ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018
Η κοσμοσυροή αναμενώμενη καθώς βασικά η 2η Κυριακή ήταν ουσιαστικά η πρώτη. Αφού λόγω νερών πολλοί κυνηγοί δέν κυνήγησαν την πρώτη ακι την τετάρτη αρκετοί λόγω δουλεις δένπήγαν. Το θήραμα όπως είπατε το ' ευκολο' μειώθηκε και τώρα όσοι έχουν πόδια , όρεξη και σκύλους θα βρίσκουν καμιά ευκαιρία.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Μια ωραία και ξεχωριστή εξόρμηση η χθεσινή με κοντράστ συναισθημάτων και στο τέλος την απόλυτη ικανοποιηση. Το πρωί ξεκινήσαμε για λαγό, πρώτη παγανιά και ίχνη 0... απαγοήτευση... αλλαγή τόπου στις 08.30 και με το που κατεβαίνουμε απο το αυτοκίνητο αμμέσως μαλαή... ο σκύλος ξεκαθαρίζει το πρώτο σκηνικό και πάει κατευθείαν κοντά σε ένα μελλίσι. Εκεί ενώ ιχνηλατεί δέχεται τα τσιμπήματα απο 2 μέλισσες. Συνεχίζει και το ίχνος γίνεται πιο γρήγορο και παράξενο με πολλές επιστροφές . Πιο κάτω υπάρχουν 2 σπίτια . Το ίχνος χάνεται. περιμετρική έρευνα και δέν το βρίσκουμε ξανά. Απομακρυνόμαστε απο τα σπίτι και συνεχίζουμε μπάς και το βρούμε πιο κάτω.. τίποτα... Απαγοήτευση ξανά... 10.30 και πρέπει να πάω γραφείο ...Βάζω σκύλο , όπλο στα αμάξι και πάω να φύγω. Ο δρόμος με περνάει κάτω απο τα σπίτια που έβλεπα νωρίτερα. Ενώ προσπαθώ να περάσω τα σπίτια βλέπω ένα γαουρολαό όπως το καττούι να περπάτάει μέσα σε κάτι μαζιά 30 μέτυρα απο το σπίτι.... Ενθουσιαζμός... Έφυγα για γραφείο αφού κοντά στα σπίτια δέν μπορούμε να κυνηγήσουμε και είχε και κόσμο μέσα. Απογευματινό με τις κοπέλες για περδίκια... Ξεκινάμε την παγανιά και ενώ ακούγαμε περδίκια να κακκαρίζουν μια λαγοπανιά μας πρόλαβε και τα ξεσήκωσε... απαγοήτευση ξανά.... πολύ περπάτημα τιποτα...μεγαλύτερη απαγοήτευση.... ξεφνικα΄αλλαγή πλάνων και απόφαση για μια ' υπουλη παγανιά'' πάμε μέσα και βάζουμε μπροστά ένα κοπάδι καμια΄20αριά άγρια... ενθουσιασμός... έρευνα απο τις σκύλες και η πρώτη φέρμα κόκκαλο στα 10 μέτρα μπροστά μου σε κάτι μαζιά.. ξεπέταγμα και το εικοσαράκι δίκασε το πρώτο περδίκι... επαναφορά και συνεχίζουμε... ο σύντροφος ένα ορτύκι το παίρνει. Προχωράμε και σε μάι μεγάλη σχοινιά (μέγεθως φορτηγού) η μία η σκύλα φερμάρει απο έξω ... δίπαλ έρχεται η άλλη σε συναίνεση... η φέρμα διαρκεί 1 λεπτό και νομίζω ότι πέρασαν μήνες.... πρέπει να είανι λαγός λέω... η μία η σκύλα σπάει ...ποντάρει ...