ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΠΕΞΙΜΟ
- Browning Ultra plus
- Full Member
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΠΕΞΙΜΟ
Καλησπερα σε Ολους,
το Θεμα αυτο το ανοιγω απλα γιατι Καποιοι Νομιζουν οτι 'Η Ειμαστε Ριφκια 'Η Αμερικανακια
Εξηγουμε.. Επηγα να γωρασω φουσιεκια το σαβατο σε γνωστο καταστημα στη Λεμεσο και Επιασε το ματι μου κατι αλλα φουσιεκια που ειχα γωρασει τον Αυγουστο για τη φασσα. η Τοτε Τιμη 14 Ευρω και Προχτεσ 17 Ευρω. Οταν ερωτισα "μα Βαλλουν Πανω με την ημερα?". εβρεθηκε ενασ εξυπνος που πρωτη φορα τον εβλεπα τζιαμε τζαι επροσπαθα να με βκαλει πελλο. το καλο ειναι οτι επλερωσα με καρτα τοτε και μπορουσα να του αποδειξω οτι τοτε επλερωσα 14 ευρω το πακετο. Οποτε μετα εγυρισε μου τα τζαι αρκεψε "Εν με το αροπλανο που τα φεραμε τζαι γιαυτο εν ακριβα μπλα μπλα μπλα" Ειπα του τζαι γω "ρε Παρεα ΔΕΝ ΜΕ Κοφτει ενταλος τα εφερεσ. Ασ επαραγγελεσ πιο νωρισ να τα φερεις με το πλοιο να τα πιανει τζαι ο κοσμος στη τιμη που ξερει. Εγω σαν Πελατης Θωρω τιμη τζαι Δεν με νοιαζει πωσ τα εφερεσ"
Μετα Παλε αρκεψε Πολυ μπλα μπλα μπλα... Εχουμε τισ Πιο Φτινες Εξωτερικες χαρτουτσιες στο Παζαρι κτλ κτλ...
Στο Ιδιο Καταστημα επιε Παρεας να γορασει κατι για το οπλο του τζαι ειδε κατι χαρτουτσιες που του αρεσαν. Τιμη 9 Ευρω. Επιε Ξανα να τις γωρασει 10 μερεσ μετα (Ακριβωσ πριν την εναρξη του ενδιμικου) τζαι η τιμη ηταν 11 Ευρω.. Τζαι Παλε εφκαλλαν τον Αθρωπο Πελλο.
Να Μεν τα πολυλογω. Ουτε Ριφιν Ειμαι, Ουτε Αμερικανακι Ουτε περιπεξιμο κανενου,
Τα Λεφτα δεν ηταν Ποτε το Θεμα Αλλα εν το ΓΙΑΤΙ? το Γα...ΤΟ ..... Γιατι να μασ περιπεζουν ετσι Σκεδιο τζαι να μασ Φκαλλουν τζαι Πελλουσ... Εγω Παντοσ το Καταστημα ΕΔΙΑΓΡΑΨΑ το ..
Αν Σιμφωνουν οι Αdmin (Αριστος & Πετρος) να γινετε να γραφουμε Τιμες και φουσιεκια που αγοραζουμε απο καταστηματα ανα Επαρχια..για να μην γινουμαστε Θηματα..
Οι Αποψεις σας παρακαλω
το Θεμα αυτο το ανοιγω απλα γιατι Καποιοι Νομιζουν οτι 'Η Ειμαστε Ριφκια 'Η Αμερικανακια
Εξηγουμε.. Επηγα να γωρασω φουσιεκια το σαβατο σε γνωστο καταστημα στη Λεμεσο και Επιασε το ματι μου κατι αλλα φουσιεκια που ειχα γωρασει τον Αυγουστο για τη φασσα. η Τοτε Τιμη 14 Ευρω και Προχτεσ 17 Ευρω. Οταν ερωτισα "μα Βαλλουν Πανω με την ημερα?". εβρεθηκε ενασ εξυπνος που πρωτη φορα τον εβλεπα τζιαμε τζαι επροσπαθα να με βκαλει πελλο. το καλο ειναι οτι επλερωσα με καρτα τοτε και μπορουσα να του αποδειξω οτι τοτε επλερωσα 14 ευρω το πακετο. Οποτε μετα εγυρισε μου τα τζαι αρκεψε "Εν με το αροπλανο που τα φεραμε τζαι γιαυτο εν ακριβα μπλα μπλα μπλα" Ειπα του τζαι γω "ρε Παρεα ΔΕΝ ΜΕ Κοφτει ενταλος τα εφερεσ. Ασ επαραγγελεσ πιο νωρισ να τα φερεις με το πλοιο να τα πιανει τζαι ο κοσμος στη τιμη που ξερει. Εγω σαν Πελατης Θωρω τιμη τζαι Δεν με νοιαζει πωσ τα εφερεσ"
Μετα Παλε αρκεψε Πολυ μπλα μπλα μπλα... Εχουμε τισ Πιο Φτινες Εξωτερικες χαρτουτσιες στο Παζαρι κτλ κτλ...
Στο Ιδιο Καταστημα επιε Παρεας να γορασει κατι για το οπλο του τζαι ειδε κατι χαρτουτσιες που του αρεσαν. Τιμη 9 Ευρω. Επιε Ξανα να τις γωρασει 10 μερεσ μετα (Ακριβωσ πριν την εναρξη του ενδιμικου) τζαι η τιμη ηταν 11 Ευρω.. Τζαι Παλε εφκαλλαν τον Αθρωπο Πελλο.
Να Μεν τα πολυλογω. Ουτε Ριφιν Ειμαι, Ουτε Αμερικανακι Ουτε περιπεξιμο κανενου,
Τα Λεφτα δεν ηταν Ποτε το Θεμα Αλλα εν το ΓΙΑΤΙ? το Γα...ΤΟ ..... Γιατι να μασ περιπεζουν ετσι Σκεδιο τζαι να μασ Φκαλλουν τζαι Πελλουσ... Εγω Παντοσ το Καταστημα ΕΔΙΑΓΡΑΨΑ το ..
Αν Σιμφωνουν οι Αdmin (Αριστος & Πετρος) να γινετε να γραφουμε Τιμες και φουσιεκια που αγοραζουμε απο καταστηματα ανα Επαρχια..για να μην γινουμαστε Θηματα..
Οι Αποψεις σας παρακαλω
-
Re: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΠΕΞΙΜΟ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΕΣΥΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕΣ ΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΓΓΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΕΞΙΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ. 

