PRO 755 ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟΝ ΜΠΕΡΕ?PRO755 έγραψε:Επιτελους τωρα που εκαθαρισαν τα βουνα απο τους αθκιασερους και τους κλουβατζιες ελπιζω να κυνηγησουμε λιγο.
Μας τα χαλα λιγο ο καιρος αλλα απο το Σαββατο δειχνει οτι θα καμει νερα Παγκυπρια.
Κοκκινα Μπερε: 1 Λαγο & 1 καλλιτζιη
13 περδικες
2 σουβλες αλανιαρες στη μαντρα του Διονυση (μια ζωη την εχουμε........)
Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
- Rai
- Full Member
Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- beretta682
- Full Member
χαχα!!!! Έ Δημήτρη είσαι μάστροςDimitris έγραψε:3 περδίκια την 1η Κυριακή, 3 την Τετάρτη και 2 την περασμένη Κυριακή.
Το καλύτερο όμως είναι στο τέλος.... Παγωμένηηηηη με κουννούες!!!!

Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
-
- Full Member
ρε παιδκια ελεος ρε γμτ ελεος ακουω κατι αποτελεσματα θελω να φακκω πας τον τοιχο παρεα 18 ατομα στο Ακαμα επιασαν 16 λαους πρωτη Κυριακη κατι μπ$#^^$#% Κοτσινοχωρκατες εν γινετε ρε παιδια κανει δλδ και εν με πειραζει να παω και ονοματα
- PRO755
- Full Member
βασικο και αναντικαταστατο μελος τα τελευταια 20 χρονιαRai έγραψε:PRO 755 ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟΝ ΜΠΕΡΕ?PRO755 έγραψε:Επιτελους τωρα που εκαθαρισαν τα βουνα απο τους αθκιασερους και τους κλουβατζιες ελπιζω να κυνηγησουμε λιγο.
Μας τα χαλα λιγο ο καιρος αλλα απο το Σαββατο δειχνει οτι θα καμει νερα Παγκυπρια.
Κοκκινα Μπερε: 1 Λαγο & 1 καλλιτζιη
13 περδικες
2 σουβλες αλανιαρες στη μαντρα του Διονυση (μια ζωη την εχουμε........)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
lagomania έγραψε:ρε παιδκια ελεος ρε γμτ ελεος ακουω κατι αποτελεσματα θελω να φακκω πας τον τοιχο παρεα 18 ατομα στο Ακαμα επιασαν 16 λαους πρωτη Κυριακη κατι μπ$#^^$#% Κοτσινοχωρκατες εν γινετε ρε παιδια κανει δλδ και εν με πειραζει να παω και ονοματα
Φιλε μου για να ξερεις ονοματα σημαινει τους γνωριζεις ετσι?? Γιατι μαλλον δεν τους ξερεις για να τους λες μπ$#^^$#%. Να προσεχουμε τι λεμε.
-
- Full Member
ναι ομως γνωριζω καποιον εν σημενει εχω τζιε καπια σχεση μαζι του...ή μπορει να ειχαAU-79 έγραψε:lagomania έγραψε:ρε παιδκια ελεος ρε γμτ ελεος ακουω κατι αποτελεσματα θελω να φακκω πας τον τοιχο παρεα 18 ατομα στο Ακαμα επιασαν 16 λαους πρωτη Κυριακη κατι μπ$#^^$#% Κοτσινοχωρκατες εν γινετε ρε παιδια κανει δλδ και εν με πειραζει να παω και ονοματα
Φιλε μου για να ξερεις ονοματα σημαινει τους γνωριζεις ετσι?? Γιατι μαλλον δεν τους ξερεις για να τους λες μπ$#^^$#%. Να προσεχουμε τι λεμε.

- Anthimos
- Moderator
Σημερα 3 περτικους αγωνιστικους ως τις 12 .....ρε παιθκια τα περτιτζια πετασσουνται που τα 60 μετρα οπως τις αζινες και αμα σηκωστουν πιαννουν στο αλλο βουνο 1 χιλιομετρο πιο κάτω......ουτε ενας δεν μινισκει πισω οπως παλια που αμα εσηκωνουνταν μπουλουκκι εμεναν πισω κανενα θκυο. Τιποτε.....
3 πουλια που επιασα ηταν σε οριακες βολες 40 μέτρων αφου δεν κοντεφκουνται τα ατιμα!!!
3 πουλια που επιασα ηταν σε οριακες βολες 40 μέτρων αφου δεν κοντεφκουνται τα ατιμα!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- APOLLON_1
+10000 ΔΕΝ ΚΟΦΚΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΠΤ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΕΚΑΜΑ ΤΠΤ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ 50ΑΡΚΑ ΚΟΠΑΔΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΕΝ ΕΣΙΡΑΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΗAnthimos έγραψε:Σημερα 3 περτικους αγωνιστικους ως τις 12 .....ρε παιθκια τα περτιτζια πετασσουνται που τα 60 μετρα οπως τις αζινες και αμα σηκωστουν πιαννουν στο αλλο βουνο 1 χιλιομετρο πιο κάτω......ουτε ενας δεν μινισκει πισω οπως παλια που αμα εσηκωνουνταν μπουλουκκι εμεναν πισω κανενα θκυο. Τιποτε.....

EPANIEL POWER
-
- Full Member
Ρε ΑΟΥ79 εν εχω καμια σχεση με τζινους απλα εγνωρηστηκαμε σε ενα τραπεζι που ηταν η παρεα μυο εχτες το βραδυ και οργανωναμε την σηεμρινη εξορμηση και ηρταν και τα κοπελια που επιαν ακαμα και εμιλησαμεν τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Κοπέλια σήμερα ακούστε φάση ... μαλαϊ ο σχίλος μουντάρει φκάλει τον λαό μές τα πόθκια μου αφήνω τον να πάω τσεί επίε πάς στον παρέα μου που ήταν κοντά πέζη τον με την πρώτη εν τον κουτσά φακά του την με την δεύτερη εφύαν η τσιλιές του τα έντερα ούλα . Λαλεί μου ο παρέα μου έπια τον . λέω του άφηστον σκύλο να έρτει να τον πιάσει . Πάω πάνω πού είναι ο λαός ....χασιμιός. πάνω κάτω πάνω κάτω τελικά ήβραμε τον 40 μέτρα πιο κάτω νεκρό όπως είναι στην φώτο και παρακαλώ σπασμένο και το πόσι το μπροστινό
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε