Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Αχερκωτης έγραψε:
MARIOSE έγραψε:
Prestige 8 έγραψε:To Lothian της Hart φιλε μου δεν το αλλάζω εγώ προσωπικά, για το χειμώνα.

Sent from my Samsung Galaxy Note 5
Σε ευχαριστώ φίλε, θα το ψάξω να το βρω. 8-)
Μαριε μου χαιρετω!
Παντελονια φιλε ειχε κ νομιζω εχει ακομα σε προσφορα τα Beretta κατι παντελονια της Gamo..προσωπικα επιασα ενα λεπτο με επενδυση (μπεκατσοπαντελονο) κ εχει ακομα ενα σε πιο χοντρο π εχω σκοπο να το πιασω..παντως απο περσυ π το εχω ειναι πλυμμα φορημα σε ολες τις εξορμησεις απο ενδημικο κ μετα..κ στο ενδημικο ταλαιπωρητε σε πυκνα..40€ νομιζω
Μιχάλη μου σε ευχαριστώ φίλε, αυτό που λες το έχει ο σύντροφος και είναι αρκετά καλό (το μπεκατσοπαντέλονο). Το άλλο νομίζω είναι αυτό που έχω εγώ και έχει το πρόβλημα με το να κολλούν πάνω του τα πάντα.

Βασικά αυτό που είχα παιδιά και σχίστηκε ήταν water repellant, αρκετά ζεστό το χειμώνα, αρκετά ανθεκτικό + το φορούσα και το καλοκαίρι χωρίς να είναι πυρωτικό. Τα είχε όλα δηλαδή, εν γι' αυτό που λέω ότι θα είμαι ιδιότροπος στην επιλογή :lol: Η μάρκα ήταν medalist.
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Μιχαλη την super caccia 38gr την έχω σε 7no και σε α αμιχτα 4&6 no. Μαλλον θα μπουν στη ζωνη. Επισης η σταθερη αξια που δυστυχως καταργηθηκε percorso caccia fibre. Η Mygra θα δούλευε ?
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Υπομονη μπολικη σαν του γαρού [emoji38] , μελετή ποτε δεν σταματα. εμεινε να βαλουμε το χερί μας εμεις και μπολικο ο Θέος για να της πετύχουμε[/quote]
Καλές επιτυχίες φίλε μου σου εύχομαι..

Sent from my Samsung Galaxy Note 5[/quote]

Καλες επιτυχιες και σε εσενα φιλε
THE BEST THERE IS
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

kanaris έγραψε:Μιχαλη την super caccia 38gr την έχω σε 7no και σε α αμιχτα 4&6 no. Μαλλον θα μπουν στη ζωνη. Επισης η σταθερη αξια που δυστυχως καταργηθηκε percorso caccia fibre. Η Mygra θα δούλευε ?
Εγω την εχω 2η σε 5νο..μιλω για το παλιο στοκ τωρα για τις νεες δεν ξερω..
Η Mygra για χειμωνα εχει καλυτερα αποτελεσματα κ πιο λιγο λακτισμα..
Κ τα 2 φυσιγγια ειναι συγκεντωτικα
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Καλησπερα στην παρεα!!!!Μα τι να παρατησουμε???εμεις τωρα καμνουμε το κυνηγι μας(όχι στους αριθμούς πουλιων αλλα στην ησυχια τουλάχιστον)...και επειδή φετος ειπα για να με με πειραζουν οι τζικλαριες θα τους πειραζω πρωτα εγω την Κυριακη όπως ηρταν να κατσουν μπροστα μου απλα εν εσηκωσαν οπλο...και στο τελος εγκατελειψαν!!!μετα εκανα το παιχνιδι μου μονος μου... :lol:

από φυσίγγια τωρα δουλευω μονο victory...ασπρες-πρασινες σε 5 νουμερο

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

BAIKAL TEAM έγραψε:Καλησπερα στην παρεα!!!!Μα τι να παρατησουμε???εμεις τωρα καμνουμε το κυνηγι μας(όχι στους αριθμούς πουλιων αλλα στην ησυχια τουλάχιστον)...και επειδή φετος ειπα για να με με πειραζουν οι τζικλαριες θα τους πειραζω πρωτα εγω την Κυριακη όπως ηρταν να κατσουν μπροστα μου απλα εν εσηκωσαν οπλο...και στο τελος εγκατελειψαν!!!μετα εκανα το παιχνιδι μου μονος μου... :lol:

από φυσίγγια τωρα δουλευω μονο victory...ασπρες-πρασινες σε 5 νουμερο

Εικόνα
πολλά ωραίος!
ρε φίλε μα τα ξύλα στο όπλο σου είναι βαμέμα μαύρο? η η φωτογραφία ξεγελά?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλημέρα λεβέντες, χτες πήρα το αίμα μου πίσω. Πρωινό στις τζιήκλες στα χαμηλά, μέχρι να βγει ο ήλιος για να μπορέσουμε να βγούμε στα ψηλά με ασφάλεια.

