ΕΥΘΥΒΟΛH ΒΟΛΗ -ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ
-
- Full Member
Re: ΕΥΘΥΒΟΛH ΒΟΛΗ -ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ
dld file ti ides?
- kypros
Παιδες δυο πραματα που θελω να πω εδω....solon loyka έγραψε:ΦΙΛΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.... ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑΠΠΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ(ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕ) ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.....ΑΝ ΜΕ ΤΟ 5 ΤΣΟΚ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΛ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ?ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ!!!!!!!ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Προχτες την τεταρτη εκανα μια δικιμη σε χαρτονι (κασια ψυγειου ) μετρισα 40 ασιελιες και και εριξα με το 5 τσοκ ενα φυσιγγιο με ταππα πλαστικη 31γρ νο9. δεν περιμενα να δω ετσι κλειστη τουφεκια με 5αρι τσοκ και ταππα . 1 μετρο διαμετρο χωρις κενα. ουτε με μπελτσοκ να εριχνα .
Πρωτον το χαρτονι διχνει κατι αλλα δεν ειναι παντα αντιπροσωπευτικο. Η τουφεκκια ειναι μακροστενη. Στο χαρτονι πανε τα πρωτα σκαγια μετα τα μεσεα και κλεινουν πιο πολλα την τουφεκκια στο χαρτι και μετα τα τελευταια. Δεν κυνηγουμε ομως σταθερους στοχους. Το πουλι δεν θα φαει και τα πρωτα και τα μεσεα και τα τελευταια. Γιαυτο οι αγηλοι τραβουσαν και επεζαν το πανι, κατι σαν τις βολες που καμνουμε στο ζυγι με τα πολιβολα που τραβα πανι το αεροπλανο. Οποτε το χαρτονι με επιφιλαξη.
Δευτερο μην παιρνεται σαν απολυτο οτι κλειστο τσιοκ σημαινει κλειστη βολη ουτε οτι ταππα σημαινει ανικτη. Η ταππα αφηνει τομτσιοκ να δουλεψει αλλα ειναι και αλλοι παραγοναταις αν θα ανοιξει η τουφεκια οπως πχ η ατμοσφαιρα την ωρα της δοκιμης.
Ενα αλλο παραδειγμα, αν ριξεις ζιπ πλας πιστονι με τσιοκ 1 τα σκαγια λογο της στενης συσφιξης σκορπιζουν πολλα. Δεν φευγουν ομαλα. Αν παιξεισμμε 5 τσιοκ πασειν βρουλλι.
Ειναι διαφοροι παραγονταις που παιζουν ρολο. Καμια φορα εγω πιστευω οτι με μια ωραια καννη οι τταππες δινουν πιο σωστες κατανομες
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- demetris-demetriou
- Full Member
ΡΕ ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ "ΕΣΥΓΧΗΣΕΤΕ ΜΑΣ" ΤΗΝ ΜΙΑΝ ΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝ ΟΙ ΥΓΡΑΣΙΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝ ΟΙ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ 'Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ---- ΕΝ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ---ΟΙ ΕΝΝΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ

ΦΙΛΙΚΑ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΗΜΠΕΡΑΣΜΑ....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΑΡΩΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.......ΔΟΚΙΜΕΣ-ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕdemetris-demetriou έγραψε:ΡΕ ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ "ΕΣΥΓΧΗΣΕΤΕ ΜΑΣ" ΤΗΝ ΜΙΑΝ ΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝ ΟΙ ΥΓΡΑΣΙΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝ ΟΙ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ 'Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ---- ΕΝ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ---ΟΙ ΕΝΝΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- demetris-demetriou
- Full Member
ΦΙΛΕ ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ "ΔΟΚΙΜΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ.solon loyka έγραψε:ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΗΜΠΕΡΑΣΜΑ....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΑΡΩΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.......ΔΟΚΙΜΕΣ-ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕdemetris-demetriou έγραψε:ΡΕ ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ "ΕΣΥΓΧΗΣΕΤΕ ΜΑΣ" ΤΗΝ ΜΙΑΝ ΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝ ΟΙ ΥΓΡΑΣΙΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝ ΟΙ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ 'Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ---- ΕΝ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ---ΟΙ ΕΝΝΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΙΚΑ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΓΧΥΖΕΣΑΙ !!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ

-
- Full Member
εγω συφωνο οτι αν τα πτεριγια δεν ανοιξουν ολα μονομιασ η βολη παει χαμενη .παρατιριστε τη φωτογραφια που εβαλε ο λευκιοσ ,στην πρωτη μολισ το πιστονακι βγαινει απο τη κανη τα πτεριγια αποκολουντε ενω τα σκαγια παραμενουν μεσα στη δευτερη φωτογραφια εχουν αποκολιθει περισοτερο τα πτεριγια και ακομη τα σκαγια ειναι μεσα .στην τριτη φωτογραφια εχουν ανοιξει εντελοσ χωρισ τα σκαγια να εχουν ακομη απομακριθει απο το πιστονακι . αν στην πρωτη φωτογραφια μασ εδειχνε οτι αποκολιθικαν τα 2 μονο πτεριγια και ακομη καλυτερα στην δευτερη που ειναι ποιο πρωστα πιστευω οτι τριτη φωτογραφια δεν θα υπηρχε διοτι το πιστονακι θα εστριβε προσ τη μερια που αποκολιθικαν τα πτεριγια και ετσι πολυ απιθανο να επετυχενε η φωτογραφιση .
