Ο skimis ωραίος όπως πάντα! Τζίνο το ποστούι εν όπως το μαγνήτη

Οπως λετε και εσεις παιδια θα δωσουμε το παρων μας και εχει ο Θεος. Καλες επιτυχιες σε οσους θα το ρισκαρουν αυριο. Ευχομαι να δουμε ασεν και το χρωμα της απο μακρυαMARIOSE έγραψε:Φίλε canastas δεν το βλέπω να μας αφήσει αλλά όπως το είπε και ο Σωτήρης το παιχνίδι θα παιχτεί στα ημίχρονα...
Ευχαριστώ φίλε Μάριε!!! Προσέχω το σαν τα μάθκια μου το ποστούι για να μου δίνει πάντα έστω και 1 φάσσα!!!MARIOSE έγραψε:Φίλε canastas δεν το βλέπω να μας αφήσει αλλά όπως το είπε και ο Σωτήρης το παιχνίδι θα παιχτεί στα ημίχρονα...
Οϊ τζαι 3-4 φορές ρε σύντροφε! Τον τελευταίο μήνα, λόγο γιορτών τζαι λόγο των βαρδιών της δουλείας του Υπουργού Εξωτερικού τις οικογένειας, έκαμα καμία απουσία τζαι τζίνες εν ήταν ολοήμερες!BAIKAL TEAM έγραψε:Καλο νέο ετος γειτο μου...δυστηχως για μενα δεν εχει πλεον Τεταρτες οποταν μεχρι την άλλη Κυριακη θα είμαι με τα χαπια...MARIOSE έγραψε:Δεν παίζεσαι ρε! Αυτό σημαίνει φίλε μου να αγαπάς το κυνήγι της όμως, εσύ είσαι ορίτζιναλ φασσάρης!BAIKAL TEAM έγραψε:Γιατι ποιος σου ειπε ερκετε???ηρτεν 3-4 φορες στις αρχες..και μετα επιασεν αναστολη...!!!!![]()
![]()
![]()
ουτε γω δεν με ανεχομαι...![]()
Άτε πάω να κάμω κανένα κρύο ντους γιατί με τα βίντεο που εθώρουν άρκεψε να γυαλίζει το μάτι μου τζιαί εν έσιει κυνήγι ως την Τετάρτη...![]()
Καλό νέο έτος λεβέντη μου με πολλές πολλές υπέροχες στιγμές!!
Όντως το θέμα, κρίμα ,αλλά έπεσε τελια!canastas έγραψε:Παιδιά τι γίνετε με την γαλανη κυρία??? Προσωπικά ακομά δεν κατάφερα να την κυνηγίσω, μια κυριάκη που είπα να πάω μονό νερά φάγαμε και λογο υπορχεώσεων δύο κυριακές δεν πήγα. Ελπίζω Θεού θέλοντος αυτην την κυριακή να εξορμήσουμε