-
- Full Member
Φιλε το ιδιο ετυχε μου και εμενα φετος.χαρτουτσιες που τες επουλουσαν περσι €8 (κουτι των 10) φετος ηταν €10.ειμαι σιουρος γιατι ειχα περσινες μες το κουτι τζιαι ειπα να πιασω ακομα λλιες φετος.Τουτο που λαλεις εν σωστο δεν ειναι ουτε το 1 ουτε τα 2 ευρω αλλα να μεν νας περιπεζουν τζιολας.Μιλουμε για 25% πανω!!! 

- kypros
Καταστηματα πολλα ρε κοπελια καμνειν ιστοριες ενας 3 λεπτα παρακατο εχει αλλο...
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
Σωστος!!!kypros έγραψε:Καταστηματα πολλα ρε κοπελια καμνειν ιστοριες ενας 3 λεπτα παρακατο εχει αλλο...

-
- Full Member
Έκαμα το ίδιο παράπονο σε παρέα μου που είναι στο υπουργείο εμποριου, εκείνοι που γυρίζουν τα καταστήματα και τσακαρουν αν τα πράματα έχουν τιμές και τέτοια. Όσα θέλει πουλα ο καθένας είπεν μου. Αν θέλουμε γοραζουμε τα.
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
χαρτουτσιες ζε πραματα εχτακτης αναγκης για το κυνηγι της κηριακης πας στον ποιο φτηνο που βρισκεις... για τα αλλα accessories που ΚΟΦΚΟΥΝ κελλε δαμεσα εχω να πω πως ο αθρωπος επατησε στο φεγγαρι δαμε ζε πολλα χρονια... ebay!!! βρισκεις τα παντα παφτηνα ολες τες μαρκες και ολα τα ειδη ακομα και περισοτερα σε πικιλια!
επιασα ενα φαναρη της κελες με 48 κυριθρες καμει την νυχτα μερα πολλα χρησιμο και για την ζικλα ζε για την φασα που σαζης τα ποστα αλλα ακομα ποιο σιμαντικο στο ψαρεμα 4 euro!!!... εχουν το 10-15 ευρο με 8 κυριθρες δαμεσα δλδ μεν ρωτησετε καν για 48!
αρβηλα ... ασε καλητερα, επια σε ενα καταστημα οκ τα αρβηλα ηταν ΑΑΑ παρα μα παρα πολλα καλα αλλα η τιμη ηταν παρα μα παρα μα παρα μα παρα πολλα μεγαλη 700ευρο!!! πιανεις την μαρκα τους πιανεις το νουμερο σου και μπενεις ebay αν δεν τα εβρεις τουλαχιστο 450 εμενα να μου πιασεις το οπλο για την σεζον που απεμεινε!
sry για οποιον εχει καταστημα που κανω τουτο το πραγμα τωρα αλλα καποια πραγματα ...
επιασα ενα φαναρη της κελες με 48 κυριθρες καμει την νυχτα μερα πολλα χρησιμο και για την ζικλα ζε για την φασα που σαζης τα ποστα αλλα ακομα ποιο σιμαντικο στο ψαρεμα 4 euro!!!... εχουν το 10-15 ευρο με 8 κυριθρες δαμεσα δλδ μεν ρωτησετε καν για 48!
αρβηλα ... ασε καλητερα, επια σε ενα καταστημα οκ τα αρβηλα ηταν ΑΑΑ παρα μα παρα πολλα καλα αλλα η τιμη ηταν παρα μα παρα μα παρα μα παρα πολλα μεγαλη 700ευρο!!! πιανεις την μαρκα τους πιανεις το νουμερο σου και μπενεις ebay αν δεν τα εβρεις τουλαχιστο 450 εμενα να μου πιασεις το οπλο για την σεζον που απεμεινε!

sry για οποιον εχει καταστημα που κανω τουτο το πραγμα τωρα αλλα καποια πραγματα ...
-
- Full Member
επιασα που την Cabelas μια ζωνη της μεσης με θηκες πολλα βολικες κλπ κλπ. επιασαμε 3 και μαζι με φορους μεταφορικα και αγορα εκατσαν μας 20 ευρο. στην κυπρο ο κυριος που ταχα σινεργαζεταιμε την εταιρια επουλαν τες αν δεν καμνω λαθος 50ευρο. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ
- christosth
- Full Member
- Επικοινωνία:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
-
- Full Member
Ακόμα να δείτε σε τι τιμή πωλούνται τα κυπριακά φυσίγγια στην Αγγλία σε σχέση με τα ίδια φυσίγγια στη Κύπρο....! Αυτό και αν είναι ανεξήγητο φαινόμενο.......μπορεί να τα στελνουν με fax βεβαια και δεν έχουν μεταφορικά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nature την 21 Νοέμ 2011, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.