Costas_ έγραψε:Φίλοι μου,
Έτσι είναι! Εγεμώσαν τα βουνά αμπάλατους Κυπραίους. Χάθηκε ο σεβασμός στην περιουσία του άλλου. Ότι νάνε πλέον. Γεμίσαν τα βουνά άχρηστα, τενεκούθκια, κάλυκες, πόλιπιφ, μπουκάλες, πιατούθκια πλαστικά, που τούτες τες φουκούες μίας χρήσης, χαρτιά κτλ κτλ.
Πάει ο κόσμος κυνήγι, και νομίζει ότι εχει ξεπούλημα χοντρική αγορά - μαζεύουν τα πάντα - ξύλα, τραπέζια, καρέκλες, πατάτες, ντομάτες, σταφύλια, φρούτα, χόρτα, πορτοκάλια κότες, ότι νάνε αν μπεί μες τον νού τους ότι κάμνει τους εν να το πίασουν. Αν δέν τους κάμνει, εν να το παιίξουν για να κάμουν χάζι.
ΜΕΓΑ λάθος η άδεια που τα 18. ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ η θύρα κτλ - αλλά ρε κοπέλια, τι θέλουμε δλδ? Ο καθένας που ένα αστυνομικό δημένο πάς το πόδι μας?
Εγώ εκατάντησα να φοβάμαι να πάρω τον σκύλο μου οπουδήποτε λόγω δηλητηρίων. Έχω την σαν το μωρό μου αν πάθει τπτ τι εν να κάμΩ?
Αλλά φίλοι μου αυτά είναι τα οφέλη της υπερβολικής Δημοκρατίας....διαφορετικά εκανονίζουνταν ούλα.
φιλε καλησπερα,
φιλικα παντα διαφωνω μαζι σου στο θεμα τις ηλικιας...στα υπολοιπα συμφωνουμε απολυτα..εγεμωσαν οι τοποι σκουπιθκια και ουλλος ο υπολοιπος κοσμος θεωρει τους κυνηγους βανδαλους και καθαρματα...
παρολαυτα δεν βλεπω τι ρολο παιζει η ηλικια σε τουτα...αν καποιος εν ανεγκεφαλος εν να εν τζιε στα 18 του τζιε στα 50 του..τζιε εχω πολλα παραδειγματα ακομα και σε τουτα τα λιγα χρονια που βγαινω και περπατω στο κυνηγι μαζι με τον πατερα μου και τους θειους μου..το προβλημα δυστηχως εν η παιδεια μας...τουτα ξερουν,τουτα εμαθαν τουτα καμνουν..με το να μεν δεινουν αδεια στα 18 ε παρακατω?θα την δεινουν στα 20,21 δηλαδη και νομιζεις εν θα καμνουν τα ιδια?
δηλαδη εσυ που εισουν 18 εν επιενες κυνηγι?τζιε αμαν επιεννες επετασσες σκουπιθκια τζιε εκλεφκες που τα περβολια τζιε τωρα εν το καμνεις επειδη ωριμασες?εν αν ηταν ετσι τοτε ρε φιλε επιτρεψε μου να σου πω οτι ενεν ουλλοι ετσι..
ο μονος τροπος να τα σταματησουμε τουτες τις καταστασεις ειναι να αλλαξουμε μυαλα...τζιε ο καλλυτερος τροπος ειναι εσεις οι παλιοι αντι να αποκλειετε τους νεους που το τοσο ωραιο χομπυ που εχουμε με ετσι ιδεες που ταχα θα λυσουν το προβλημα να τους παρατζειλετε ωστε να μεν καμνουν τα ιδια λαθοι με τους παλιους..τουλαχιστον εμενα ο παπας μου εμαθεν μου που τις πρωτες φορες που εφκεναμε μαζι εξω ουτε σκουπιθκια να πετασσω, ουτε μεσα σε ξενες περιουσιες να μπαινω, ουτε να ενοχλω τζιε να καμνω βανδαλισμους, κανονες ασφαλειας κλπ κλπ...αντι λοιπον να αποκλειετε τους νεους απο το κυνηγι αντιθετα να τους παροτρεινετε και να τους παρατζελλετε..
φιλικα παντα,
Γιαννης