ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member
Δημοσιεύσεις: 667
Εγγραφή: 08 Δεκ 2010, 22:33

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Δημοσίευση από Rai »

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΗΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΙΑΣΑΜΕΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΡΑΣΧΗΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΓΟ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΞΗΜΕΡΟΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΤΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΤΕΦΘΗΝΟΜΟΥΝΑ ΠΡΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:
''ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΝ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΚΑ.ΑΠΛΟΣ ΑΝΤΡΕΠΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΛΩ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΟΥΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΜΝΟΥΝ''
ΤΥΧΑΙΟ ?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.........
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Omonoia99
Full Member
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: 03 Νοέμ 2011, 15:49

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Δημοσίευση από Omonoia99 »

...... :shock:
sotiris!129

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

canis έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:ακριβος γιαυτο που σου λαλο επιδη εν θεμα τυχης !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Σωτήρη, έκατσε πάνω σου πραγματικά,
ελπίζω ο Λάκης να τα πιέννει καλά, και έυχομαι σου να τα πάεις και καλά την Κυριακή πέρκει ανεβεί λίο το ηθικό σου.
Με μαραζώνεις και εννά γυρίσει ο τροχός......
κηριακη??? εξιασα που επια στον κτηνιατρο σημερα να τον ροτισω αν μπορει να κυνηγισει ο σκυλος την κυριακη! :lol:
που εμιλουν εχτες με μεγαλιτερους αθρωπους-κυνηγους ειπαν μου πως οχι μονο ατυχος δεν ειμουν αλλα ειμουν και πολλα τυχερος! δεν ειχα ενεσεις μαζι μου η κουφι ακασεν τον σκυλο πας τον λαιμο και αντεξε 3ς ωρες χωρις το φαρμακο που η ωρα 10 ως τες 1 που ηταν καμινι!!!
ζε να μεν τον παιξω ρε φιλε τον τουμπανο τον φκιακα νομιζω ειμαι αθρωπος που ξερει να χανει προς το παρον χανω, οκ γιριζει μου αλλα εν να σηιπσω την κελε μου χαμε ζε να πω του χρονου! :lol: :lol: :lol:
dimitris savva

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Δημοσίευση από dimitris savva »

μια συμβουλη για τις κουφαες . ποττε σου να μεν τις παιζεις εκτος που πας την κεφαλη. γιατι εν να παει ο σκυλος τσιαμε που την επαιξες και επειδη εν ζωντανη ακομα σιγουρα εν να τον δακασει . βλεπε παραδειγμα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Nicos
Full Member
Δημοσιεύσεις: 75
Εγγραφή: 20 Σεπ 2011, 10:29
Τοποθεσία: Λευκωσία

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Δημοσίευση από Nicos »

dimitris savva έγραψε:μια συμβουλη για τις κουφαες . ποττε σου να μεν τις παιζεις εκτος που πας την κεφαλη. γιατι εν να παει ο σκυλος τσιαμε που την επαιξες και επειδη εν ζωντανη ακομα σιγουρα εν να τον δακασει . βλεπε παραδειγμα.
Φιλε την ωρα τζινη εν νομιζω να θωρεις τιποτε.σιρνεις χαρτουτσιες καπαλιν οσπου να μεν ταρασσει!!!!!!!!
sotiris!129

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

α ρε Νικο που εισουν να με δεις :lol: εψες ετσιακαρα 2 φορες μες τα σεντονια πρην πεσο να ζιμιθω :lol: :lol: :lol:
που τον φοο μου πουδαμε ζε να παει εν να βλεπω αλιζαβρα να μπενει μες την παλουρα ζε να αλασω περιοχη!
Stelios K.
Full Member
Δημοσιεύσεις: 335
Εγγραφή: 06 Αύγ 2010, 11:08

