ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018

Δημοσίευση από admin »

Σήμερα μια πρωινή βόλτα γιατί έπρεπε 10 να είμαι γραφείο. Ενομίσα επάρκαρα πάνω του. Με το που κατέβηκε ο σκύλος ουτε να κατουρίσει εξεκίνησε λάξιμο τσαι μαλαή.... τσαμε γυρώ μας... ένα 15άλεπτο ... εμούνταρε μια κούτσι όφκερι τσαι εσυνέχισε ιχνηλασία... 400-500 μέτρα πιο κάτω ξανά έντονα σημάδια και μουντάρι μέσα σε μια σχοινιά ..φκαίνει που την άλλη τσαι πάει πορεία πάλε.. επεδευφκουμασταν 1.5 ώρες τελικά η μαλαή χάθηκε... Το απόγευμα με τις κοπέλες σε ένα τόπο πολλλλλλα δύσβατο.. εσήκώσαν μου ένα ορτύκι το καλλίκωσα καθώς ενόισα εν τσίκλα στην αρχή τσαι άρκησα να του σύρω και στην συνέχεια μια ωραία φέρμα σε ένα περδίκι ..εφέραν τον πάνω μου στα 10 μέτρα .. έδωκα του την με το 20αρούι έπεσε σέ ένα βάτο ίσχια με ένα ....σπίτι που εν έπεφτε καρφίτσα μέσα... ούτε οι σκύλες εμπορούσνα να μπούν... τελικά μετά παο πολλύ ταλαιπωρία εγκατέληψα την προσπάθεια.. Ακόμη μια φέρμα..πόντα ..φέρμα...πόντα... και φρρρρρ στα 70 μέτρα έκαμε τσεί... αυτά.. τουλάχιστο απόλαυσα τα σκυλιά σήμερα και πρωί και απόγευμα.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Κακοτυχία Άριστε, εν πειράζει φίλε μου δεν είχες επιλογή δυστυχώς, τουλάχιστο χάρηκες τα κορίτσια σου 8-) .

