το θεμα ειναι να εξικιοθει το μωρο με το οπλο να μαθει να επομιζει σοστα και να κανει προστοχεφση...
ο αρφος μου 12 χρονον ειναι και παιζει με κανονικο οπλο στο σκοπευτηριο sporting επιασε 20/50 πρην το κυνηγι, και επαιζε 24 γραμαρια δηλαδη ειχε δυσκους που ηταν αδινατο να τους πιασει λογο αποστασεις

και το οπλο που επαιζε ειναι skeet 5χ5 σταθερα chock που παλε δεν τον βοη8ουσε καθολου! ομως ο μιτσις εχει καλες προοπτικες
την πρωτη κυριακη ειδε ο παπας μου ενα περτιζι που εκατσε ενα τοπο και εξεκινησε να παει να το παιξει....αρκεπσε του ο μιτσις φερμου το οπλο να το παιξω εγω μπλα μπλα μπλα... παει ζιαμε προσικονετε ο περτικος στα 20-25 μετρα πισκαλια του μια λαλι μου ο παπας μου... ουτε εκλοτσισε ο περτικος εγινε μαπα!

εγω εν ειμουν μαζι τους αλλα ο μιτσις ειρτε σπιτι με ενα χαμογελο ως ζιπανω!
ζε στα ορτικια φετος εκαμε ενα double, ζε αρκοπεζουνα 1 κυριακη της φασας doyble!
τωρα αρκεψε ζε σαλαβατα του παπα μου να παει να του πιασει οπλο για να πιγενει σκοπευτηριο... αλλα φοναζω εγω να μινει ακομα 2-3 χρονια γιατι μετα εν να εχει προβλημα με τα κοντακια επιδη εν να μεγαλονει και δεν θα τον βολευκει το κοντακει καθε χρονο που εν να μεγαλονει το χερι του!