Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Chris B725 »

Μας καλημέρισε απο το παράθυρο σήμερα !!! ;)

Λες να είναι μήνυμα να ξεκινήσω να τις κυνηγώ;

Μπα.. Θα παραμείνω πιστός στις τζικλούες ;)

Καλή χρονιά να έχετε όσοι τις κυνηγάτε (σε αντίξοες συνθήκες) !! :D :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Chris B725 έγραψε:Μας καλημέρισε απο το παράθυρο σήμερα !!! ;)

Λες να είναι μήνυμα να ξεκινήσω να τις κυνηγώ;

Μπα.. Θα παραμείνω πιστός στις τζικλούες ;)

Καλή χρονιά να έχετε όσοι τις κυνηγάτε (σε αντίξοες συνθήκες) !! :D :D
Οσοι κυνηγουν μονο φασσα Chris...η είναι στα προθυρα του φρενοκομείου...η είναι μεσα σε αυτό...η ζουν μονο με χαπια...οτιδήποτε άλλο αποκλείεται...οποταν αν δεις ένα φασαρη...τον καταλάβεις από το χιλιομετρο!!!! :D

welcome to the team αν αντεχεις τα πιο πανω.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ρε ταραμένε εν να λαώσεις το κοπελλούι :lol: :lol:

Πάντως εκτός του ότι εν ούλλη μέρα πόξω που το παράθυρο μου, έβαλα τες τζιαί σε διάφορες πόζες στο desktop μου, τζιαί τωρά ετοιμάζω ένα wallpaper για το γραφείο μου με φασσάκια + 1 με μυλοκόπι. Στο τέλος ούτε τα χάπια εν θα μας πιάνουν :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Ε τζαι ειπα του τιποτε...δεχουμαι να ερτει να κυνηγησει μια σεζον μαζι μου...μετα αν δεν της δωκει να ανοιξει...και ζησει...νομιζω ε να σταματησει το κυνηγι!!! :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:Ε τζαι ειπα του τιποτε...δεχουμαι να ερτει να κυνηγησει μια σεζον μαζι μου...μετα αν δεν της δωκει να ανοιξει...και ζησει...νομιζω ε να σταματησει το κυνηγι!!! :lol:
Τελικά πρέπει να είναι πολλά γερή η κράση του θκιαμαντοπέζουνου που έρκεται μαζί σου! :lol:

Μόλις έβλεπα πάλε κάτι βίντεο από Γαλλία μερκές με κυνήγι φάσσας, παρέα με επανιέλ, με φωτιά, λουκάνικο, κρασάκι τζιαί κάμποσα πουλιά να τους καππελιάζουν... όνειρο φίλε μου! 8-)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Γιατι ποιος σου ειπε ερκετε???ηρτεν 3-4 φορες στις αρχες..και μετα επιασεν αναστολη...!!!! :lol: :lol: :lol:

ουτε γω δεν με ανεχομαι...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:Γιατι ποιος σου ειπε ερκετε???ηρτεν 3-4 φορες στις αρχες..και μετα επιασεν αναστολη...!!!! :lol: :lol: :lol:

Δεν παίζεσαι ρε! Αυτό σημαίνει φίλε μου να αγαπάς το κυνήγι της όμως, εσύ είσαι ορίτζιναλ φασσάρης! ;)

Άτε πάω να κάμω κανένα κρύο ντους γιατί με τα βίντεο που εθώρουν άρκεψε να γυαλίζει το μάτι μου τζιαί εν έσιει κυνήγι ως την Τετάρτη... :lol:

Καλό νέο έτος λεβέντη μου με πολλές πολλές υπέροχες στιγμές!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Γιατι ποιος σου ειπε ερκετε???ηρτεν 3-4 φορες στις αρχες..και μετα επιασεν αναστολη...!!!! :lol: :lol: :lol:

Δεν παίζεσαι ρε! Αυτό σημαίνει φίλε μου να αγαπάς το κυνήγι της όμως, εσύ είσαι ορίτζιναλ φασσάρης! ;)

Άτε πάω να κάμω κανένα κρύο ντους γιατί με τα βίντεο που εθώρουν άρκεψε να γυαλίζει το μάτι μου τζιαί εν έσιει κυνήγι ως την Τετάρτη... :lol:

Καλό νέο έτος λεβέντη μου με πολλές πολλές υπέροχες στιγμές!!
Καλο νέο ετος γειτο μου...δυστηχως για μενα δεν εχει πλεον Τεταρτες οποταν μεχρι την άλλη Κυριακη θα είμαι με τα χαπια... :(
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Να στε καλά παίδες να χαίρεστε το κυνήγι σας !!! :D :D

Ο καθένας με την ''πελλάρα'' του. :lol: :lol: Εγώ αν δεν περπατήσω 10km κάθε εξόρμηση δεν μπορώ... Όσο με βαστούν τα πόδια μου δεν αλλάσω το περπατητό κυνήγι... Όταν κάποτε δεν σώννω να περπατώ τότε ίσως το γυρίσω σε αυτό το θήραμα...
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Chris B725 έγραψε:Να στε καλά παίδες να χαίρεστε το κυνήγι σας !!! :D :D

Ο καθένας με την ''πελλάρα'' του. :lol: :lol: Εγώ αν δεν περπατήσω 10km κάθε εξόρμηση δεν μπορώ... Όσο με βαστούν τα πόδια μου δεν αλλάσω το περπατητό κυνήγι... Όταν κάποτε δεν σώννω να περπατώ τότε ίσως το γυρίσω σε αυτό το θήραμα...
Σωστός φίλε Κρις! Χωρίς το περπατητό σου δε θα είχαμε τζιαί τα ωραία φιλμάκια σου ;)

Καλή χρονιά και σε σένα φίλε, να σώννεις να κόφκεις τα χιλιόμετρα σου και να χαίρεσαι το χόμπυ σου!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”