ξαναφερμάρει... και μπαίνει μέσα... ακούω θορύβους και ξαφνικά ...φρρρρρρρ μια οβίδα ξεπετάγεται... γρήγορη βολή και πέφτει μέσα σε κάτι ρασχιά...πάει η άλλη η σκύλα και τον επαναφέρει.... ενθουσιασμός... επιστροφή στο αυτοκίνητο..... ενώ πάμε σε μάι δόμι με ρασχιά το καμπανάκι σταματάει ... παρατηρώ την σκύλα φερμαρισμένη με το βλέμα πρός τα επάνω.... κοντεύω φρρρρρ απο πάνω και μια βασιλική βολή τον φέρνει κάτω..... η άλλη η σκύλα επαναφέρει ξανά.... απόλυτη ικανοποίηση ...επιστροφή στο αμάξι.... σώμα πονεμένο αφού το ρολόϊ έγραψε 6,36 χιλιόμετρα σε 2,38 ώρες.. απογευματινή... το πνεύμα ικανοποιημένο..... Αυτό είναι το κυνήγι.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!
- Chris B725
- Full Member
Καλημερίζω την παρέα !!!
Τελευταία Τετάρτη για μένα αφού λόγω δουλειάς μόνο Κυριακές πλέον.
Κλασσικό περπατητό κυνήγι για μένα για περδίκια ενώ σε τόπους που ξέρω πως δεν τα πιάνει ρίχνω και σε καμιά τζίκλα...
Δυστυχώς τα περδίκια άφαντα... Πάρα πολλή περπάτημα και χθές... Στην πρώτη παγανιά σήκωσα όλο και όλο ένα περδίκι σε αρκετά μακρινή απόσταση... Με καλή προσκόπευση στη δεύτερη βολή το πήρα !!!
Ευτυχώς εκουτρουμπέλλησε και αρκετά και δεν εχρειάστηκε να ανεβώ ούλλο το βουνό για να το πιάσω...
(φιλμάκι
)
Δεύτερη παγανιά σε ποταμοσιά με το που μπαίνω σπάζω την κοπή και κάνουν κατά μέσα... Περπατώ και τα πιέζω προς την κούπα μπας και γυρίσω κανένα πίσω κατά πάνω μου... Δυστυχώς φτάνω μέχρι μέσα τα σηκώνω αλλά φέυγουν άπαιχτα ψηλά...
(τα κακά του να περπατάς μόνος
) Φέυγω για το αυτοκίνητο και στην επιστροφή πέρνω και τον μεζέ...
Αλλάζω τοποθεσία για μια τελευταία παγανιά... Πολλή περπάτημα δεν σηκώνω ούτε φτερό... Απογοητευμένος σε μια φάση βλέπω μια τζίκλα να κάθετε σε μια ελιά.. Εστιάζω πάνω της να δω αν έμεινε στο δέντρο, όπως ήμουν καρφωμένος ακούω δίπλα μ φρρρρρ... Γυρίζω μπαμ μπαμ πάαει... καλλίτζι
Καλά να πάθω λέω και φεύκω νευριασμένος για το αυτοκίνητο... Ανηφορίζω και ακούω το φρρρρρρ να σηκώνεται μπροστά μου... Ε τούτο δεν εχάνετουν με τίποτε. !!! (φιλμάκι 2)
1080p
Αποτέλεσμα 11κμ 2 περδίκια 5 τζίκλες 1 μαυρόπουλος !!!
Αυτά απο μένα !!! Αύριο πάλι με το καλό !! Καλά και ασφαλή κυνήγια σε όσους εξορμήσουν!!
Τελευταία Τετάρτη για μένα αφού λόγω δουλειάς μόνο Κυριακές πλέον.
Κλασσικό περπατητό κυνήγι για μένα για περδίκια ενώ σε τόπους που ξέρω πως δεν τα πιάνει ρίχνω και σε καμιά τζίκλα...