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Δημοσίευση από Stelios K. »

paranoikos έγραψε:
'petros' έγραψε:Α και κατι αλλο πες ο οποιοσδηποτε απο εμας παει στο κυνηγι και η τυχη τον ευνοησει και κτυπησει 2 λαγους ως τες 9 και κατα τη διαρκεια της μερας βρεθει με λαγο ( που δεν προκειται να φυγει να παει σπιτι γιατι πηρε τους λαγους που δικαιουται αντιθετος θα φκαλουν φτερα τα ποδκια του οσο κουρασμενος και εαν ειναι) δεν θα τον κτυπησει και θα του πει που εφτομαδας ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.
Εαν εχει εστο και 1 απο εμας που θα εκαμνε αυτο το πραγμα μπραβο του :!: :!:
Εγω προσωπικα θα τον κτυπουσα και τον 3ο και τον 4ο εαν εβρισκα και οποιος θελει ας με κατακρινει...

TZAI GW MAZI SOY ME TA 1000!!!!!!!!! TOUTOI POU KLANOUN OTI EN RESSOUN TO KOTA TZAI MALAKIES EN POU EN VRISKOUN I EN TOUS PERNA I EN KALLIKAES ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
οχι φιλοι μου κανετε λαθος. αυτοι ολοι πουλετε καλληκαες κτλ. λεγονται εθσυνηδητοι κηνηγοι και αν εχω λαθος διορθωστε με.
Άβαταρ μέλους
πανικος
Δημοσιεύσεις: 1681
Εγγραφή: 12 Οκτ 2010, 13:10

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Δημοσίευση από πανικος »

ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.
ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ 15 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΣΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΝΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥς ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ :?: ΜΙΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ 3 ΛΑΓΟΥΣ Η ΤΙΠΟΤΑ.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
HUNTER
Full Member
Δημοσιεύσεις: 311
Εγγραφή: 27 Σεπ 2010, 10:43

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Δημοσίευση από HUNTER »

το προβλημα φιλε Πανικο εινε οτι με 3 ατομα να τσινιουν παρεα ι 2 ατομα το θηραμα εσχι μια καλη ευκαιρια να διαφυγι τσε να γλιτοσι, τσε εν πιο δικεο τσε για το θηραμα. Αμαν τσινιουν 15 ατομα με 20 σηιλους εκτος που ο λαος εν θα αντεκσι τιν πιεσι τσε ενα σικοστι που μονος του για εννα κουτσουφλισι κανενας σηιλλος πανο του, εν θα εσηι ουτε μιαν ευκαιρια το θηραμα να διαφυγι που τοσους τσινιους. συν τις αλλις τουτον εννεν τσινι αλλα κρεατοσυλλογι. παις με ενα τσε μονο σκοπο, να πεκσις οσο πιο πολλου μπορις. Τσε ρε φιλουι παις σε ενα χορκουι πεζετε 15 λαους σε μια περιοχι, εκσαλιπσετε το θηραμα τισ περιοχης εκαμετε ζημια τεραστια, οι χορκανοι διλαδι καρτερατε να σας πουν τσε μπραβο? που εκαρτερουσαν ουλλο το χρονο να πεκσουν τσε τσινι κανενα λαουι. το πιο σιουρο ενι οτι του χρονου εννα σας βαλουν πσατσιες. σκεφτου εχουμε 16 εξορμισις να γινετε κατι τεθκιο καθε φορα σε μια περιοχι που τουτους τους τυπους απλος τσε μονο για να λαλουν επεκσαμεν τοσους λαους τη σεζον? ε ρε κοπελλια σε λια χρονια εννα κσιασουμεν τσε το χρομα του.

τσε σας παρακαλο μεν μου πιτε οτι να τσινιας 15 ατομα με 25 σιηλλους εν τροπος κυνιγιου.
HUNTER
Full Member
Δημοσιεύσεις: 311
Εγγραφή: 27 Σεπ 2010, 10:43

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Δημοσίευση από HUNTER »

ο γερος μου ρε πανικο που τσινια 50 χρονια παντα ελαλε μου, "γιε μου αν φιι τσε κανενας περτικος απεχτος εν τσε πιραζι, ΕΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΖΟΥΜΕ ΤΣΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”