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ....ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ ΕΥΚΑΛΕΝ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΜΑΛΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΗΛΕΣ!!!ΟΣΩ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΗ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΥΚΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΞΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΗ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ (ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΛΕΟΝ. ΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΘΥΒΟΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ,ΣΥΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!!!635marios έγραψε:εγω συφωνο οτι αν τα πτεριγια δεν ανοιξουν ολα μονομιασ η βολη παει χαμενη .παρατιριστε τη φωτογραφια που εβαλε ο λευκιοσ ,στην πρωτη μολισ το πιστονακι βγαινει απο τη κανη τα πτεριγια αποκολουντε ενω τα σκαγια παραμενουν μεσα στη δευτερη φωτογραφια εχουν αποκολιθει περισοτερο τα πτεριγια και ακομη τα σκαγια ειναι μεσα .στην τριτη φωτογραφια εχουν ανοιξει εντελοσ χωρισ τα σκαγια να εχουν ακομη απομακριθει απο το πιστονακι . αν στην πρωτη φωτογραφια μασ εδειχνε οτι αποκολιθικαν τα 2 μονο πτεριγια και ακομη καλυτερα στην δευτερη που ειναι ποιο πρωστα πιστευω οτι τριτη φωτογραφια δεν θα υπηρχε διοτι το πιστονακι θα εστριβε προσ τη μερια που αποκολιθικαν τα πτεριγια και ετσι πολυ απιθανο να επετυχενε η φωτογραφιση .
-
- Full Member
στο δευτερο φιλμακι που εβαλε ο φιλοσ dukduk που σημερα το ειδα φενετε ακομη καλυτερα που για ορισμενο χρονο το πιστονακι ταξιδευη με τα σκαγια να ειναι μεσα του .ουτε καν ακομη που ανοιγη τα σκαγια δεν απομακριθικαν απο το πιστονακι .βλεπουμε ποσο ωραια ανοιγουν ολα τα πτεριγια μαζι σκευτιτε την ωρα που ανοιγουν 2πτεριγια να μην ανοιξουν ,αμεσωσ η κατευθηση θα αλλαξει και θα διερωτουμαστε γιατι εκαλικοσαμε το θηραμα .εγω τον καιρο που γεμιζα χαρτουτσιεσ ανοιγα τα πτεριγια πριν γεμισω εκτοσ που τα πιστονακια τα KOUALANTI που ηταν πολυ καλα .για να δειτε αν τα πτεριγια ανοιγουν ολα ριξετε μερικεσ τουφεκιεσ ακριβωσ ευθεια προσ τα πανω και περιμενετε το πιστονακι να πεσει κατω .αλλοσ τροποσ ειναι οταν το βραδυ εχει αγωνα στο σκοπευτηριο καποτε εκαμναν στον ραδιομαραθωνιο σταθειτε πισω και σε ευθεια με τον σκοπευτη που παιζει και θα δειτε ολοκαθαρα την πορεια που παει το πιστονακι .να δειτε με τι ταχυτητα στρειβουν και τι καλικωμα γινετετε αμαν τυχει να πεζει κανενασ με χαρτουτσιεσ που ποιοτικα τα πιστονακια δεν ειναι καλα .εμενα ετυχε μου να δω τζιαι να πω παναγια μου .99 τοισ εκατον παιζω ταπο ειτε πλαστικο στην τζικλα τζε κχετσιε στο ενδιμικο .εναν αλλο πραγμα να προσεξετε που φενετε στο φιλμακι και ειναι πολυ σημαντικο για να καταλαβουμε γιατι καποια πιστονακια ειναι διαφορετικα απο τα αλλα προσεξετε την στιγμη που ανοιγουν τα πτεριγια .αν ενα αλλο πιστονακι ειχε ποιο δυνατο δεσιμο των πτεριγιων και αυτα καθηστερουσαν πολυ λιγο να ανοιξουν τα σκαγια θα ξεκινουσαν να βγαινουν εξω που το πιστονακι μερικα οχι ολα αλλα στην ειδια ευθεια και οταν ανοιγαν τα πτεριγια αντι να δουμε μια μπαλα απο σκαγια οπωσ βλεπουμε στο φιλμακι θα βλεπαμε μια επιμηκυνση των σκαγιων .το πιστονακι αναλογωσ με του τι προωριζετε σειμετεχει με το τσιοκ για να επιμηκινη την ατρακτο των σκαγιων.οσο ποιο αργα ανοιγη η ειναι τυπου ποτυρακι η ζιπλαστ επιμηκινη την ατρακτο για μακρινεσ βολεσ .
- demetris-demetriou
- Full Member
ΦΙΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Η ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ?
ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΤΑΙΡΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΝΩ ΣΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ (ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΤΑΙΡΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΝΩ ΣΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ (ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΘΙΚΑ ΕΞΩΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΩΣΤΑ....ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Π.Χ ΤΟ REMINGTON H TO NOPEL SPORT ( TA ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΤΟ ΜΗ ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ...ΚΑΠΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ...ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΟΥΤΙΑ ΦΥΑΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΡΙΟ,ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΑΝ Η ΟΧΙ ?demetris-demetriou έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Η ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