ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΣΚΟΛΕΥΟΝΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙ 8ΑΛΑΜΙ

Απάντηση
spyros bettinsoli
Full Member

ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΣΚΟΛΕΥΟΝΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙ 8ΑΛΑΜΙ

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΣ ΕΤΙΧΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΝΟΡΙΖΕΤΕ :evil:
AU-79
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΣΚΟΛΕΥΟΝΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙ 8ΑΛΑΜΙ

Δημοσίευση από AU-79 »

Φιλε ετυχε μου και μενα παλλια με φυσιγγια τις Chedite συγκεκριμενα ηταν το χαρτενο το Amarcord 36gr No4 το μονο που προσεξα ηταν οτι τα σκαγια εξογκοναν το χαρτι παρα πολλα και νομιζω αυτος ηταν ο λογος που δεν εμπαιναν στη θαλαμη.
koursaros21
Full Member

Δημοσίευση από koursaros21 »

ετυχε μου και εμενα προχτες με κατι killer..εμπεναν στην θαλαμι αλλα με δυσκολια τζιε επεταξα τα...ευχτυχως εν ηταν πολλα :? :?
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

φίλε για τες Killer εν Browning ή Miroku το όπλο σου σωστά? Πρέπει να πήρες απο μια συγκεκριμένη προπέρσινη παρτίδα - προφανώς από εκεί που τες αγόρασες είχαν παλιό στόκ - διπλοκάλυκες σωστά? και δημιουργούν πρόβλημα. Εγώ τότε μίλησα με τον Αντώνη - Killer- και ο άνθρωπος ήταν πολλά σωστός. Εάν δεν είναι έτσι τότε πέ μας να ξέρουμε διότι σημαίνει ότι έχει άλλη παρτίδα ελαττωματική!!
spyros bettinsoli
Full Member

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

σιιγγεκειμενα ειναι τισ ολυμβια τισ gem σιρα νο 5 εβαλεντιν μεσα ο θιοσ μ και λαλει τι στο σι.... ο ενιμβενει μεσα λαλο τουφερτιν να την βαλω μεστο δικο μ και εμενα εδισκολευκετουν λαλω και εγω πετα3ετεσ ουλεσ και κανει παρα να καμω προβλημα στουσ ετζεκτορεσ. παντοσ οι προβληματικεσ ιτνα καμια 15ταρκα και φετοσ τεσ επιαε :evil:
koursaros21
Full Member

Costas_ έγραψε:φίλε για τες Killer εν Browning ή Miroku το όπλο σου σωστά? Πρέπει να πήρες απο μια συγκεκριμένη προπέρσινη παρτίδα - προφανώς από εκεί που τες αγόρασες είχαν παλιό στόκ - διπλοκάλυκες σωστά? και δημιουργούν πρόβλημα. Εγώ τότε μίλησα με τον Αντώνη - Killer- και ο άνθρωπος ήταν πολλά σωστός. Εάν δεν είναι έτσι τότε πέ μας να ξέρουμε διότι σημαίνει ότι έχει άλλη παρτίδα ελαττωματική!!
το οπλο μου εν beretta ρε φιλε...ενιξερω τι εννοεις διπλοκαλυκες :? παντως εν παλια φυσιγγια...νομιζω εν οντως προπερσινες...φετινες ενεν με τιποτε 8-) 8-) ..ειχα τες μες το αρμαρι τζιε ειπα να τις πεξω αν φιουν..τελικα εφαν τες ο καλαθος 8-) 8-) ..ευτυχος ηταν λιες..
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Ρε φίλε ο λόγος για το πιο πάνω πρόβλημα είναι ότι το φυσίγγιο πατήθηκε λίγο παραπάνω από την μηχανή με αποτέλεσμα κάποιο σκαί να προκαλέσει διόγκωση στο πλευρό του πλαστικού κάλυκα. Φαίνεται και με το μάτι αν είναι όντως αυτό το πρόβλημα.
Εμένα μου συνέβηκε αυτό με nobel lepre φέτος και πέρσι με extra laser tou solomonidi. Κρίμα γιατί έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερος ποιοτικός έλεγχος από τις εταιρίες.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Οι killer νομίζω έχουν πρόβλημα με τις θαλάμες του beretta. Εμένα πάντα μα πάντα όποτε βάλω το συγκεκριμένο φυσίγγιο στην κάτω θαλάμη, ο ejector εν την πετάσσει. Έγραψαν και άλλοι παλιά για το στγκεκριμένο φυσίγγιο που είχαν το ίδιο πρόβλημα και είχαν όπλα beretta. Από την άλλη, ο τζιήρης μου έχει Laurona, και το killer εν το αλλάσει, εν του έκαμε ποτέ πρόβλημα και είναι πολύ ευχαριστημένος
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
koursaros21
Full Member

εχτες επροσεξα με ακομα ενα φυσιγγι προβλημα...δεν δυσκολευεται καθολου να μπει στην θαλαμη..το προβλημα εν μετα.εν το πετασει το ejector. εδοκιμασα το μια στην πανω καννη τζιε μιαν στην κατω τζιε καμνει το παλε ενω με αλλα φυσιγγια οχι..rc camouflage 37..το παραξενο οτι αλλες φορες εν μου εκαμνε προβλημα...μπορει να εν το συγκεκριμενο πακκετο μπορει οτιδηποτε...παντως εν το επετασσε εξω..
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

koursaros21 έγραψε:εχτες επροσεξα με ακομα ενα φυσιγγι προβλημα...δεν δυσκολευεται καθολου να μπει στην θαλαμη..το προβλημα εν μετα.εν το πετασει το ejector. εδοκιμασα το μια στην πανω καννη τζιε μιαν στην κατω τζιε καμνει το παλε ενω με αλλα φυσιγγια οχι..rc camouflage 37..το παραξενο οτι αλλες φορες εν μου εκαμνε προβλημα...μπορει να εν το συγκεκριμενο πακκετο μπορει οτιδηποτε...παντως εν το επετασσε εξω..
Φίλε η αιτία για αυτό που παρατήρησες λογικά είναι ότι το φυσίγγιο που χρησιμοποίησες ανάπτυξε μεγάλες πίεσης την στιγμή που ο μεταλλικός κάλυκας του είναι χαμηλός. Αποτέλεσμα το πλαστικό να κολλά στα τοιχώματα της θαλάμης στο κάτω μέρος του φυσιγγίου και να δυσκολεύεται ο εξολκέας να το βγάλει. Αυτός είναι και ο λόγος που φυσίγγια με ισχυρές γομώσεις έχουν πιο ψηλό μεταλλικό κάλυκα από τα συνηθισμένα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”