Φυσίγγια για παλιά όπλα
-
- Full Member
Re: Φυσίγγια για παλιά όπλα
Φιλε δοκιμασε να βρεις τα Rottweil Fasan Jagd 28gr pappe no.6. Ειναι χαρτινη με τταππα, πολυ ποιοτικο φυσιγγι και ιδανικο για παλια οπλα.
-
- Full Member
παρα πολυ καλο φυσιγγιο παρα πολυ ελαφρη δεν νιωθεις τιποτε λακτισμα ,αν ειναι αυτο που καταλαβα ειναι κοκκινο και με παρα πολυ καλα αποτελεσματαWAFFEN έγραψε:Φιλε δοκιμασε να βρεις τα Rottweil Fasan Jagd 28gr pappe no.6. Ειναι χαρτινη με τταππα, πολυ ποιοτικο φυσιγγι και ιδανικο για παλια οπλα.
- andreas constantinou
- Full Member
Πιάσε την EXTRA 28,5 gr (1oz).Είναι 67mm. Ταιριάζει άνετα. Μακάρι να παίξει το πακέτο όλη την σεζόν.kyriakos304 έγραψε:Χαιρετώ την παρέα. Λογαριάζω να πάρω και τον πεθερό μου φέτος μαζί μου. Εκείνο που ήθελα να ρωτήσω ποια είναι τα κατάλληλα φυσίγγια για όπλα ηλικίας με * και **.
Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο φυσίγγι να προτείνετε να πάω να του πιάσω κανένα πακέτο; Κυνηγούμε μόνο λαγό.
Στάλθηκε από το 5095K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kyriakos304
Θεκιου! Επαράγγειλα τις Sellor Bellot και κάποιες Gamembore 65mm και οι δύο για να είμαι στην ασφαλή μεριά.
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- kyriakos304
Αν σας πω ότι έφκαλε τη σεζόν χωρίς να ρίξει μια τουφεκιά εννα το πιστέψετε; Έπιασα και 2 κουθκια εν κανεί!
Ε τωρά πρέπει να τον πάρουμε στις τζίκλες. Καμιά χαρτούτσια 65mm για τζίκλα υπάρχει οξά να του δώκω τον δικό μου;

Ε τωρά πρέπει να τον πάρουμε στις τζίκλες. Καμιά χαρτούτσια 65mm για τζίκλα υπάρχει οξά να του δώκω τον δικό μου;

Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
-
- Full Member
[qukote="kyriakos304"]Αν σας πω ότι έφκαλε τη σεζόν χωρίς να ρίξει μια τουφεκιά εννα το πιστέψετε; Έπιασα και 2 κουθκια εν κανεί!
[/quote]
φιλε νομιζω εχει μιαν η βικτορι βαβυ 25γρ ψαξετω ομως

φιλε νομιζω εχει μιαν η βικτορι βαβυ 25γρ ψαξετω ομως
- Chris B725
- Full Member
Στις τζίκλες ε να ρίξει καμιά τουφεκιά άραγε; Αφού είναι άφαντες...kyriakos304 έγραψε:Αν σας πω ότι έφκαλε τη σεζόν χωρίς να ρίξει μια τουφεκιά εννα το πιστέψετε; Έπιασα και 2 κουθκια εν κανεί!

I`d rather be hunting !!!