φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
sotiris!129

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αυτη ειναι η μαγεια του κυνηγιου οτι δεν 3ερεις ποτε τη θα δεις και πως θα αντιδρασει το θυραμα
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

φιλε μου εξαναπεσες σε βατουρα? αν ναι να ξερεις οι λαοι εν σηκωνουνται πρεπει να τους μουνταρει σκυλος για να σηκουστουν η να ειναι κοντα ο σκυλος και ρε παρεα εμεις τουλαχιστων τις Κυριακες κυνηγουμε με σκοπους και τις Τεταρτες παω μονος αλαλ και παλε φευκουν μας λαοι απεχτοι.Και αμαν εν βατουρα κρυφουν οι λαοι εν σηκωνουνται
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΦΙΛΟΥΙΝ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΒΑΤΟΥΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΓΥΡΟΝ ΤΗΣ .
ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΘΑ ΞΕΣΥΚΩΣΤΟΥΝ ΕΦΚΟΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΕΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Ο ΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΥΛΗΚΟΣ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Rai έγραψε:ΦΙΛΟΥΙΝ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΘΑ ΞΕΣΥΚΩΣΤΟΥΝ ΕΦΚΟΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΕΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

φίλε διαφωνώ μαζί σου, δεν σηκώνουντε πάντα όλοι οι αρσενικοί και μινίσκει ο θηλυκός. Ετυχέ μου 2 φορές να σηκωστεί μόνο ένας απο μόνος του και μετά να σηκώσει ο σκύλλος αλλους 3-4 φερμαριστούς. Και μια φορά ετυχέ μου να μεν σηκωστεί ούτε και ένας μονος του, εσίκωσε ο σκύλλος 6 σε κομμάτι 100 τετραγωνικά και οι 3 ήταν στην ίδια παλλούρα. Άρα εν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε απόλυτο, κάθε περίπτωση διαφέρει λόγο διάφορων παραγόντων...
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

συνηθως οι αρσενικοι σχεδον ολοι την κανουν με ελαφρα πηδηματακια για να τραβηξουν τον κυνδινο μακρια απο το θηλυκο και εαν προσεξετε καμια φορα κοντοστεκονται και θελουν να γυρισουν πισω. εαν καμια φορα εβρετε βατουρα και φυγουν ολοι οι λαγοι μεινετε καπου εκει κοντα 20-30 μετρα κρυφτειτε χωρις να κανετε φασαρια και εαν εχετε αρκετη υπομονη θα δειτε ενα ωραιο θεαμα (μιλω σε περιοδο που δεν θα εχει κυνηγι και θα ειναι ησυχια και καποτε και σε περιοδο κυνηγιου)
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Rai έγραψε:ΦΙΛΟΥΙΝ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Με τιποτε ρε φιλε. Στεκουν και καλοστεκουν και μαλιστα αμα τους σηκωσεις πολλες φορες αμαν εν τον πυροβολισεις μη εκπλαγεις να το δεις να στρεφεται.......μανα μου μανα μου τζαι στους λαγους τριχα απο "νινι" τραβα βαπόρι....... :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

DSC00076.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

[quote="'petros'"]συνηθως οι αρσενικοι σχεδον ολοι την κανουν με ελαφρα πηδηματακια για να τραβηξουν τον κυνδινο μακρια απο το θηλυκο και εαν προσεξετε καμια φορα κοντοστεκονται και θελουν να γυρισουν πισω.

Εμενα ετυχε μου αρκετες φορες και παντα γινεται αυτο που λες φιλε τι κανουν με ελαφρια πηδηματακια.
isimerinos
Full Member

Δημοσίευση από isimerinos »

παιδκια οι αρσενικοι συνηθως προσηκωνουνται οχι γιατι τους κοφτει για τον θηλυκο αλλα επειδη εβουρουσαν τον θηλυκο πουπισω και εν εκαμαν τη διαδρομη καθισματος που καμνουν πριν να κουτσωσουν. για αυτο νιωθουν ανασφαλεια και πετασσονται. παντως ετυχε μου και μενα σε εκπαιδευτικο να στρεφονται οι δυο πισω
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

isimerinos έγραψε:παιδκια οι αρσενικοι συνηθως προσηκωνουνται οχι γιατι τους κοφτει για τον θηλυκο αλλα επειδη εβουρουσαν τον θηλυκο πουπισω και εν εκαμαν τη διαδρομη καθισματος που καμνουν πριν να κουτσωσουν. για αυτο νιωθουν ανασφαλεια και πετασσονται. παντως ετυχε μου και μενα σε εκπαιδευτικο να στρεφονται οι δυο πισω
ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΡΟΣΗΚΩΝΟΥΝΤΕ ΤΖΕ ΒΟΥΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΟΥΝ ΠΑΤΗΜΑΣΙΕς ΤΖΕ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΚΟΨΕΝ ΤΟΥΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΛΑΗΝΑΣ ΕΠΑΥΤΟΦΟΡΟ :lol: :lol: :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”