ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2016-2017

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2016-2017

Δημοσίευση από sotiris!129 »

πρωτη μερα στες ζικλες μονος και αρρωστος χωρις καπου να παω ειπα να κανω αναγνωρηση για φασσες σε παλιο μου ποστο
αρκετα καλη κινηση ειδα μερικα κοπαδακια , πηρα και 2 πουλια και 1 φιλικουτουνι που δυστυχος αργησα να καταλαβω τι ηταν ... ζικλες ελαχιστες ετσι αφου η αναγνωρηση στεφθηκε με επιτυχια ειπα να αφησω τες φασσες για την Κυριακη και να παω καπου αλλου για περπατητο ζικλας
καταφερα να πιασω 6 μεχρι τες 11 που αντεξα μετα ο πονοκεφαλος νικησε την θεληση μου για κυνηγι
απογευμα αν ολα παν καλα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
nmilidon
Full Member

Δημοσίευση από nmilidon »

μπραβο για τη μπεκάτσα skimis, ηταν σηκωτη ή περαστη?

Δυστυχως λιγα τα πουλια ημιορεινη λευκωσια, 1 στο "περασμα" + 3 περπατητο

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

τα cold and flu κανουν θαυματα :)
λιγα τα πουλια το απογευμα ... αλλα χωρις πονοκεφαλο εγινε η δουλεια

Υ.Γ για τους πονηρους δεν χρησιμοποιηθηκε μηχανακι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

nmilidon έγραψε:μπραβο για τη μπεκάτσα skimis, ηταν σηκωτη ή περαστη?

Δυστυχως λιγα τα πουλια ημιορεινη λευκωσια, 1 στο "περασμα" + 3 περπατητο

Εικόνα
Σε χερετώ φίλε μου...Η μπεκάτσα ήταν σηκωτή...Βασικά και οι 2 τσίχλες ήταν σηκωτές αφού δεν κινιτουν πουλί!!! Μώλις χτύπησα την 1η τσίχλα σηκώστηκε και η μπεκάτσα μέσα από μια ακακία!!! Τσίχλα-μπεκάτσα ήταν ντουμπλέ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ακόμα μια μέρα στο πόστο της τζιήκλας να κάμνω μάτι στες φάσσες...1-2 φορές δοκίμασαν να μας κοντέψουν αλλά μετά άλλαξαν γνώμη (και καλά έκαμαν... :lol: ).

Οι τζίκλες στα ίδια και χειρότερα επίπεδα, απλά χτες είμασταν 3 όπλα και πιο αποτελεσματικοί (21 τζιήκλες σύνολο). Μια ομάδα με περδίκια και μια μπεκάτσα μας καλημέρισαν πριν στήσουμε όπλα ενώ γενικά σε όλη την περιοχή δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου πουλιά.

Για απογευματινό δοκιμάσαμε σε κοντινή περιοχή για καμιά φάσσα και ίσως καμιά τζιήκλα και μας έμεινε το ζεστό καφεδάκι και η κουβεντούλα με καλή παρέα και υπέροχα χρώματα στη δύση με το ηλιοβασίλεμα. Αυτά είναι τα ωραία παίδες! Για εμένα προσωπικά η κάρπωση είναι το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει. 8-)
Άβαταρ μέλους
nmilidon
Full Member

Δημοσίευση από nmilidon »

skimis έγραψε:Μώλις χτύπησα την 1η τσίχλα σηκώστηκε και η μπεκάτσα μέσα από μια ακακία!!! Τσίχλα-μπεκάτσα ήταν ντουμπλέ!!!
ωραιος !
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας υπενθυμίζει στους κυνηγούς ότι το κυνήγι δεν επιτρέπεται την Κυριακή 1/1/2017 και ότι, η επόμενη εξόρμηση για το κυνήγι της τσίχλας θα είναι η Τετάρτη 4/1/2017.

Στη συνέχεια το κυνήγι της τσίχλας θα επιτρέπεται κάθε Κυριακή και Τετάρτη μέχρι τις 22/02/2017 και καθημερινά από τις 23/02/2017 μέχρι τις 28/02/2017 ενώ θα απαγορεύεται την Καθαρά Δευτέρα 27/02/2017.

Επί της ευκαιρίας η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας εύχεται σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

καλημερα σε ολους και καλο νεο τζικλοετος να εχουμε :D
τι γινεται κανενας δεν παει στις τζικλες καμια ανταποκριση :)
με τον φιλο αχερκωτη 2 εξορμησεις 28/12 και χθες στο ιδιο ποστο με την καρεκλουα μασ και τα φραπεδακια μας καλα πηγαμε.χθες εμφανως πιο λιγα τα πουλια αλλα βγηκε ο μεζες.την περασμενη τεταρτη κινιθηκαν πιο πολυ με τον φιλο αχερκωτη να τες τραβα σαν μαγνητης χθες ομως ξυριστικα εβαλα και το αρωμα μου το πρωι και μαγνητιζα τες εγω :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Αν και δέν πήγα κυνήγι άκουσα χθές ότι παίχτηκαν πουλιά σε διάφορες περιοχές απο Παραλίμνι μέχρι Ορεινή Λεμεσο , κυρίως όμως πρός τα παράλια
Προσέχουμε...για να έχουμε
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Καλημέρα τζικλοπαρέα!! Μπραβο ρε Πανίκο ωραίες φωτο!!! Εγώ χθές κατάφερα να πιάσω 6 πουλιά...Κινήθηκαν πουλιά αλλά είχα θέμα με τις χαρτούτσιες...Έχασα και 3 μισοσκοτωμένα πουλιά και καλλικωσα ακόμα 2-3!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”