ιδιο Καταστημα επιε Παρεας να γορασει κατι για το οπλο του τζαι ειδε κατι χαρτουτσιες που του αρεσαν. Τιμη 9 Ευρω. Επιε Ξανα να τις γωρασει 10 μερεσ μετα (Ακριβωσ πριν την εναρξη του ενδιμικου) τζαι η τιμη ηταν 11 Ευρω.. Τζαι Παλε εφκαλλαν τον Αθρωπο Πελλο.

Να Μεν τα πολυλογω. Ουτε Ριφιν Ειμαι, Ουτε Αμερικανακι Ουτε περιπεξιμο κανενου,

Τα Λεφτα δεν ηταν Ποτε το Θεμα Αλλα εν το ΓΙΑΤΙ? το Γα...ΤΟ ..... Γιατι να μασ περιπεζουν ετσι Σκεδιο τζαι να μασ Φκαλλουν τζαι Πελλουσ... Εγω Παντοσ το Καταστημα ΕΔΙΑΓΡΑΨΑ το ..

Αν Σιμφωνουν οι Αdmin (Αριστος & Πετρος) να γινετε να γραφουμε Τιμες και φουσιεκια που αγοραζουμε απο καταστηματα ανα Επαρχια..για να μην γινουμαστε Θηματα..

Οι Αποψεις σας παρακαλω
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ (ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ) ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

sotiris!129 έγραψε:χαρτουτσιες ζε πραματα εχτακτης αναγκης για το κυνηγι της κηριακης πας στον ποιο φτηνο που βρισκεις... για τα αλλα accessories που ΚΟΦΚΟΥΝ κελλε δαμεσα εχω να πω πως ο αθρωπος επατησε στο φεγγαρι δαμε ζε πολλα χρονια... ebay!!! βρισκεις τα παντα παφτηνα ολες τες μαρκες και ολα τα ειδη ακομα και περισοτερα σε πικιλια!
επιασα ενα φαναρη της κελες με 48 κυριθρες καμει την νυχτα μερα πολλα χρησιμο και για την ζικλα ζε για την φασα που σαζης τα ποστα αλλα ακομα ποιο σιμαντικο στο ψαρεμα 4 euro!!!... εχουν το 10-15 ευρο με 8 κυριθρες δαμεσα δλδ μεν ρωτησετε καν για 48!
αρβηλα ... ασε καλητερα, επια σε ενα καταστημα οκ τα αρβηλα ηταν ΑΑΑ παρα μα παρα πολλα καλα αλλα η τιμη ηταν παρα μα παρα μα παρα μα παρα πολλα μεγαλη 700ευρο!!! πιανεις την μαρκα τους πιανεις το νουμερο σου και μπενεις ebay αν δεν τα εβρεις τουλαχιστο 450 εμενα να μου πιασεις το οπλο για την σεζον που απεμεινε! :lol:
sry για οποιον εχει καταστημα που κανω τουτο το πραγμα τωρα αλλα καποια πραγματα ...

