Φίλε μου Σάββατο πρωί προς μεσημέρι προσγειώνομαι στο coral beach, κοπιάστε κερνώ καφέ!Nikos έγραψε:Ε γιατί δεν ήρθες να σε πάρω στις πολλές???![]()

Όσο για την Κυριακή η μεταφορά όπλου στην Πάφο απαγορεύτηκε αυστηρώς από την κυβέρνηση...

Φίλε μου Σάββατο πρωί προς μεσημέρι προσγειώνομαι στο coral beach, κοπιάστε κερνώ καφέ!Nikos έγραψε:Ε γιατί δεν ήρθες να σε πάρω στις πολλές???![]()
Είναι αντισυνταγματικό τουτο!!! Να καμεις διαμαρτυρία έξω που το "προεδρικο"MARIOSE έγραψε:Φίλε μου Σάββατο πρωί προς μεσημέρι προσγειώνομαι στο coral beach, κοπιάστε κερνώ καφέ!Nikos έγραψε:Ε γιατί δεν ήρθες να σε πάρω στις πολλές???![]()
![]()
Όσο για την Κυριακή η μεταφορά όπλου στην Πάφο απαγορεύτηκε αυστηρώς από την κυβέρνηση...το μόνο που κατάφερα να την πείσω να πάρω μαζί μου εν το καλάμι του egging για κανένα καλαμάρι.
Αλόπως θέλεις να κοπεί τζιαί το ψάρεμα...Dimitris έγραψε:Είναι αντισυνταγματικό τουτο!!! Να καμεις διαμαρτυρία έξω που το "προεδρικο"MARIOSE έγραψε:Φίλε μου Σάββατο πρωί προς μεσημέρι προσγειώνομαι στο coral beach, κοπιάστε κερνώ καφέ!Nikos έγραψε:Ε γιατί δεν ήρθες να σε πάρω στις πολλές???![]()
![]()
Όσο για την Κυριακή η μεταφορά όπλου στην Πάφο απαγορεύτηκε αυστηρώς από την κυβέρνηση...το μόνο που κατάφερα να την πείσω να πάρω μαζί μου εν το καλάμι του egging για κανένα καλαμάρι.
χαχαχαχαMARIOSE έγραψε: Αλόπως θέλεις να κοπεί τζιαί το ψάρεμα...![]()
Λαθκιαζει την βακλα του αυριο να βακλιζει στα ψηλα βουνα..canastas έγραψε:Ρε παιδια ο φιλος Baikal που χαθηκε;;;;
Εχει λιγες μερες να εμφανιστει και λεω πας και εγινε κατιΑχερκωτης έγραψε:Λαθκιαζει την βακλα του αυριο να βακλιζει στα ψηλα βουνα..canastas έγραψε:Ρε παιδια ο φιλος Baikal που χαθηκε;;;;