Δεύτερη παγανιά σε ποταμοσιά με το που μπαίνω σπάζω την κοπή και κάνουν κατά μέσα... Περπατώ και τα πιέζω προς την κούπα μπας και γυρίσω κανένα πίσω κατά πάνω μου... Δυστυχώς φτάνω μέχρι μέσα τα σηκώνω αλλά φέυγουν άπαιχτα ψηλά...

Αλλάζω τοποθεσία για μια τελευταία παγανιά... Πολλή περπάτημα δεν σηκώνω ούτε φτερό... Απογοητευμένος σε μια φάση βλέπω μια τζίκλα να κάθετε σε μια ελιά.. Εστιάζω πάνω της να δω αν έμεινε στο δέντρο, όπως ήμουν καρφωμένος ακούω δίπλα μ φρρρρρ... Γυρίζω μπαμ μπαμ πάαει... καλλίτζι

1080p
Αποτέλεσμα 11κμ 2 περδίκια 5 τζίκλες 1 μαυρόπουλος !!!

Αυτά απο μένα !!! Αύριο πάλι με το καλό !! Καλά και ασφαλή κυνήγια σε όσους εξορμήσουν!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
-
- Full Member
Μία σύντομη εξόρμηση σήμερα λόγω δουλειάς. Αρκετός ο κόσμος στο πρώτο δυωρο της ημέρας για πέμπτη εξόρμηση μπορώ να πω. Τα λίγα εναπομείναντα πουλιά πλέον σε θέσεις διαφυγής για απαγορευμένες. 8 η ώρα αναχώρηση με τη ζέστη να έχει ήδη δείξει τα δόντια της. Ακολουθούν όμως πιο ψυχρές μέρες. Μεγάλο ερωτηματικό πως θα κυλήσει η σεζόν με τις τζικλες αφού από πολλές περιοχές είναι εξαφανισμένες ενώ συνηθως αυτή τη περίοδο λίγα πουλιά θα τα βλεπες. Με τα πρώτα μπασιματα να ξεκινούν σιγά σιγά να ολοκληρώνονται η χρονιά μάλλον φαίνεται να κυλά σε μέτρια επίπεδα. Τη Τετάρτη αφού πλεον θα έχει περάσει και το βαρομετρικό πιστεύω να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα. Καλή συνέχεια με ασφαλεια σε όσους έχουν την ευκαιρία να εξορμησουν!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Πράγματι η χθεσινή εξόρμηση αρκετά δύσκολη με ξηρασία, άνεμο και ζέστη.. Σε ένα κομμάτι πολύ πυκνό με τάραξε ένας λαγός το πρωί , δέν τον είδαμε καταλάβαμε τα σκυλιά. Στην συνέχεια Πολύ περπάτημα για περδίκια , καρπωθήκαμε απο ένα με τον σύντροφο μου. Αυτά...
-
- Full Member
Δεν εγραψα για τις εξορμησεις ως τωρα..παραληψη μ..
Εξορμηση χτες στα ορεινα της Παφου με φιλο κ την οικογενεια τ..ενας λαγος το πρωι 2:30 ωρες μας παιδεψε πανω κατω σε πυκνο..τελικα καθοταν απο την αλλη πλευρα..εφυγε απαιχτος αφου ο ενας της παρεας ακουγοντας το μουνταρισμα αλλαξε θεση κ περασε απο κατω του..αλλαγες για νεες μαλαες τπτ..
Το μεσημερι διαλειμμα κ κηδεια που μας εκανε να χασουμε τη διαθεση..αποφασιζουμε να παμε κοντα κ να παιξουμε ενα για χαρη του..
Δυσκολο κομματι με πολλα παιχνιδια κ καθαρα π δυσκολευε τη σωστη διαδρομη..3:55 επεσε αφου καταφερε ο φιλος να τον δει χαμε..!!!
Το αποκορυφωμα βρισκουμαι κοντα στα χωραφια τ φιλου αλεπου μεσα στο δρομο κ παμε να κατεβουμε..πεταχτηκε ενας κ μας λεει εν δικος μ μεν το πηραξετε ταιζω τον..πραγματι ηταν διπλα μας χωρις να ενοχληθει κ ετρωε οσα τ εσυρνε ο αλλος..μαζι κ 2 λαγους π ειχε απο πανω αλλα δε βαριεσαι..φτηρα ειναι θα βλαστησει..