αν είναι βάρτε τζαι κανένα λινκ να δουμε τζεμείς τίποτε να συγκρίνουμε τιμές...
Φιλικά,
Χρήστος
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΚΑΛΑΝ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ.ΔΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕΝ 1,50 ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ 1 ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ 2 ΤΗΝ ΤΑΧΥΝΟΠΙΤΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΝΕΤΕ ΘΕΜΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΑΛΕΝ 2 EURO ΠΑΝΩ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΕΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝΕΣ ΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ........
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΟΣ ΟΛΟΙ ΑΦΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΧΤΙΟ.
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΠΑΡΑΝ ΜΟΥ Γ--Ω ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑΝ ΜΟΥ
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Κάποια καταστήματα μπορεί να εκμεταλεύονται και άλλα όχι, εξαρτάτε το πρόβλημα κοπέλια είανι ότι το κυνήγι στην Κύπρο δέν είναι άξιο να κρατήσει ζωντανή μια επιχείρηση που ασχολείται μόνο με κυνηγετικά και για αυτό πολύ λίγα καταστήαμτα στο νησί μας είναι πλήρης απασχόλησιες και επαγγελματίες. Τώρα υπάρχουν και οι ανάποδες περιπτώσεις όπου για παράδειγμα ήρτε μου εμένα τωρά να ανοίξω κατάστημα με κυνηγετικά γιατί κρατώ 20 χιλιάδες να ξοδέψω. Τους πρώτους μήνες βαρκούμε και βλέπω ότι επειδή εν έσχει τσίκλες έν συμφέρει και λέω ενα εξαργυρώσω τα λεφτά μου και να το κλείσω έτσι αποφασίζω να πουλώ τα φυσίγγια όσα τα αγόρασα. Εκείνη την στιγμή γίνετε η μεγάλη ζημιά στους λίγους επαγγελματίες γιατί ο κόσμος θα τρέξει να επωφεληθεί τις ευκαιρίας και να δημιουργήσει ένα πλήγμα στους αληθιμούς επαγγελματίες. Εγώ ψωνίζω απο τον cabela τα τελευταία 12 χρόνια , αρκετά απο τα προϊόντα που αγοράζω δέν τα έχει στην Κύπρο. Αλλά όταν αγόρασα κάποια gaters για τα φίδια μου κόστισαν €48 για να τα φέρω και περίμενα και 1 μήνα να έρθουν όταν τα αγόρασε ένας παρέας μου απο το κατάστημα που έχει στην Κύπρο αντιπροσωπεία τα πήρε €50 έτσι λοιπόν εάν βρώ αυτό που θέλω τώρα και μου αρέσει και η διαφορά είναι μικρή θα το πάρω. Μπορεί ο cabelas να βγάλει το συγκεκριμένο προϊόν σε μια φάση στα summer sales ασ πούμε 19,99 δέν σημαίνει όμως ότι ο αντιπρόσωπος το αγόρασε τόσα.!!! όλα στηρίζοντια στην έρευνα αγοράς που πρέπει να κάνουμε όλοι μας. Ο λόγος που κάναμε την κάρτα μέλους είναι ακριβώς για να βγαίνουν στην επιφάνεια προσφορές και επαγγελματίες που θέλουν μακροχρόνια συνεργασία και όχι ευκαιριακές αρπακτές.Εάν θέλουμε μπορούμε να δυναμώσουμε πολύ τον θεσμό της κάρτα όπως οι δασκάλοι και μετά το ώφελος θα είναι δικό μας. Τώρα για να δημοσιεύουμε καταστήματα φοβάμαι ότι ίσως κάποια πράγματα δέν θα είανι αντικειμενικα΄και ίσως παρεξηγηθούν πολλοί μαζί μας για αυτό θα σας παρακαλούσα να μην το προχωρήσουμε αυτό.
Προσέχουμε...για να έχουμε
spyros bettinsoli
Full Member

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

admin pes mas thn selida cabelas
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

Rai έγραψε:ΚΑΛΑΝ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ.ΔΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕΝ 1,50 ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ 1 ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ 2 ΤΗΝ ΤΑΧΥΝΟΠΙΤΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΝΕΤΕ ΘΕΜΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΑΛΕΝ 2 EURO ΠΑΝΩ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΕΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝΕΣ ΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ........
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΟΣ ΟΛΟΙ ΑΦΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΧΤΙΟ.
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΠΑΡΑΝ ΜΟΥ Γ--Ω ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑΝ ΜΟΥ
Φιλε Rai Καλημερα.
Συμφωνω με τα περισσοτερα απο οσα ειπες..αλλα με το " ΚΑΙ ΚΑΜΝΕΤΕ ΘΕΜΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΑΛΕΝ 2 EURO ΠΑΝΩ" ειμαι ΚΑΘΕΤΟΣ & ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ φιλε μου.. αφου εν ετσι να βαλω τζαι γω ο μεροκαμαθκιαρησ αλλο 2 ευρω πασ την πιττα τα σουβλακια (Λεμε Τωρα) γιατι εχω να πκερωσω το ρευμα τζαι επειδη εκαμα τζιαλλο μωρο τζαι αυξηθηκαν τα εξοδα μου κτλ κτλ.... Ε Πε μου.. Ενναξαναρτει ο κοσμοσ να φαει σοθβλουθκια που κοντα μου? Εν τουτεσ τεσ Μακακιεσ που καμνουν τζαι δεν επιβιωννουν μετα.. Βαλλουν πανω να φκαλουν τα σπασμενα τζαι στο τελοσ Καθουντε πανω.. Ο Συγκεκριμενος φυσικα δεν Προκειται ΠΟΤΕ να Κλεισει. Δοξα το θεο Φυσα το.. τζαι μπραβο του αθρωπου..
Οσο για το Σχολιο σου φιλε "ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΠΑΡΑΝ ΜΟΥ Γ--Ω ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑΝ ΜΟΥ" νομιζω ηταν περιττο το σχολιο σου και γιαυτο δεν θα απαντισω/σχολιασω..

