δηλαδη ρε φιλε για να καταλαβω επαιξετε τους πρωτους 5 και τους επομενους 4 αφηκετε τους να φυουν?γιατι ετσι μας λαλεις τωρα.αν εν ετσι εν σε πιστευκω ουτε εγω..αν ομως εφκαλλετε επαιζετε μετα εκαλλικωννετε και μετα εξαναπαιζετε και στο τελος εποσωσετε 5 λαους πιστευκω σε.lagomania έγραψε:κοπελια σημερα εν εχανε επεσαμε σε βατουρα εσηκωσαμεν 9 και επεξαμεν 5 τους αλλους οσω και αν σας φενεται παραξενο αφησαμεν τους να φιουν αλλα ρε γμτ ετσι πραμα εν εξαναπαθαμεν 9 λαοι σε ενα κομματι 100 μετρων σε καθαροτοπο![]()
![]()
γεματος ο τοπος κοτσιρολαουα εσαντανοθηκαν οι σκυλοι
φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
- giorgos80
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
καλημερα και καλα κυνηγια...μακαρι να πιααω ενα σημερα ζε αν θελετε παιξεται που 50!
- Anthimos
- Moderator
GiorgosT έγραψε:ΠΟΛΛΑ ΩΡΕΟ ΤΟ ΓΙΛΕΚΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ EASY LOADER AΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ?Anthimos έγραψε:
Φιλε ναι ειναι EASY LOADER , πολλα βολικο εφεραμεν τα που τι ιντερνετ φιλε πριν 2 χρονια...90 Ευρώ.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Phinix
Κοπελλια 9 λαους καμνω 3-4 χρονια να τους δω που λαλει η κουβεντα, οι να πιαω 9 μεσα σε μια περιοχη μια μερα
τζιετσι ναταν ι κουβεντα - εν θα εμινισκα να πεξω 9

τζιετσι ναταν ι κουβεντα - εν θα εμινισκα να πεξω 9

Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- marinos.a
- Site Admin
Anthimos έγραψε:GiorgosT έγραψε:ΠΟΛΛΑ ΩΡΕΟ ΤΟ ΓΙΛΕΚΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ EASY LOADER AΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ?Anthimos έγραψε:
Φιλε ναι ειναι EASY LOADER , πολλα βολικο εφεραμεν τα που τι ιντερνετ φιλε πριν 2 χρονια...90 Ευρώ.
νομίζω εν quick loader που το λαλούν... είναι πολύ ωραίο όντως
Si vis pacem, para bellum
- πανικος
ΣΗΜΕΡΑ 20 ΤΡΑΧΗΛΕΣ 2 ΜΑΥΡΟΤΣΙΧΛΕΣ 2 ΤΣΙΧΛΕΣ .ΠΟΨΕ ΘΑ ΞΙΦΤΕΡΙΖΩ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ 

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
ακομα μια μερα εξελιχτικε ΣΚΑΤΑ...1 περιοχη επροσικοστικε μου ενας λαος ουτε τον ιδα ο σκυλος 1 ωρα περιπου εκραταν την μαλαϊ του και τον επσαχνε ζε ο λαος απλα εξαναπροσικονετουν και 3αναπροσικονετουν εσπασαν τα νευρα μου...αλλασο περιοχη γιατι δεν ειχε ουτε περδικια ειχα παιξει μονο ενα κοραζινο και ενα μαυροπουλλο...
παω αλλου για περδικια...φκαλει μου ο σκυλος 6-7 περτικους με @@ εκαταφερα επια τον 1 παω πισω που τους αλλους ζιαμε που ειβρα την μαλαϊ τους πετασετε μεσα σε ενα μαζουι ζε ξαναπετασετε κοντεφκω στο 1 μετρο βλεπω τον σκυλο πετασεται πισω αποτομα...ΦΙΝΑ...παει να την ξαναμουνταρει επρολαβα επαιξα την 10 cm το πολλι που τα μουτρα του σκυλου...ΔΕΝ ειχα ουτε ενεση μαζι μου
βλεπω τον σκυλο ηταν μια χαρα πιανω τηλεφονω ενα φιλο μου μεγαλο λαλι μου σε 5 λεπτα αν τον ακασε εν να αρκεψει να πρισετε ζιαμε που τον ακασε ζε να δεις οτι ο σκυλος ενεν καλα... εγω ειμουν 1:30 μακρια που το αυτοκινητο πας την μουτη του βουνου
ξεκεινω να κατεβενω κατω ο σκυλος οκ "μια χαρα" ερκουμε σπιτι παω να τον κατεβασω πρισμενη η κελε του
τελικο αποτελεσμα 1 περτιζι με 2-3 κοτσια 1 μαβροπουλο οπως τον Ομπαμα 1 κοραζινο 1φινα του 1-1.5kg ,εχασα 7-10 χρονια που την ζωη μου και ο σκυλος εν στον κτυνιατρο τωρα !!!! παμε πολλα ορεα καλιτερα ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΤΟΥΝ!!!!!!

να και τα κατορ8οματα μας!
παω αλλου για περδικια...φκαλει μου ο σκυλος 6-7 περτικους με @@ εκαταφερα επια τον 1 παω πισω που τους αλλους ζιαμε που ειβρα την μαλαϊ τους πετασετε μεσα σε ενα μαζουι ζε ξαναπετασετε κοντεφκω στο 1 μετρο βλεπω τον σκυλο πετασεται πισω αποτομα...ΦΙΝΑ...παει να την ξαναμουνταρει επρολαβα επαιξα την 10 cm το πολλι που τα μουτρα του σκυλου...ΔΕΝ ειχα ουτε ενεση μαζι μου

βλεπω τον σκυλο ηταν μια χαρα πιανω τηλεφονω ενα φιλο μου μεγαλο λαλι μου σε 5 λεπτα αν τον ακασε εν να αρκεψει να πρισετε ζιαμε που τον ακασε ζε να δεις οτι ο σκυλος ενεν καλα... εγω ειμουν 1:30 μακρια που το αυτοκινητο πας την μουτη του βουνου
ξεκεινω να κατεβενω κατω ο σκυλος οκ "μια χαρα" ερκουμε σπιτι παω να τον κατεβασω πρισμενη η κελε του
τελικο αποτελεσμα 1 περτιζι με 2-3 κοτσια 1 μαβροπουλο οπως τον Ομπαμα 1 κοραζινο 1φινα του 1-1.5kg ,εχασα 7-10 χρονια που την ζωη μου και ο σκυλος εν στον κτυνιατρο τωρα !!!! παμε πολλα ορεα καλιτερα ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΤΟΥΝ!!!!!!

να και τα κατορ8οματα μας!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- demetris-demetriou
- Full Member
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ """ΠΑΝΤΑ""" ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΕΡΙΜΕΣ

10:10 ακασε τον η κουφη 12:10 εφτασα σπιτι και επιασα τον κτηνιατρο τηλεφωνο 12:30 ...12:45 ηρτεν ο χτηνιατρος ζε εβαλε του ενεση! σχεδον 3ς ωρες τυχερος μες την ατυχια μου
- Anthimos
- Moderator
Ρε Σωτο μου καμε κανέναν αγιασμο λεβεντη μουsotiris!129 έγραψε:10:10 ακασε τον η κουφη 12:10 εφτασα σπιτι και επιασα τον κτηνιατρο τηλεφωνο 12:30 ...12:45 ηρτεν ο χτηνιατρος ζε εβαλε του ενεση! σχεδον 3ς ωρες τυχερος μες την ατυχια μου
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!