Με αρκετή υπομονή, σωστή τακτική αλλά και λίγη τύχη πήραμε 6 πουλιά και μείναμε υπέρ-ευχαριστημένοι. Πλήρης απογοήτευση από τα φυσίγγια σε σημείο που αφήσαμε 2-3 πουλιά εντός βολής να φύγουν άπαιχτα γιατί νιώθαμε αβέβαιοι με τα φυσίγγια... Δοκιμάσαμε percorso caccia, speciale palombe & Mygra, τίποτε... τη μια φάσσα χρειάστηκε να την τρέξει ο σύντροφος στο άλλο βουνό και να την ξαναπαίξει ακόμα 2 φορές! Μια από τις δικές μου (20 μέτρα βολή) και ενώ ήταν πολύ καλά κτυπημένη την πήρε το μάτι μου να γέρνει 100 μέτρα κάτω από μενά στη διπλανή λαξιά. Πήγα εκεί που την υπολόγισα και την βρήκα σέκκα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν κτύπησα ένα πουλί στα 10 μέτρα από εμένα, δεν έμεινε φτερό πάνω της και ενώ γύρισα να παίξω άλλο πουλί την είδα να περνά από μπροστά μου σαν και αναστήθηκε :shock: ! Όπως την έβλεπα παλαβωμένος στα 50 μέτρα έππεσε όπως την μάππα! Ακόμα μια περίπτωση όταν ο σύντροφος κτύπησε ένα πουλί σε κανονική απόσταση και ενώ νεκατώθηκε για να πέσει ξαφνικά συνέχισε να πετά σαν να και δεν συνέβαινε τίποτε...

Γενικά η εξόρμηση ήταν υπέροχη αν και ο αρχηγός έλειπε, αναμένουμε νέα συνάντηση με τα φασσάκια την Τετάρτη. Τούτη τη φορά θα πάρω μαζί μου όλο το φυσιγγιοστάσιο μου :lol:

ΥΓ: Γείτο μου είσαι ωραίος! ;)
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

MARIOSE έγραψε:Καλημέρα λεβέντες, χτες πήρα το αίμα μου πίσω. Πρωινό στις τζιήκλες στα χαμηλά, μέχρι να βγει ο ήλιος για να μπορέσουμε να βγούμε στα ψηλά με ασφάλεια.

Με αρκετή υπομονή, σωστή τακτική αλλά και λίγη τύχη πήραμε 6 πουλιά και μείναμε υπέρ-ευχαριστημένοι. Πλήρης απογοήτευση από τα φυσίγγια σε σημείο που αφήσαμε 2-3 πουλιά εντός βολής να φύγουν άπαιχτα γιατί νιώθαμε αβέβαιοι με τα φυσίγγια... Δοκιμάσαμε percorso caccia, speciale palombe & Mygra, τίποτε... τη μια φάσσα χρειάστηκε να την τρέξει ο σύντροφος στο άλλο βουνό και να την ξαναπαίξει ακόμα 2 φορές! Μια από τις δικές μου (20 μέτρα βολή) και ενώ ήταν πολύ καλά κτυπημένη την πήρε το μάτι μου να γέρνει 100 μέτρα κάτω από μενά στη διπλανή λαξιά. Πήγα εκεί που την υπολόγισα και την βρήκα σέκκα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν κτύπησα ένα πουλί στα 10 μέτρα από εμένα, δεν έμεινε φτερό πάνω της και ενώ γύρισα να παίξω άλλο πουλί την είδα να περνά από μπροστά μου σαν και αναστήθηκε :shock: ! Όπως την έβλεπα παλαβωμένος στα 50 μέτρα έππεσε όπως την μάππα! Ακόμα μια περίπτωση όταν ο σύντροφος κτύπησε ένα πουλί σε κανονική απόσταση και ενώ νεκατώθηκε για να πέσει ξαφνικά συνέχισε να πετά σαν να και δεν συνέβαινε τίποτε...

Γενικά η εξόρμηση ήταν υπέροχη αν και ο αρχηγός έλειπε, αναμένουμε νέα συνάντηση με τα φασσάκια την Τετάρτη. Τούτη τη φορά θα πάρω μαζί μου όλο το φυσιγγιοστάσιο μου :lol:

ΥΓ: Γείτο μου είσαι ωραίος! ;)

Μια απ'τα ίδια και εδω αλλα έγω έφυγα με ενα πουλι.... :cry: :cry:
Το πουλι που επιασα ουτε 20 μέτρα δεν ειχε απο μενα το κτυπησα πηγε εκατσε σε δεντρο πιο κατω απο μενα και εμεινε σεκκο. Οταν πήγα σπιτι απο περιεργια το μαθησα 5-6 σκαγια πανω του και ουτε ενα δεν ηταν διαμπερες...Αν και μπορει να μου θυμωσει ο φιλος Baikal :D το φυσιγγιο ηταν 36 βικτορυ με το νεο πιστονι
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μια γενική παρατήρηση φίλε canastas είναι ότι άμα είναι η μέρα τέτοια που δεν κάνουν τα φυσίγγια έχουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα. Να χάσω ένα πουλί, άτε 2 θα το αντέξω αλλά να βλέπω πολλά πουλιά να χάνονται είναι κρίμα...
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Γειά και από μένα κοπελια!
Όντως πολύ δύσκολες οι καιρικές συνθήκες χτες για τα φυσίγγια, στερηθηκα αλλά 2-3 πουλία σε λογικες βολές που έπρεπε να πέσουν σύκα, αντ' αυτού με αποχερετισαν αφήνοντας μου ραβασακια στον αέρα.[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
20170129_155536.jpg

Sent from my Samsung Galaxy Note 5
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”