Εξορμηση χτες στα ορεινα της Παφου με φιλο κ την οικογενεια τ..ενας λαγος το πρωι 2:30 ωρες μας παιδεψε πανω κατω σε πυκνο..τελικα καθοταν απο την αλλη πλευρα..εφυγε απαιχτος αφου ο ενας της παρεας ακουγοντας το μουνταρισμα αλλαξε θεση κ περασε απο κατω του..αλλαγες για νεες μαλαες τπτ..
Το μεσημερι διαλειμμα κ κηδεια που μας εκανε να χασουμε τη διαθεση..αποφασιζουμε να παμε κοντα κ να παιξουμε ενα για χαρη του..
Δυσκολο κομματι με πολλα παιχνιδια κ καθαρα π δυσκολευε τη σωστη διαδρομη..3:55 επεσε αφου καταφερε ο φιλος να τον δει χαμε..!!!
Το αποκορυφωμα βρισκουμαι κοντα στα χωραφια τ φιλου αλεπου μεσα στο δρομο κ παμε να κατεβουμε..πεταχτηκε ενας κ μας λεει εν δικος μ μεν το πηραξετε ταιζω τον..πραγματι ηταν διπλα μας χωρις να ενοχληθει κ ετρωε οσα τ εσυρνε ο αλλος..μαζι κ 2 λαγους π ειχε απο πανω αλλα δε βαριεσαι..φτηρα ειναι θα βλαστησει..

- Chris B725
- Full Member
Καλησπέρα στην παρέα !!!
20 του Νοέμβρη και κυνηγούμε ακόμα λες και είναι καλοκαίρι...Αφόρητη ζέστη κάτω από τον ήλιο για μας τους λάτρεις του περπατητού... Δεν πειράζει όμως φαίνεται ο καιρός αλλάζει σιγά σιγά !!
5η εξόρμηση πλέον και έχουμε μπει στην φάση του περπατώ όλη μέρα για μια φάση για ένα περδίκι αν μας δοθεί η ευκαιρία !!!
Χτες για μένα αυτή η ευκαιρία ήρθε σχετικά νωρίς... Παρκάρω το αυτοκίνητο κατεβαίνω ξεκινώ περπάτημα στα 500μ σηκώνω τον πέρτικο, απόσταση σχετικά κοντινή, μια εύκολη βολή... πριν καν σηκώσω το όπλο τον είχα μες τη βούρκα... μπαμ μπαμ παααει
Έκαμα το καλλιτζι της χρονιάς... Καμία δικαιολογία... Υπερβολική σιγουριά; Θα το βλέπω όνειρο πολλη καιρό... το πήρα και σε βίντεο να μην το ξεχάσω...
(στα σοβαρά τώρα νομίζω και οι δύο μου βολές είναι μπροστά και κάτω... στο γαμο του καραγκίοζη δηλαδή)...
Συνεχίζω τη μια περιοχή μετά την άλλη άφαντα τα περδίκια... Έχω και στο μιαλο το πρωινό και ψυχολογία 0... αλλά δεν το βάζω κάτω, όσο αντέχω να περπατώ θα το παλέψω...
Αλλαγή περιοχής σαν περπατώ ακούω το φρρρρρ... Γρήγορη πρώτη βολή διόρθωση σκοπευτικού λάθους μπαμ δεύτερη πάρτον κάτω, κουτσόφτερος...
Ξεκινά περτικοκυνηγητό ευτυχώς τον πήρα...
Πλέον αλλάζει διάθεση και εκεί που σκεφτόμουν να έφευγα λέω θα πάω ακόμα ένα περίπατο σε μια γνωστή μου περιοχή μικρή παγανιά...
Το ένστικτο μου δεν με πρόδωσε... Περπατώ προσπερνω και ακούω πίσω μου αριστερά μου να σηκώνεται... Γρήγορη ενστικτώδης βολή μπαμ και κάτω !!!
Πήραμε το ζευγαράκι μας και σήμερα !!!
Πίσω στο αυτοκίνητο πτώμα αλλά χαρούμενος για αλλή μια ωραία εξόρμηση... Το κοντερ έγραψε 11,5κμ
2 περδίκια και 1τζίκλα !!!
ΥΓ: To ανάφερε και άλλος φίλος να το πω και εγώ... Χασιμιές οι τζίκλες.... Ας ελπίσουμε να αλλάξει η κατάσταση σύντομα...
ΥΓ: Απολογούμε αν σας κούρασα !!!

