ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ
-
- Full Member
Re: ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ
ΙΝΤΑ ΜΠΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΚΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΝΙΟΥ ΚΟΝΤΕΦΚΕΙ. ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΥΛΟΥΣ ΙΒΡΕΤΕ ΤΟΥΣ
εν ζε εχασαμε τπτ για να το εβρουμε
! το πολλι πολλι να μας καμουν παρεα πας τα βουνα αν δεν καμουν τιποτε αλλο

-
- Full Member
file marie basika ti kinigas lago i perdiko.
kinigi mia arostia pou den mporou poloi na katalaboun
- demetris-demetriou
- Full Member
ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΠΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ ? ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 "ΡΑΤΣΕΣ" ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ?
-
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΥΛΙ.ΑΠΛΑ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΖΕΡΜΑΝ ΠΟΙΝΤΕΡ ,ΕΜΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΑΚ -ΠΟΙΝΤΕΡ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΗ ΚΟΝΤΟΤΡΙΧΟ.demetris-demetriou έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΠΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ ? ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 "ΡΑΤΣΕΣ" ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ?
-
- Full Member
ρε παιδια θελω τα φωτα σας επειδη ακουω διαφορα τζιε εσυγχυστικα...οταν λεμε μπρακ τι εννοουμε?ακουσα τα ουλλα τουτες τες μερες τζιε θελω λιο τα φωτα σας περκι φκαλω ακρη

- virtualgreek
- Moderator
<--- Τούτος είναι Μπρακ.
Επίσης ονομάζεται Γερμανικός Κοντότριχος, Κούρτσχααρ, Kurzhaar, Deutch Kurzhaar, Braque Allemand. Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ονομάζεται German Shorthaired Pointer (GSP) παρόλο που διαφωνώ πλέον ότι είναι ο ίδιος σκύλος. Δεν έχουν αυστηρά κριτήρια αναπαραγωγής εκεί και κάπου χάλασε λίγο η γνήσια φυλή.
Υπάρχουν και μερικές παραλαγές όπως οι Ιταλικοί Μπράκ, οι Ισπανικοί Μπρακ, το Μπρακ των Πυρηναίων κλπ. κλπ.
Όλοι είναι σκύλοι δείκτες.
Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά από τον όμιλο Kurzhaar έχουν περισσότερα να πουν.
Σ. Μακρής
Επίσης ονομάζεται Γερμανικός Κοντότριχος, Κούρτσχααρ, Kurzhaar, Deutch Kurzhaar, Braque Allemand. Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ονομάζεται German Shorthaired Pointer (GSP) παρόλο που διαφωνώ πλέον ότι είναι ο ίδιος σκύλος. Δεν έχουν αυστηρά κριτήρια αναπαραγωγής εκεί και κάπου χάλασε λίγο η γνήσια φυλή.
Υπάρχουν και μερικές παραλαγές όπως οι Ιταλικοί Μπράκ, οι Ισπανικοί Μπρακ, το Μπρακ των Πυρηναίων κλπ. κλπ.
Όλοι είναι σκύλοι δείκτες.
Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά από τον όμιλο Kurzhaar έχουν περισσότερα να πουν.
Σ. Μακρής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος virtualgreek την 19 Νοέμ 2011, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- Hunter25
- Full Member
η λέξη Μπρακ είναι γαλλική και στα ελληνικά σημαίνει δείχνω

-
- Full Member
φιλοι μου κυνηγοι θελω να με βοηθησεται να βρω δυο θηλυκα μιγκλ που να ειναι και καλα στο λαγο και να ειναι σε πολυ καλη τιμη. αν εχεται κατι υποπση σας πεστε μου για να ξερω.
*τα σκυλια ομως να βρισκονται στην κυπρο και οπως σας αναφερα θελω να ειναι και καλα στο λαγο γιατι ειναι το θυραμα που κυνηγω εγω με την παρεα μου
*τα σκυλια ομως να βρισκονται στην κυπρο και οπως σας αναφερα θελω να ειναι και καλα στο λαγο γιατι ειναι το θυραμα που κυνηγω εγω με την παρεα μου
- demetris-demetriou
- Full Member
ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ. ΒΑΡΤΟ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ (ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ)marietas έγραψε:φιλοι μου κυνηγοι θελω να με βοηθησεται να βρω δυο θηλυκα μιγκλ που να ειναι και καλα στο λαγο και να ειναι σε πολυ καλη τιμη. αν εχεται κατι υποπση σας πεστε μου για να ξερω.