ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2016-2017

Απάντηση
miky55

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2016-2017

Δημοσίευση από miky55 »

ΦΙΛΟΥΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ .ΔΥΟ ΟΠΛΑ 6 ΠΟΥΛΙΑ.ΦΑΝΗΚΑΝ ΦΑΣΣΕΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΔΕΝ ΧΑΜΗΛΩΝΑΝ.
shipettis
Full Member

Δημοσίευση από shipettis »

Τσικλες γιοκ... Αν εισαι τυχερος να δεις 2-3 στο ποφυσημα που τζιαμε τζαι τζι κουγκριν. Κριμας γιατι εφενετουν πολλα υποσχομενη τουτη η χρονια
mikros

Δημοσίευση από mikros »

shipettis έγραψε:Κριμας γιατι εφενετουν πολλα υποσχομενη τουτη η χρονια
Κάθε χρόνο εννεν ετσι που πάμε?
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Με αυτά που ξέρω και θυμάμαι εγώ εμπειρικά είναι ότι πάντα ο Δεκέμβρης δεν φημίζεται για περάσματα πουλιών...πάντα κοφκουν για λιο καιρό και ξανά τον Γενάρη...παντος εγώ βλέπω την χρονια αρκετά πιο καλή από την περσινή και πιστεύω Γενάρης -Φεβραρη θα είναι καλύτεροι...υπομονη παιδες!!!
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Χαιρετίζω την παρέα !!

Περπατητό κυνήγι και χθές για κανένα περδίκι και τζικλούες !! Αρκετό περπάτημα με αρκετά πουλιά να προσηκώνονται.. Καρπώθηκα 9 είχα και 2 χαμένες στο βουνό. (μερικές φάσεις στο φιλμάκι ;) )

Σε μιά φάση και αφού έπαιξα μια τζίκλα εσηκωστηκε ο πέρτικος από διπλα μας... :shock: :shock: Κοντεύω σε ένα πυκνό κατσιαρίζω να σηκώσω τίποτε, εντομεταξύ εξεκίνησε και ψιλόβροχο λέω και να έχει τίποτε θα έκρυψε... Σε μια φάση ακούω την τζίκλα να φεύκει χαμηλά, ρίχνω μία, κουτσόφτερη στο χωράφι, ρίχνω και τη 2η βλέπω την χαμέ.. ανοίγω να γεμίσω ακούω το φρρρρ στα δεξιά μου... (αναγκαίο να σηκώστηκε η τζίκλα πρώτα :x :x ) όσο και πρόλαβα να βάλω μια και να ρίξω έτσι ενστικτωδώς... Όταν παίζεις και τζίκλες στο ενδημικό αυτά παθαίνεις... την μια ευκαιρία που είχαμε την χάσαμε... :? :? (τελευταία φάση στο φιλμάκι). Ήταν τυχερό του να ζήσει... !! :D

Δευτέρα και πάλι με το καλό για την τελευταία εξόρμηση !!

ΥΓ. Δεν ξέρω για στάμα και περάσματα αλλά στο περπατητό εγώ βλέπω πάρα πολλά πουλιά. Καμία σύγκριση με πέρσι... Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και τους επόμενους μήνες... ;)

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μέρα για τζιήκλα σήμερα, 2 όπλα 6 πουλιά, μια χαρά περάσαμε εφάμε τζιαί λλία νερά, ήβραμε τζιαί 5-6 μανιταρούθκια άσπρα. Τα πουλιά λιγοστά και πάρα πολύ πονηρά.
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Μετά απο ένα ατύχημα με τη μηχανη το Σάβατο βράδυ δεν θα καταφερνα να περπατήσω για περδίκια οπότε αποφάσισα να πάω σε πόστο για τσίκλες...
Πάλε εκαταφέραμε να μας την χαλάσουν οι γάροι αλλά είπαμε να με νευριάζουμε γιορτάρες μέρες...
Εν κάνει που ηταν επικύνδινοι έν τες εθωρούσαν τζιόλας...
Μια χαμέ, ένα καλλίτζι και 7μισή επίνναμε ήδη καφέ...
Αν έχουμε όρεξη και δύναμη Τετάρτη πέρκει σύρουμε σε κανά πουλι....
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Αντρέα μου περαστικά φίλε, ελπίζω να μην είναι τίποτε. :)

Τζιαί εμείς σήμερα 2 κουτσοί σε ένα πολλά άσχημο τόπο, επαρακαλούσαμε να μεν ππέσει η τζιήκλα για να μεν αναγκαστούμε να κατεβούμε να τη φέρουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
nmilidon
Full Member

Δημοσίευση από nmilidon »

2 οπλα 7 πουλια, τα 5 περπατητο με σκυλο, αρκετα πουλια προσηκώνονταν λογω του σκυλου
φουρρισε κι ενα περδίκι προς το τελος, ειχα 10ράκι τάππο, δεν του εριξα - νομιζω ηταν εκτος βολης - μετα εβαλα 6ρακι ταππο, αν αφηνα τα 10ράκια ισως επαιρνα ακομα 1-2 τσιχλες

Τεταρτη με το καλο, νομιζω ειναι καλά τα μηνυματα ομως
Εικόνα
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Όμορφες καλημέρες με ωραίες συναντήσεις σήμερα!!! Τζίκλες πολύ πολύ λίγες....σήκωσα όπλο πανω σε 2 πούλια και τα πήρα...Η μπεκάτσα χτυπήθηκε με Victory Skeet 32gr no 9 και οι 2 τζίκλες με victory mirage no 10!!! Συνεχίζουμε περιμένοντας καλύτερες μέρες!!! Η πρώτη βελουδομάτα της Benelli!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”