Τζαι Ρε Αριστε μου γραπσε τουτο που σου λεω...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.. οτι ο συκγεκριμενος ΔΕΝ θε δεχτει να μπει στη Καρτα Μελουσ.. 'Η Αν δεχτει θε σου δωσει ΜΑΧΙΜΟΥΜ 5% εκπτωση..τζαι φυσικα Οχι πανω στα οπλα αλλα πανω σε φουσιεκια Μονο (που εννα φκει η καρτα εννα περασω ποτζι τζαι να τα πουμε τζαι να δεισ οτι θε εχω δικαιο)
Άβαταρ μέλους
peanut5020
Full Member

Δημοσίευση από peanut5020 »

beretta682 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:χαρτουτσιες ζε πραματα εχτακτης αναγκης για το κυνηγι της κηριακης πας στον ποιο φτηνο που βρισκεις... για τα αλλα accessories που ΚΟΦΚΟΥΝ κελλε δαμεσα εχω να πω πως ο αθρωπος επατησε στο φεγγαρι δαμε ζε πολλα χρονια... ebay!!! βρισκεις τα παντα παφτηνα ολες τες μαρκες και ολα τα ειδη ακομα και περισοτερα σε πικιλια!
επιασα ενα φαναρη της κελες με 48 κυριθρες καμει την νυχτα μερα πολλα χρησιμο και για την ζικλα ζε για την φασα που σαζης τα ποστα αλλα ακομα ποιο σιμαντικο στο ψαρεμα 4 euro!!!... εχουν το 10-15 ευρο με 8 κυριθρες δαμεσα δλδ μεν ρωτησετε καν για 48!
αρβηλα ... ασε καλητερα, επια σε ενα καταστημα οκ τα αρβηλα ηταν ΑΑΑ παρα μα παρα πολλα καλα αλλα η τιμη ηταν παρα μα παρα μα παρα μα παρα πολλα μεγαλη 700ευρο!!! πιανεις την μαρκα τους πιανεις το νουμερο σου και μπενεις ebay αν δεν τα εβρεις τουλαχιστο 450 εμενα να μου πιασεις το οπλο για την σεζον που απεμεινε! :lol:
sry για οποιον εχει καταστημα που κανω τουτο το πραγμα τωρα αλλα καποια πραγματα ...

ΦΙΛΕ ΣΩΤΗΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΕΨΑΞΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΒΥΛΑ. ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ 12Ο ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ EBAY 75. ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΠΩΛΗΤΗ ΤΟΥ EBAY ΤΑ ΠΗΡΑ 65. ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

peanut5020 έγραψε:
beretta682 έγραψε:

ΦΙΛΕ ΣΩΤΗΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΕΨΑΞΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΒΥΛΑ. ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ 12Ο ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ EBAY 75. ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΠΩΛΗΤΗ ΤΟΥ EBAY ΤΑ ΠΗΡΑ 65. ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
φιλε μου δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, απλα στην αγγλια πες που τα εγορασες εσυ που το ebay ο πολητης μπορει να αγορασε 150 ζευγαρια, ενο στη κυπρο ο πολητης μπορει να αγορασε μονο 5 ! ο παραγογος θα κανει αλλη τιμη στον κυπρεο που επιασε 5 κομαθκεια ζε αλλη σε ζινο που επιασε 150! οπως και πολλοι αλλοι παραγοντες που παιζουν ρολο στην τιμη!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

είναι οικονομικό φαινόμενο και ονομάζετε Economies of scale

http://en.wikipedia.org/wiki/Economies_of_scale
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”