kyriakos304 έγραψε:Χαιρετώ την παρέα. Λογαριάζω να πάρω και τον πεθερό μου φέτος μαζί μου. Εκείνο που ήθελα να ρωτήσω ποια είναι τα κατάλληλα φυσίγγια για όπλα ηλικίας με * και **.
Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο φυσίγγι να προτείνετε να πάω να του πιάσω κανένα πακέτο; Κυνηγούμε μόνο λαγό.
Για όσο καιρό κρατούσα το παλιό πλαγιόκαννο του παππού μου έπαιζα αυτά τα δύο φυσίγγια...
Elley impax και Sellier Bellot (κόκκινη μαύρη).
Τα 33.5γρ της Sellier Bellot ίσως να είναι πολλά. Παλιά θυμούμαι περισσότερη ποικιλία.
Όπως είπαν και οι άλλοι μέχρι 65μμ να σπάσει η πέτρα 67,5...
Και εγω αυτές είχα υπόψη μου φιλε αλλά δεν ξερω που να τις βρω..
kyriakos304 έγραψε:Χαιρετώ την παρέα. Λογαριάζω να πάρω και τον πεθερό μου φέτος μαζί μου. Εκείνο που ήθελα να ρωτήσω ποια είναι τα κατάλληλα φυσίγγια για όπλα ηλικίας με * και **.
Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο φυσίγγι να προτείνετε να πάω να του πιάσω κανένα πακέτο; Κυνηγούμε μόνο λαγό.
Για όσο καιρό κρατούσα το παλιό πλαγιόκαννο του παππού μου έπαιζα αυτά τα δύο φυσίγγια...
Elley impax και Sellier Bellot (κόκκινη μαύρη).
Τα 33.5γρ της Sellier Bellot ίσως να είναι πολλά. Παλιά θυμούμαι περισσότερη ποικιλία.
Όπως είπαν και οι άλλοι μέχρι 65μμ να σπάσει η πέτρα 67,5...
Και εγω αυτές είχα υπόψη μου φιλε αλλά δεν ξερω που να τις βρω..
Κυριακο μ ψαξε στον Στροβολο..Λαρνακα εχει ενα μαχαζι κοντα στο Carrefour που θυμουμαι μεγσλο εψαξες εκει..
Οσο για το οπλο πιασε μεταλ πολισχ κρεμα κ τρηψε τα μεταλλικα μερη να χαθει το ελαχιστο αγιωμα π βλεπω..καννες δαμασκηνες τωρα εμυρισε κυνηγι..οσο για αξια φιλε μονο με μια αναζητηση μεσω εταιριας αν υπαρχει ακομα ή μεσω δημοπρασιων να δεις περιπου που κυμαινεται..αυτα τα οπλα εχουν 2 αξιες..την πραγματικη αξια πχ 1000€ (παραδειγμα λεω) κ η συλλεκτικη αξια που δεν εχει ορια..10-20-30000€..
Βιτρινα καλο καθαρισμα διπλα απο μια παλια δερματικη βουρκα συνακλικκι κλπ ο μονος χωρος που του αξιζει
Αν δεν βρεις τίποτε στη λάρνακα εγώ τα Sellier Bellot τα έπιασα πέρσι από Η&Α strovolos. Νομίζω έφερε και φέτος.. Για τα Elley αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω αν έχει.