ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απάντηση
RODOSTHENIS
Full Member

Re: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Φιλε μοθ εν και φταίω εγώ p το όπλο πεζή που μονο του και που ήταν γεμάτο ο τόπος για "τζικλες" !!!!Τώρα όσο για τα κοπελια στη photo ,"ετερκασαν" και οι 2 ευσυνείδητοι κυνηγοι αλλα βαρκοθνται να ταράξουν, θελουν ποστο δηπλα πουτο αυτοκινητο και είναι πολλά ευαίσθητα μωρά.Παρα πολύ ωραία φωτογραφία αν τι δει ο Ραφαελος θα "πελλανει" !!!!!!!

Παντος πρεπει να μασ κριβεις πολλυ ομορφεσ φωτογραφιες.Ευτυχως που ηρτες
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Για τον ε΄αριστερων....εν θα πω τιποτε.....ο Κοτσιος ειναι no comment ανθρωπος με αξιες, που σημερα δυσκολα πιστευεις οτι υπαρχει ακομα.............για τον εκ΄δεξιων........απλα οσοι της παρεας μπορειτε να παιξετε ακομα παιξετε......οταν μεγαλωσει τουτος κια φκαλει αδεια........εννα κλαιτε......να σας παρει μαζι του :D

Ροδο......ερχονται χρονια δυσκολα στην καρπωση φιλε μου.......οσες και να παιζεις....αμα μεγαλωσει ο μιτσις.....εν προκειται να το φτανεις...... :D .....αλλα ξερω οτι εσυ εννα χαιρεσε παραπανω που τζινον :D

Παντως πρεπει να σας βαλω και εγω μια φωτο.......να τρωω τες τζικλες σας :D
Εν η μονη χρονια που σχεδον δεν επια καθολου...που δεν επεξα....αλλα εφα τοσες τζικλες........φρεσκες :lol:

χαχα να σας γυριζει που επεζετε εσεις για να τρωω εγω :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
RODOSTHENIS
Full Member

Αδερφάκι μου , να σου φκαλω και φωτογραφία που τρωεις και "τζικλες" ,άντεξε να "ερτω" κάτω και έχω τόσες tζικλες που τρώει 1 στρατόπεδο μες στο θάλαμο.θα κανονίσω να παμέν ουλή οι παρέα να φαμέν να ποιούμεν, να κόψουμε και τις κουβεντες μας
RODOSTHENIS
Full Member

Και οι τελεθταισ 2 εξορμησεις!!!!!!!

Με αγαπη Ροδος
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
RODOSTHENIS
Full Member

Και το μυστικο τις επυτιχιας !!!!!!!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

Ρε Ροδο το μυστηκον της επιτυχιας εν τζαι εν ο σχιπεττος τζαι οι χαρτουτσιες

ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!

δοστα συνεργα σου σε εναν αλλον τζαι βλατον τζαμε που στεκεσε να δεις οτι ουτε τα μησα πουλια εν θα κουμανταρει να παιξει :lol:
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

Κατ'αρχή ευχαριστώ τους φίλους Admin και Laurona για τα ευγενικά τους σχόλια, τα οποία φυσικά και ανταποδίδω, όχι από ευγένια ή υποχρέωση, αλλά απλά επειδή όντως έτσι είναι.

Όσο για τον νεαρό κυνηγό στην φωτογραφία στα δεξιά μου, κυκλοφορούν φήμες ότι ήδη ξεκίνησε εντατικά προπονήσεις στο σκοπευτήριο και τα προγνωστικά μέχρι στιγμής δείχνουν πως το καλοκαίρι στις φάσσες θα κάνει θραύση!! Έκλεισε το "πόστο" του απο τώρα!!!
RODOSTHENIS
Full Member

Φιλε κώστα εμαθα και εγώ ότι ο νεορός εχει αρχησει εντατικά προπονησης .Ακόμα κάποιος φίλος μου δηλοσε συμετοχη δτους άγονες που θα γινουν τις 18 του μηνός στην Πάφο sporting 40 δίσκους ,αν θέλεις να ερτεις πε μου να τους πω να σε γράψουν ,η οποιος δήποτε άλλος θέλει να γραφτεί ας μου πει .Να εξυγουμε δεν ειμαι εγω που τουσ ειπα να με γραψουν εν μονος του που με εγραψε ο ξαδερφος μου.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος RODOSTHENIS την 18 Μαρ 2010, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Paris87
Full Member

Δημοσίευση από Paris87 »

RODOSTHENIS έγραψε:Φιλα κώστα εμαθα και εγώ ότι ο νεορός εχει αρχησει εντατικά προπονησης .Ακόμα κάποιος φίλος μου δηλοσε συμετοχη δτους άγονες που θα γινουν τις 18 του μηνός στην Πάφο sporting 40 δίσκους ,αν θέλεις να ερτεις πε μου να τους πω να σε γράψουν ,η οποιος δήποτε άλλος θέλει να γραφτεί ας μου πει .Να εξυγουμε δεν ειμαι εγω που τουσ ειπα να με γραψουν εν μονος του που με εγραψε ο ξαδερφος μου.....
Ετο ρε ξαερφε αν εσχει κανενα κανονι στον πρωτο σαν δωρο ενα τα καμεις 2...Ενα παεις να τους αλονισεις
RODOSTHENIS
Full Member

Ξαδερφε οπος σου ειπα και εψες , αν μας εγραψεν ο Cruel εν να παω, αν δεν με εγραψε καλην υγεια να εχουμεν .Να σου πω την αληθεια προτειμω το ψαρεμα παρα το κυνηγει οταν δεν υπαρχει κυνηγει!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”