Γνώστης Όπλων!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Γνώστης Όπλων!

Δημοσίευση από AndreasDr »

Καλησπέρα , αν υπάρχει κάποιος γνώστης-μερακλής των όπλων έτσι ώστε να με βοηθήσει σχετικά με 2 όπλα που έχω στην κατοχή μου και δεν κατάφερα να βρώ καθόλου πληροφορίες ως τωρά. Ευχαριστώ.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Re: Γνώστης Όπλων!

Λοιπόν το 1ο όπλο γράφει Escopetas "IIJA" Eibar Spain, K3072. Δέν ξέρω ποιά είναι η μάρκα του, ούτε μοντέλλο, ούτε χρονολογία. Τούτα μόνο εκατάφερα να διακρίνω. Το αγόρασε ο πατέρας μου πριν περίπου 30 χρόνια. Ούτε στο κοτσίανη εκατάφερα να καταλάβω τίποτε.

Το 2ο είναι F.Sarasqueta, γράφει -Eibar- Spain , 1400 gmos, Κ'2. Κάννες 4-2 και 18.6. Το μόνο που ξέρω είναι την μάρκα. Ούτε μοντέλλο αλλά ούτε και χρονολογία.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει καλώς.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

AndreasDr έγραψε:Λοιπόν το 1ο όπλο γράφει Escopetas "IIJA" Eibar Spain, K3072. Δέν ξέρω ποιά είναι η μάρκα του, ούτε μοντέλλο, ούτε χρονολογία. Τούτα μόνο εκατάφερα να διακρίνω. Το αγόρασε ο πατέρας μου πριν περίπου 30 χρόνια. Ούτε στο κοτσίανη εκατάφερα να καταλάβω τίποτε.

Το 2ο είναι F.Sarasqueta, γράφει -Eibar- Spain , 1400 gmos, Κ'2. Κάννες 4-2 και 18.6. Το μόνο που ξέρω είναι την μάρκα. Ούτε μοντέλλο αλλά ούτε και χρονολογία.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει καλώς.
ΦΙΛΕ ΝΟΜΗΖΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΟ ΟΠΛΟ Ι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΔΙΑ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?
ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ F DE ESCOPETAS JABE EIBAR MADE IN SPAIN
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος APOLLON_1 την 15 Νοέμ 2011, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Φίλε για μάρκα δέν ξέρω, αλλά εγώ ξέχασα να αναφέρω οτι τα όπλα είναι και τα 2 over-under. Αν προλάβω αύριο να τα βγάλω φωτογραφίες να τις βάλω να δείς.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Ι ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΑΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

ναι όντως η μάρκα είναι ίδια, σκέφτουμε να τα πάρω και τα 2 σε οπλουργό πέρκι μάθω πληροφορίες. Σίγουρα θα ήθελα να ξέρω την άξία τους αλλά όχι για να τα πουλήσω, διότι η συναισθηματική αξία τους είναι τεράστια και δέν πουλιέται :D
antonispointer
Full Member

Δημοσίευση από antonispointer »

ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ LAYRONA EIBAR ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΙ ΕΙΒΑR ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ LAYRONA..
Το κυνηγι ειναι τροπος ζωης προστατεψετο για να ζεις
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΟΠΛΆ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Φίλε και τα 2 γράφουν eibar, άρα κάτι άλλο θα σημαίνει, ίσως κάννες, μέταλλα κτλ και όχι μάρκα.
antonispointer
Full Member

Δημοσίευση από antonispointer »

τωρα κατι που ενιξερο παλε αν εχει σχεσει που το ηβρα τωρα eibar εν πολη της ισπανιας!και μαλλον εν τζιαμε κατασκευασμενο
Το κυνηγι ειναι τροπος ζωης προστατεψετο για να ζεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”