Όμορφη μέρα χτες, καθαρή ατμόσφαιρα, όμορφα χρώματα στη φύση, λίγοι κυνηγοί. Λίγο και το θήραμα όμως, μόνο μια βολή σε μια γαλάζια θεά την οποία και πήρα. Τζιήκλες πουθενά, μόνο 2-3 στο φέξιμο... Προβλέπεται πολύ δύσκολη χρονιά... :roll:
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Ξυπνουμε κ η παγωνια τρυπουσε κοκκαλα..ωραια μερα σκεφτηκα..συναντηση μπροστα σε ξυλοσοπα κ το κρυο στα ορεινα ελεγε μεινε βρασε!
6:15 ξεκινουμε 6:30 ακουστηκε το μπαμ..αν κ κρυο εβρεξε ο λαγος ηταν στην ακρια ποταμου μεσα σε βατους..
Ξεκινουμε ωραια!7 στο ιδιο σημειο πιο δεξια ενα εντονο ιχνος μας παιδεψε λιγο κ ξανα μπαμ.μπραβο γιε μ..!
Η χαρα της παρεας μεγαλη μολις π ξημερωσε κ ειχαμε ηδη 2!
Μετα ειπαμε να επεξεργαστουμε νεα κομματια για μελλοντικες παγανιες..δουλευαν ενα ιχνος κ σε 5 λεπτα διωξη..δεν προλαβαμε κ τοτε αναλαβαν δουλεια τα σκυλια..διωξη κ επιστροφη..(αυτοκινητα ξεκινουσαν κ ετρεχαν στους δρομους! Να προσπαθουμε να προλαβουμε κ να μπουμε στο μυαλο τ λαγου..τι θα κανει;π θα παει..μετα απο ωρς κ να μην κουραστουν αλλο τα σκυλια τα σταματησαν..διαλειμα κ ξεκουραση..η χαρα μας μεγαλη γενικα απο τα σκυλια κ τη καρπωση..απογευμα για κοντογυρι..ενα ιχνος μας ξυπνησε..καμνουν ψευτομουνταρισμα κ ξεκινουν διωξη αλλα ο λαγος αφαντος..ειμουν κοντα κ διερωτουμουν..ρε γμτ περασε κ δεν τον ειδα..;
Επιστρεφει ενα εμπειρο σκυλι κ τους καλει ξανα κοντα..μετα απο λιγο μουνταρισμα κ ξερογυρισματα..ο φιλος λιγο πιο πανω μ λεει ερκεται πανω σου κ γω ετοιμος να βλεπω τα 2 μονοπατια π θα εβγαινε..ο κυριος απεναντι μ στα 3-4 μετρα κ γω να επωμιζω..κλασματα δευτερολεπτου κ βλεπω πισω τ κολλημενα τα σκυλια..λεω παιξε μολις γυρισει πλευρο..βολη στα 2-2,5 μετρα στο περιθωριο π ειχα με την βολη μπροστα σ σαν βολι δεν προλαβε να ανοιξει κ ξεκινα πορεια αντιπυρικη προς τα κατω..λεω οκ εχω περιθωριο κ εμφανιστηκαν 2 σκυλια μας π δουλευαν την προηγουμενη μαλαη..μπροστα σκυλοι πισω σκυλοι..σε ενα σαλτο π καμνει μπαμ η δευτερη..τουμπα στον αερα κ τουμπα στο εδαφος χτυπα στους σκυλους κ περιμενω να τον πιασουν σιγουρος πως χτυπηθηκε..πώς ταβρηκε κ πηδησε απο πανω τους δεν ξερω..η εξεληξη ηταν ακαταλληλη για καρδιακους..ξανακατσε στα 200μ τα βρηκαν τα σκυλια ξανα μουνταρισμα βολη απο τον φιλο μαλλια αιμα κ το ιχνος χαθηκε..δυστυχως δεν βρεθηκε..
Μεχρι να πεσει ο επομενος θα ειμαι καλλικας..!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Αχερκωτης έγραψε:Ξυπνουμε κ η παγωνια τρυπουσε κοκκαλα..ωραια μερα σκεφτηκα..συναντηση μπροστα σε ξυλοσοπα κ το κρυο στα ορεινα ελεγε μεινε βρασε!
6:15 ξεκινουμε 6:30 ακουστηκε το μπαμ..αν κ κρυο εβρεξε ο λαγος ηταν στην ακρια ποταμου μεσα σε βατους..
Ξεκινουμε ωραια!7 στο ιδιο σημειο πιο δεξια ενα εντονο ιχνος μας παιδεψε λιγο κ ξανα μπαμ.μπραβο γιε μ..!
Η χαρα της παρεας μεγαλη μολις π ξημερωσε κ ειχαμε ηδη 2!
Μετα ειπαμε να επεξεργαστουμε νεα κομματια για μελλοντικες παγανιες..δουλευαν ενα ιχνος κ σε 5 λεπτα διωξη..δεν προλαβαμε κ τοτε αναλαβαν δουλεια τα σκυλια..διωξη κ επιστροφη..(αυτοκινητα ξεκινουσαν κ ετρεχαν στους δρομους! Να προσπαθουμε να προλαβουμε κ να μπουμε στο μυαλο τ λαγου..τι θα κανει;π θα παει..μετα απο ωρς κ να μην κουραστουν αλλο τα σκυλια τα σταματησαν..διαλειμα κ ξεκουραση..η χαρα μας μεγαλη γενικα απο τα σκυλια κ τη καρπωση..απογευμα για κοντογυρι..ενα ιχνος μας ξυπνησε..καμνουν ψευτομουνταρισμα κ ξεκινουν διωξη αλλα ο λαγος αφαντος..ειμουν κοντα κ διερωτουμουν..ρε γμτ περασε κ δεν τον ειδα..;
Επιστρεφει ενα εμπειρο σκυλι κ τους καλει ξανα κοντα..μετα απο λιγο μουνταρισμα κ ξερογυρισματα..ο φιλος λιγο πιο πανω μ λεει ερκεται πανω σου κ γω ετοιμος να βλεπω τα 2 μονοπατια π θα εβγαινε..ο κυριος απεναντι μ στα 3-4 μετρα κ γω να επωμιζω..κλασματα δευτερολεπτου κ βλεπω πισω τ κολλημενα τα σκυλια..λεω παιξε μολις γυρισει πλευρο..βολη στα 2-2,5 μετρα στο περιθωριο π ειχα με την βολη μπροστα σ σαν βολι δεν προλαβε να ανοιξει κ ξεκινα πορεια αντιπυρικη προς τα κατω..λεω οκ εχω περιθωριο κ εμφανιστηκαν 2 σκυλια μας π δουλευαν την προηγουμενη μαλαη..μπροστα σκυλοι πισω σκυλοι..σε ενα σαλτο π καμνει μπαμ η δευτερη..τουμπα στον αερα κ τουμπα στο εδαφος χτυπα στους σκυλους κ περιμενω να τον πιασουν σιγουρος πως χτυπηθηκε..πώς ταβρηκε κ πηδησε απο πανω τους δεν ξερω..η εξεληξη ηταν ακαταλληλη για καρδιακους..ξανακατσε στα 200μ τα βρηκαν τα σκυλια ξανα μουνταρισμα βολη απο τον φιλο μαλλια αιμα κ το ιχνος χαθηκε..δυστυχως δεν βρεθηκε..
Μεχρι να πεσει ο επομενος θα ειμαι καλλικας..!

