Καλυτερη μαρκα δεντροκοπτικη - αλυσοπριονο

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: Καλυτερη μαρκα δεντροκοπτικη - αλυσοπριονο

Δημοσίευση από marinos.a »

ήρεμα κοπέλια

ειρήνη ημιν

εν για δεντροκοπτηκες που μιλούμε
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Φιλοι μου καλημερα,

Φιλε Ραι μεν βιαζεσαι να ζηλεψεις, το χωριο ειναι της γυναικας μου και κτισαμε το σπιτι εκει παρα στην πολη.

Που την στιγμη που μενω εκει, ζω με τους ανθρωπους του και τους βλεπω καθε μερα, το θεωρω και δικο μου χωριο.

Ειμαι και γω απο κατεχομενο χωριο, και αν ειχα την περιουσια που εχω ποτζι, ηταν να μεν χρειαζετε να δουλεψω ποττε μου.

Γιαυτο να παρακαλεσω να αφηκουμεν εξω τα πολιτικα, που δεν βοηθουν πουθενα.

Δεν ειμουν ποτε πολιτικοποιημενος, γιατι αρνιν εν γινουμε για κανενα πολιτικαντη, κανενου κομματος, καμιας νοοτροπιας.

ΟΛΟΙ τους ειναι .............
Καλα την εχουν τζινοι, ο μισθος και 5-6 συνταξεις αναλογως αξιωματος εν τζαμε βρεξει σιονισει, βαλοθν τους και μια παρουσια καθε πεμτη στη βουλη τζιε γλυτωνουν τζιε που τζιαμε και καμνουν και τες δουλειους και πιανουν και που ποτζι.

Αλοιμονο ΟΛΩΝ εμας των υπολοιπων.Γιαυτο σας παρακαλω αφηστε εξω τα πολιτικα, που ενα στεκι που εχουμε για να χαλαρωνουμε και να απολαμβανουμε το χομπι μας με μια καλη κουβεντα.

Ευχαριστω ολους παιδια για τις συμβουλες σας, μαλλον σε μαρκα στιλ θα καταληξω, καλοδεχουμενες και αλλες αποψεις.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ STEEL KAI MAKITA ΕΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕς ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙς ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΙΤΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙς ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΕς.
ΑΦΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΞΥΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΑΣΟΝΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΕς ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ :?:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Nicos
Full Member

Δημοσίευση από Nicos »

Χωρις να καμνω διαφημηση πιεννε στο spania να τες δεις ουλλες τζιαμε.να δεις τιμες να τες πιαεις στα σιερκα σου να δεις αν σε βολευκουν.και εμενα η γνωμη μου οτι πιερωσεις περνεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”