εμενα ο λακης εχτες εκαμε μας παντιματα εφκαλε μας ενα ορεο περτιζι ερεξε πουπανω μας ζε καλικοσαμε το, μετα εφκαλε μου 2 απαιξα το 1, ζε μετα εμπικε μεσα σε μια λαξια εσικοσε 3-4 το ενα για να καταβεις αντι να παει πρως τα κατω επετασε προς τα πανω ζε εφκικε πανω μου ηταν ενας γαουροπερτικος με 2-3 κοτσια ηταν ο διπλασιος που τον αλλο αρσενικος με μια κελλε οπως την πατιχα!
Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
-
sotiris!129
Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
bravo ρε Μαρινο μου εχαρικα πολλα για σενα
ατε τωρα που επιαες το ρυθμο μεν σταματισεις!!!
εμενα ο λακης εχτες εκαμε μας παντιματα εφκαλε μας ενα ορεο περτιζι ερεξε πουπανω μας ζε καλικοσαμε το, μετα εφκαλε μου 2 απαιξα το 1, ζε μετα εμπικε μεσα σε μια λαξια εσικοσε 3-4 το ενα για να καταβεις αντι να παει πρως τα κατω επετασε προς τα πανω ζε εφκικε πανω μου ηταν ενας γαουροπερτικος με 2-3 κοτσια ηταν ο διπλασιος που τον αλλο αρσενικος με μια κελλε οπως την πατιχα!
- Breda Pegaso
Aμα εβρεξε καλα πριν και μετα ευκαλε τζιαι ηλιουι! πως να μην ειναι τελειες συνθηκες!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
miky55
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΕ ΕΜΑΣ ΠΟΔΑ ΕΠΕΛΛΑΝΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΕΣ ΨΑΤΖΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΚΑΘΕ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 2-3 ΣΚΥΛΟΙ ΠΑΣΗΝ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ " ΤΥΧΕΡΟΙ" ΠΟΥ ΕΧΩΡΚΑΝΟΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΡΟΥΖΑΝ ΤΑ ΧΩΡΚΑ ΩΣ ΤΩΡΑ.marinos.a έγραψε:έσπασε το κοκκαλούι του πουπουξιου.
χτες σε μια πολύ άγρια και ωραία μπαγανια χτυπισα τρια περδικια σηκωτά αλλα βρηκα τα δυο![]()
το τρίτο που χάθηκε σηκώθηκε απο πάνω μου και ετσι οπως εκανε κατω βρέθηκε 2 μέτρα πανω απο το κεφάλι της σκυλίτσας μου και έτσι δεν του έκανα τη βολή όπως έπρεπε. Πέτασε κανένα χιλιόμετρο προς τα κάτω και ξαφνικά γύρισε προς τα πάνω άλλα 30-50 μετρά και έπεσε.
κατεβήκαμε με τη σηυλλου αλλά μάταια.
η εξόρμηση εχτές ήταν super.
- kypros
Μπραβο μαρινο, θυμουμαι καποιον που το ηξερε οτι θα τον εκοφκεσ καλα εχτες!!marinos.a έγραψε:έσπασε το κοκκαλούι του πουπουξιου.
χτες σε μια πολύ άγρια και ωραία μπαγανια χτυπισα τρια περδικια σηκωτά αλλα βρηκα τα δυο![]()
το τρίτο που χάθηκε σηκώθηκε απο πάνω μου και ετσι οπως εκανε κατω βρέθηκε 2 μέτρα πανω απο το κεφάλι της σκυλίτσας μου και έτσι δεν του έκανα τη βολή όπως έπρεπε. Πέτασε κανένα χιλιόμετρο προς τα κάτω και ξαφνικά γύρισε προς τα πάνω άλλα 30-50 μετρά και έπεσε.
κατεβήκαμε με τη σηυλλου αλλά μάταια.
η εξόρμηση εχτές ήταν super.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
LEFKIOS
- Full Member
Φίλοι χθές επηγα στις τσίκλες στην Ακαπνού μαζί με τον πατέρα μου αλλα τσίκλε γιοκ.
Τελικα ομως φανηκα τυχερός ( η τυχη ειναι πάντοτε μέρος του κυνηγίου) και επεξα δυο πέρτικους που ηρταν πάνω μου απο παγανιές. Ο ένας μάλιστα εσηκώσατον που μιά μούτη 500 μέτρα απόσταση και εθώρουν μιά κουκίδα και ερκετουν και ερκετουν ολοισια πάνω μου, μα εν πελλός τούτος λαλώ που μέσα μου. Τελικά εφαεν την κελλέ του. Και τα δύο περτίκia επεκτηκαν με Olympia Super skeet 32gr no9 η οποία εκανε καλά την δουλία της.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- marinos.a
- Site Admin
- Anthimos
- Moderator
Φιλε επαραδεκτηκα σε , εν τραχαναν παφιτικο που έκανες!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- marinos.a
- Site Admin
Ohh yesAnthimos έγραψε:marinos.a έγραψε: εν τραχαναν παφιτικο που έκανες!!!
Si vis pacem, para bellum
-
nicolas theocharous
- Full Member
-
LEFKIOS
- Full Member
Προχθές Τεταρτη επήγα λιγο στις τραχίλες, ο παρεας μου επηγε στρατό και ετσι δεν πήγαμε στο λαό. Είχε λίγα πουλια εποσκολίστηκα, εφκαλα το μεζέ μου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.