Μα αλλώπως ρε Μιχάλη έχασα επεισόδια.... εν πάεις τσινή με τα σκυλιά σου ? τελικα΄η σκύλα σου εψόφησε? παέι σκοπός με άλλους?
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Επηα στις αρχες αλλα το μοναχικο κυνηγι εν το μπορω ουτε ορεξη εχω ουτε κουμανταρω..το κυνηγι για μενα παντα ηταν η παρεα..παω σκοπος..δοκιμασαμε κ τους πηρα αλλα εν ταιριαζουν κ σε ενα μουνταρισμα π πυκνο τουτες ηταν δρομο κοντα μ δεν κατεβαινουν αν δεν κατεβω..εν να τες παρω οταν θα πανιαζοντε ή οταν ο τοπος το επιτερεπει..
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Παλιόμερα η χθεσινή με ξεροβορκά και όλα σχεδόν στεγνά. Πρωινή παγανιά και μέχρι τις 9 αν και βρήκαμε λίγα ίχνη ήταν δύσκολο να τα ακολουθήσουμε. Δέν είχαμε και όρεξη για πολύ σκόρσο (αλώπος εμαγαλώσαμε) . Μετακίνηση για άλλη περιοχή και ....μείναμε με το αυτοκίνητο... δύναμος! Άτε εφορτοθήκαμε σε ένα αυτοκίνητο ακι πήγαμε σε άλλη περιοχή. Οι ίδιες συνθήκες Λεμεσό χάλια η κατάσταση. . Αποφασίσαμε να αλλάξουμε σκυλιά και να πάμε για πουλιά . Ξεκινήσαμε μετά παο ένα διάλειμα το κυνήγι στις 13.30 ... συνεχώμενο περπάτημα ως τις 4.30 σηκώσαμε όλα και όλα 7-8 πουλια΄που δέν μας έδωσαν χέρι. ένα μόνο σηκώθηκε απο κοντά και απέναντι ΣΤΑ 200 μέτρα μια εξοχική κατοικία με κόσμο μέσα. Επέτασε τσαι επείε να κάτσει μές το σπίτι. Αμμα εν σε θέλει έν σε θέλει...
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

δυστυχως αν και ξεκινησαμε καλα τα πραγματα δεεεν πανε και τοσο καλα ...
Τεταρτη 14 του μηνα δεν πηγα λογο εργασιας
Κυριακη 19 του μηνα το πρωι για λαγο , μαλαη μαλαη λαοι γιοκ , απογευμα με το αλλο σκυλι για φτερωτο καταφεραμε να παρουμε την πρωτη μας φραγκολινα και 1 περδικα
Τεταρτη 21 του μηνα πρωι για λαγο παλι τα ιδια, απογευμα για φτερωτο αν και εβγαλα λιγα πουλια εκτος βολης , 1 που μου εκανε την χαρη απο κοπαδι 15+ εκανα το πρωτο μου καλικουι για φετος σε περδικα και με συνοδευσε σπιτι ο πρωτος μου παπαγαλος
Κυριακη 26 του μηνα το πρωι για λαγο ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ απογευμα για περδικια αν και επιασα μια αναθυμιαση δεν ειδα κατι οποταν καναμε ζευγαρι τους παπαγαλους
Παμε παρακατω και βλεπουμε :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

υπομονή Σωτηράκι μου να αλλάξει ο τσερός αν θα δούμε αλλό κανένα φκιακά.... όσο λιγοστεύει το θήραμα εκείνο που μένει γι ανα επιβιώσει είναι πολύ...... δύσκολο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Το πρωί ένας προσηκωμένος... το λαγοκυνήγι κατάντησε αηδείας..... το απόγευμα τα κορίτσια μας πήραν δύο φάσης ...
Άβαταρ μέλους
nmilidon
Full Member

Δημοσίευση από nmilidon »

καλημεριζω, χθες ειχα περιπου 1 διωρο διαθεσιμο το πρωι, επιασα μια ποταμοσια για καμια τζικλα βασικα
Σε μια στιγμη βλεπω λαγοκυνηγους απο πανω, χαιρετω, λεω απο μεσα μου "εγω το πολυ καμια μπεκάτσα"
ημουν δεξια της ποταμοσιας, βλεπω το σκυλο να πηγαινει αριστερα και να επιμενει, ακουω την μπεκάτσα και τη βλεπω λιγο μακρυα, στα πυκνα, δεν της εριξα, πηγα ομως πισω της
Ξανασηκωνεται, της ριχνω στα πυκνα, παει να πεσει, πατω τη σκανδάλη, δεν παιζει η 2η (τουτο παθαινω το καποτε με την 2η) βλεπω τη μπεκάτσα επιστρεφει και πεφτει 10 μετρα μπροστα μου, μεσα στ' αγκάθια
Της εστριψα το λαιμο για να ξεψυχησει, ηταν μολις η 2η μπεκάτσα μου, η 1η ηταν πριν περιπου 10 χρονια, μεσολαβησαν και 2-3 καλλίτζια ( το τελευταιο περσι στις τζικλες, υπολόγισα που εκατσε, εσηκωσα την, εριξα της μόνο μια, χασκιαστηκα :roll: )

Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”