Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φίλε canastas δεν το βλέπω να μας αφήσει αλλά όπως το είπε και ο Σωτήρης το παιχνίδι θα παιχτεί στα ημίχρονα...

Ο skimis ωραίος όπως πάντα! Τζίνο το ποστούι εν όπως το μαγνήτη ;)
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

MARIOSE έγραψε:Φίλε canastas δεν το βλέπω να μας αφήσει αλλά όπως το είπε και ο Σωτήρης το παιχνίδι θα παιχτεί στα ημίχρονα...

Οπως λετε και εσεις παιδια θα δωσουμε το παρων μας και εχει ο Θεος. Καλες επιτυχιες σε οσους θα το ρισκαρουν αυριο. Ευχομαι να δουμε ασεν και το χρωμα της απο μακρυα
THE BEST THERE IS
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

MARIOSE έγραψε:Φίλε canastas δεν το βλέπω να μας αφήσει αλλά όπως το είπε και ο Σωτήρης το παιχνίδι θα παιχτεί στα ημίχρονα...

Ευχαριστώ φίλε Μάριε!!! Προσέχω το σαν τα μάθκια μου το ποστούι για να μου δίνει πάντα έστω και 1 φάσσα!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

νζιφος !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
ThkiamantoPezounos
Full Member

Δημοσίευση από ThkiamantoPezounos »

BAIKAL TEAM έγραψε:
MARIOSE έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Γιατι ποιος σου ειπε ερκετε???ηρτεν 3-4 φορες στις αρχες..και μετα επιασεν αναστολη...!!!! :lol: :lol: :lol:

ουτε γω δεν με ανεχομαι...
Δεν παίζεσαι ρε! Αυτό σημαίνει φίλε μου να αγαπάς το κυνήγι της όμως, εσύ είσαι ορίτζιναλ φασσάρης! ;)

Άτε πάω να κάμω κανένα κρύο ντους γιατί με τα βίντεο που εθώρουν άρκεψε να γυαλίζει το μάτι μου τζιαί εν έσιει κυνήγι ως την Τετάρτη... :lol:

Καλό νέο έτος λεβέντη μου με πολλές πολλές υπέροχες στιγμές!!
Καλο νέο ετος γειτο μου...δυστηχως για μενα δεν εχει πλεον Τεταρτες οποταν μεχρι την άλλη Κυριακη θα είμαι με τα χαπια... :(
Οϊ τζαι 3-4 φορές ρε σύντροφε! Τον τελευταίο μήνα, λόγο γιορτών τζαι λόγο των βαρδιών της δουλείας του Υπουργού Εξωτερικού τις οικογένειας, έκαμα καμία απουσία τζαι τζίνες εν ήταν ολοήμερες!
“In a civilized and cultivated country, wild animals only continue to exist at all when preserved by sportsmen.” -Theodore Roosevelt
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Οϊ τζαι 3-4 φορές ρε σύντροφε! Τον τελευταίο μήνα, λόγο γιορτών τζαι λόγο των βαρδιών της δουλείας του Υπουργού Εξωτερικού τις οικογένειας, έκαμα καμία απουσία τζαι τζίνες εν ήταν ολοήμερες![/quote]

Ναι ρε γιατι ηρτες παραπανω???άλλο μια φορα που σε αφηκε το υπουργειο εξωτερικο επιες στις τσικλες ιμισιη μου!!!Αυριο ε να ρτεις μηπως???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ατε κοπελια και τωρα που εχασαμε τις Τεταρτες επελλαναμε!!!Μακαρι να δουμε το χρωμα της αυριο...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Έχει καιρό να πούμε τίποτε, να κάμω την αρχή. Τον τελευταίο μήνα τις πέτυχα 2 φορές, 1 πρωινό και 1 απογευματινό. Το συμπέρασμα? Ότι εγώ φασσάρης εν είμαι, εν κάμνω... Ειδικά το απογευματινό σε μια πολύ δύσκολη περιοχή εκάμαν μας λάστιχο...Θυμήθηκα τα λόγια του Σόλωνα 1000 φορές... :roll:

Τωρά ελπίζω το μάθημα να μου γίνει μάθημα γιατί έτσι πουλιά μπορεί να ξανακόψω του χρόνου με υγεία...Ο Σόλων ή ο γείτος αν ήταν στη θέση μου θα εκρεμμάζαν 10 πουλιά, εγώ ήρτα τη μια φορά παπαγάλος τζιαί την άλλη εκατάφερα να πιάσω 1. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια γειτο μου....εμεις να δεις ποσες φορες την επαθαμε και ακομα παθαινουμε την...και αν παιζουμε λιγα πουλια είναι απλα επειδή ειμαστε καρτερι ουλλη μερα κάθε Κυριακη...ε καποτε θα τις πετυχουμε...το ποσες φορες μας επετυχαν όμως αυτή είναι άλλη ιστορια... :lol: :lol: :lol:

Καλα κυνηγια αυριο κυριοι και παντα με ασφαλεια!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Παιδιά τι γίνετε με την γαλανη κυρία??? Προσωπικά ακομά δεν κατάφερα να την κυνηγίσω, μια κυριάκη που είπα να πάω μονό νερά φάγαμε και λογο υπορχεώσεων δύο κυριακές δεν πήγα. Ελπίζω Θεού θέλοντος αυτην την κυριακή να εξορμήσουμε
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

canastas έγραψε:Παιδιά τι γίνετε με την γαλανη κυρία??? Προσωπικά ακομά δεν κατάφερα να την κυνηγίσω, μια κυριάκη που είπα να πάω μονό νερά φάγαμε και λογο υπορχεώσεων δύο κυριακές δεν πήγα. Ελπίζω Θεού θέλοντος αυτην την κυριακή να εξορμήσουμε
Όντως το θέμα, κρίμα ,αλλά έπεσε τελια!

Είτε οι φασσαριες επαρετισαν τα, είτε οι σιδερενιες κερδίζουν την μάχη.

Φίλε canasta τα πουλιά πλέον είναι καθηγητριες και βάλε τέτοια εποχή και χρειάζεται πολύ υπομονή και μελέτη για να πετύχεις μερικα πουλιά.

Να βάλουμε λίγο χρώμα μπας κ ανέβει λίγο το ηθικό.

Εικόνα
received_10212328993562566.jpeg
Sent from my Samsung Galaxy Note 5
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”