20 του Νοέμβρη και κυνηγούμε ακόμα λες και είναι καλοκαίρι...Αφόρητη ζέστη κάτω από τον ήλιο για μας τους λάτρεις του περπατητού... Δεν πειράζει όμως φαίνεται ο καιρός αλλάζει σιγά σιγά !!
5η εξόρμηση πλέον και έχουμε μπει στην φάση του περπατώ όλη μέρα για μια φάση για ένα περδίκι αν μας δοθεί η ευκαιρία !!!
Χτες για μένα αυτή η ευκαιρία ήρθε σχετικά νωρίς... Παρκάρω το αυτοκίνητο κατεβαίνω ξεκινώ περπάτημα στα 500μ σηκώνω τον πέρτικο, απόσταση σχετικά κοντινή, μια εύκολη βολή... πριν καν σηκώσω το όπλο τον είχα μες τη βούρκα... μπαμ μπαμ παααει

Έκαμα το καλλιτζι της χρονιάς... Καμία δικαιολογία... Υπερβολική σιγουριά; Θα το βλέπω όνειρο πολλη καιρό... το πήρα και σε βίντεο να μην το ξεχάσω...

Συνεχίζω τη μια περιοχή μετά την άλλη άφαντα τα περδίκια... Έχω και στο μιαλο το πρωινό και ψυχολογία 0... αλλά δεν το βάζω κάτω, όσο αντέχω να περπατώ θα το παλέψω...
Αλλαγή περιοχής σαν περπατώ ακούω το φρρρρρ... Γρήγορη πρώτη βολή διόρθωση σκοπευτικού λάθους μπαμ δεύτερη πάρτον κάτω, κουτσόφτερος...

Πίσω στο αυτοκίνητο πτώμα αλλά χαρούμενος για αλλή μια ωραία εξόρμηση... Το κοντερ έγραψε 11,5κμ

ΥΓ: To ανάφερε και άλλος φίλος να το πω και εγώ... Χασιμιές οι τζίκλες.... Ας ελπίσουμε να αλλάξει η κατάσταση σύντομα...
ΥΓ: Απολογούμε αν σας κούρασα !!!

I`d rather be hunting !!!
-
- Full Member
Για μενα η πιο ωραια εξορμηση εχτες...αφου η περιοχη οπου εξορμησα μου αρεσει παρα πολυ και μου γεμιζει τις μπαταριες! ακομα και παπαγαλος να επιστρεψω δεν θα με χαλασει... ειχα μια ωραια και δυσκολη βολη σε περδικι το οποιο ηταν μεσα σε πεφκα
Στάλθηκε από το GT-I8260 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- MARIOSE
Μπράβο σε όλους παιδιά, ωραίες φωτογραφίες!
Μια χαρά περάσαμε και εμείς την Κυριακή, 3 φάσσες και 3 τζιήκλες το αποτέλεσμα + λίγα μανιτάρια άσπρα για το ξύδι.
Αύριο ελπίζουμε σε μανιταροεξόρμηση
Μια χαρά περάσαμε και εμείς την Κυριακή, 3 φάσσες και 3 τζιήκλες το αποτέλεσμα + λίγα μανιτάρια άσπρα για το ξύδι.

Αύριο ελπίζουμε σε μανιταροεξόρμηση