φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
sotiris!129

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από sotiris!129 »

προινη βολτα με τον Μιχα!
10 αλαξαμε τοπο γιατι τα περδικια δεν μας αφιναν να ολοκλιροσουμε τον πρωταρχικο μας σκοπο που ηταν ο λαγος, ο Μιχας δεν με αφινε να παιξω ουτε τα περτιζια :D !
παμε αλλου μαλαι μαλαι ο Λακης σε ενα κοματι και μπαμ πετασετε 15-20 μετρα μπροστα μου 1 χαρτουτσια 30gr europa 6no δεν τον κρατισε 2 χαρτουτσια 35gr victory 5 no εκατσε πουπανω του και ο λαγος να πιγενει! και ξεκινουν τα γνοστα οι σκυλοι να λασουν ο Μιχας να με ρωτα πως που ποτε και που πιγε, εγω να κλαπσουριζω για την τυχη μου την μαυρι και σκοτηνη, φκενουν οι σκυλοι τα 80 μετρα που εμειναν για τον δρομο πουπισω τους εμεις, και εγω να προσπα8ω να πισω τον Μιχα πως εν ειμαι "καλικας" και πως πραγματι εκουτσισα τον ζε ακουω ενα ,,, ΕΤΟΝ γυριζω και βλεπω τον 5 μετρα που μενα 10 που τον παρεα και 10cm που τους σκυλους τους 3τη βολη δεν εγινε γιατι ηταν τα σκυλια μπροστα μας... εξεκινησα ΠΑΛΕ το κλαμα εγω ΟΜΩΣ....
βαρια χτυπιμενος κατελιξε στα σαγονια της σκυλας του Μιχα λιγο πιο κατω!!!
εσπασαμε την γκαντεμια!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Μπραβο ρε Σωτο, τζαι στα δικα μας
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μπραβο ρε Σώτο... επιαες τον φκιακουρή!! :D :D
Nicos
Full Member

Δημοσίευση από Nicos »

Ατε μπραβο!Φανταζουμε τι παουρκες εννα εβαλες μολις ειδες το σσιηλλο να ερκεται με το λαο. :lol: :lol: πρεπει να σε ακουσε ουλλο το βουνο :D
sotiris!129

ακουε με οσπου εν τον εκρατουσαν, αλλο 5 λεπτα να περνουσαν ηταν να πιαω το κλαμα που τα αληθκεια... μετα εβρεθικε το χαμογελο κρεμασμενο πας τα αφκια μου εκαμα ζε 2-3 φορες το σταυρο μου και ειπα...τελικα εχει Θεο ζιπανω για τους ζινιους :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

ο χρονος της αναμονης που τον εβουρουσαν οι σκυλοι πρεπει να ηταν πολλα ενδιαφερον!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

ναι μπορω να πω 1 φορα εν ενδιαφερον...
αλλα μια φορα να μεν μας γινει συνηθεια ομως προτιμω να εν μπαμ και κατω :lol: :lol: :lol:
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

σημερα ηταν μερα για λαγαρηδες εσταματησα τα νερα κατα τις 3 πιανω το μαστρο εν θα ερτω δουλεια αρωσστησε ο θειος μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: και εν να παω στο νοσοκομειο εσηκωσαμεν 3 επιασαμε 2 και εγω να μην πεζω ουτε 1 γμτ κερατο μου να τους μουνταρισκουν οι σκυλοι ομπρος μου και να μεν μπορω να καμω βολη λογω του πυκνου αλλα ευτυχως επεξαν τους οι σκοποι πας την αχερα ο πρωτος του ανηψιου μου εχαρηκε πολλα και ενα ο παρεας φωτο μολις μου τις στειλει ο ανηψιος μου :)
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

sotiris!129 έγραψε:προινη βολτα με τον Μιχα!
10 αλαξαμε τοπο γιατι τα περδικια δεν μας αφιναν να ολοκλιροσουμε τον πρωταρχικο μας σκοπο που ηταν ο λαγος, ο Μιχας δεν με αφινε να παιξω ουτε τα περτιζια :D !
παμε αλλου μαλαι μαλαι ο Λακης σε ενα κοματι και μπαμ πετασετε 15-20 μετρα μπροστα μου 1 χαρτουτσια 30gr europa 6no δεν τον κρατισε 2 χαρτουτσια 35gr victory 5 no εκατσε πουπανω του και ο λαγος να πιγενει! και ξεκινουν τα γνοστα οι σκυλοι να λασουν ο Μιχας να με ρωτα πως που ποτε και που πιγε, εγω να κλαπσουριζω για την τυχη μου την μαυρι και σκοτηνη, φκενουν οι σκυλοι τα 80 μετρα που εμειναν για τον δρομο πουπισω τους εμεις, και εγω να προσπα8ω να πισω τον Μιχα πως εν ειμαι "καλικας" και πως πραγματι εκουτσισα τον ζε ακουω ενα ,,, ΕΤΟΝ γυριζω και βλεπω τον 5 μετρα που μενα 10 που τον παρεα και 10cm που τους σκυλους τους 3τη βολη δεν εγινε γιατι ηταν τα σκυλια μπροστα μας... εξεκινησα ΠΑΛΕ το κλαμα εγω ΟΜΩΣ....
βαρια χτυπιμενος κατελιξε στα σαγονια της σκυλας του Μιχα λιγο πιο κατω!!!
εσπασαμε την γκαντεμια!!!!
EΚΑΜΕΣ ΜΕΓΑΛΗ "ΖΗΜΙΑ" ΣΩΤΗΡΑΚΗ :D
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
spyros bettinsoli
Full Member

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

μπραβο σωτιρακι !!!!!!!!!!!11 ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”