ΚΑΛΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΟΥΣΤΕΣ
-
- Full Member
ΚΑΛΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΟΥΣΤΕΣ
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΟΥΟΤΑ HILUX D4D ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΟΥΣΤΕΣ BLISTEIN ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΤΟΜΟ. ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΚΑΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΜΑΡΚΑ? ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΤΕΝΤΑ?
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
- APOLLON_1
Re: ΚΑΛΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΟΥΣΤΕΣ
IRONMAN ΦΙΛΕ ΕΧΟΤΟ ΕΓΩ ΟΛΟ ΤΟ SUSPENSION ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΘΕΟVALENTINOS έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΟΥΟΤΑ HILUX D4D ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΟΥΣΤΕΣ BLISTEIN ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΤΟΜΟ. ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΚΑΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΜΑΡΚΑ? ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΤΕΝΤΑ?
EPANIEL POWER
- Browning Ultra plus
- Full Member
Γεια σας παιδες,
Ρε φιλε η Bilstein εν Φοβερη κοντρα σουστα τωρα εσυ Μηπωσ και δεν αλλαξες τουσ καραολους η τα φερσα σου?
που τζιαμε τζαι τζει φιλε μου τα Ιρονμαν οπωσ ειπε ο φιλος απολλον εν πολλα καλα αλλα εγω προσοπικα δεν τα δοκιμασα αλλα απο αλλουσ που ακουσα ηταν πολλα ευχαριστιμενοι.
που την αλλη ειχα toughDog πανω στο σουζουκι μου και ηταν Πελλαμοσ (φουλ συστημα).
τωρα πασ το διπλοκαμπινο μου εννα βαλω Rancho full system (σουστεσ, φερσα, σουστα τιμονιου κτλ κτλ),
Επισησ ειχα το OLDMAN (EMU OME) ολοκληρο συστημα δοκιμασμενο που Παλε ηταν ΠΑΡΑ πολλα καλο (olδ time classic - σταθερη Αξια σαν τη Victory την ασπρη την 35γρ που την εκαταστρεψαν φετοσ).
στην Τελικη φιλε μου ολα εξαρτουντε που το "Μαρουλλι". ποσα θελεισ να πλερωσεισ
Ρε φιλε η Bilstein εν Φοβερη κοντρα σουστα τωρα εσυ Μηπωσ και δεν αλλαξες τουσ καραολους η τα φερσα σου?
που τζιαμε τζαι τζει φιλε μου τα Ιρονμαν οπωσ ειπε ο φιλος απολλον εν πολλα καλα αλλα εγω προσοπικα δεν τα δοκιμασα αλλα απο αλλουσ που ακουσα ηταν πολλα ευχαριστιμενοι.
που την αλλη ειχα toughDog πανω στο σουζουκι μου και ηταν Πελλαμοσ (φουλ συστημα).
τωρα πασ το διπλοκαμπινο μου εννα βαλω Rancho full system (σουστεσ, φερσα, σουστα τιμονιου κτλ κτλ),
Επισησ ειχα το OLDMAN (EMU OME) ολοκληρο συστημα δοκιμασμενο που Παλε ηταν ΠΑΡΑ πολλα καλο (olδ time classic - σταθερη Αξια σαν τη Victory την ασπρη την 35γρ που την εκαταστρεψαν φετοσ).
- APOLLON_1
ΣΟΣΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΙΝΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ. ΕΜΕΝΑ ΤΟ SUSPENSION AΞΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΣΑΜΟΥΑΡΙ 1100 ΕΥΡΟ ΜΟΝΟ ΤΟ SUSPENSION ΦΕΡΣΑ ΖΙΛΙΑ ΣΟΥΣΤΕΣ ΨΗΛΟΜΑ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥΣΣ ΣΟΥΣΤΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ . ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΔΙΑΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣBrowning Ultra plus έγραψε:Γεια σας παιδες,
EPANIEL POWER
-
- Full Member
ΡΕ ΤΟ ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝ ΑΞΟΝΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΡΟΝΑ. ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ BUFALO ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ OLD MAN EMU ΦΟΥΛ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΦΕΡΣΑ, TORSION BAR, ΚΟΝΤΡΑ ΣΟΥΣΤΕΣ 1400 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΨΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ. ΕΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑΝ ΛΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
- APOLLON_1
[quote="VALENTINOS"]ΡΕ ΤΟ ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝ ΑΞΟΝΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΡΟΝΑ. ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ BUFALO ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ OLD MAN EMU ΦΟΥΛ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΦΕΡΣΑ, TORSION BAR, ΚΟΝΤΡΑ ΣΟΥΣΤΕΣ 1400 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΨΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ. ΕΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑΝ ΛΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.[/q
ΤΟ OLD MAN EMU ΕΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΚΑΜΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙRONMAN ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΕΙΧΕ 100 ΕΥΡΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΤΟ ΙRONMAN ΠΟΥ ΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ OLD MAN EMU ΕΝ ΟΥΛΟΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ Ι ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ
ΤΟ OLD MAN EMU ΕΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΚΑΜΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙRONMAN ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΕΙΧΕ 100 ΕΥΡΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΤΟ ΙRONMAN ΠΟΥ ΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ OLD MAN EMU ΕΝ ΟΥΛΟΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ Ι ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ
EPANIEL POWER