ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2016-2017

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2016-2017

Δημοσίευση από admin »

Στό ίδιο πόστο με την Κυριακή τα πουλιά πολύ πιο λίγα είδα 5 κατάφερα να πυροβολήσω και να πιάσω 2, μάλλον απο τον καιρό έχουν μετακινηθεί
Προσέχουμε...για να έχουμε
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Εξόρμιση σήμερα με παρέα!!! Πουλιά λίγα αλλά κάναμε το κέφι μας....2 όπλα πήραμε 8 πουλιά....6 +1 χαμένη από εμένα και 2 ο σύντροφος!!! Συνεχίζουμε!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Giorgoscy
Full Member

Δημοσίευση από Giorgoscy »

admin έγραψε:Στό ίδιο πόστο με την Κυριακή τα πουλιά πολύ πιο λίγα είδα 5 κατάφερα να πυροβολήσω και να πιάσω 2, μάλλον απο τον καιρό έχουν μετακινηθεί
Συμφωνω, ενεκατωσεν μας τα ο καιρος αλλα χαλαλιν, εθελαμεν και θελουμεν πολλα νερα !
Στον ιδιο τοπο και εγω πολλα πιο λλια ειδα και επιασα μιαν τρυονοτζιηκλουδαν ουλλην τζ' ουλλην!

Επαρατηρησα ότι καποια πουλια που εκινουνταν εψηλοπετουσαν πολλα !
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άφαντες οι τζιήκλες γενικώς στην περιοχή που πήγα εγώ αλλά οι κυνηγοί τουλάχιστον υπερδιπλάσιοι...Κατά το χάραμα που πηγαίναμε στον τόπο μας τα βουνά δεξιά & αριστερά μας ήταν όπως το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα λαμπάκια και τα φωσφόρα του. :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε:Άφαντες οι τζιήκλες γενικώς στην περιοχή που πήγα εγώ αλλά οι κυνηγοί τουλάχιστον υπερδιπλάσιοι...Κατά το χάραμα που πηγαίναμε στον τόπο μας τα βουνά δεξιά & αριστερά μας ήταν όπως το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα λαμπάκια και τα φωσφόρα του. [emoji38]
Μαριε νομιζω οτι τσικλες υπαρχουν απλα δεν αρχισαν τα λιμπισματα ακομα ουτως ωστε να αρχισουν δρομολογια. Αυτο το λεω γιατι χθες κυνηγησα περδικια σε 2 διαφορετικες περιοχες, η μια ανατολικη και η αλλη δυτικη Λεμεσο και στις 2 περιοχες αν πηγαινα αποκλειστικα για τσικλες σηκωτο, θα κτυπουσα πανω απο 60 χωρις υπερβολη και αλλες τοσες που εβλεπα απο μακρια να σηκωνονται.
Οι τσικλες σηκωνονταν και καθονταν 100 μετρα παρακατω.
Στην περιοχη που κυνηγησα το πρωι συναντηθηκα με ενα ανθρωπο που πηγε σταμα για τσικλες κ οταν τον ρωτησα αν επαιξε τιποτε ειπε μου εν εχει τπτ, επαιξα 2 τσικλες ( η ωρα ηταν 9:30), το ωραιο ειναι ομως οτι εγω που περπατησα την περιοχη ειδα πανω που 100 τσικλες να σηκωνονται και να ξανακαθονται χεχε

Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλώς το λεβέντη μου! Μακάρι φίλε, αν και τα φασσάκια εγώ προτιμώ τα ;)
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Τα πουλιά πού είχαν μπεί στο νησί μας τις προηγούμενες μέρες έχουν εξαφανιστεί.. Απο συνεργάτες χθές Πάφο. Λεμεσό. Λάρνακα και με δικες μου παρατηρήσεις σε 4 χωριά μηδαμινά πουλιά σε σύγκριση με την προηγούμενη βδομάδα. Ακούγοντας ένα ελληνικό ραδιοσταθμό και ανταπόκριση απο συνάδελφο δημοσιογράφο για κυνήγι λένε ότι είναι η καλύτερη χρονιά απο το 2005. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε νέο κύμα πουλιών και στο νησί μας.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Καλημέρα και από μένα...

Για περδίκια ξεκίνησα χτες αλλά λόγω των βροχών οι κυνηγοί που είδα είχα να τους δω που την πρώτη Κυριακή... Όπως τους καραόλους, μόλις βρέξει εμφανίζονται... :lol: :lol: Όπου επίεννα έβρισκα κόσμο έτσι δεν εχάρηκα πανιά καλή... Ένα περδίκι είδα ολο και όλο έφυγε άπεχτο... Δυστυχώς και οι τζίκλες πιο λίγες που άλλες φορές... Πήρα 4 είχα και 2 χαμένες ...

Συνεχίζουμε...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

admin έγραψε:Τα πουλιά πού είχαν μπεί στο νησί μας τις προηγούμενες μέρες έχουν εξαφανιστεί.. Απο συνεργάτες χθές Πάφο. Λεμεσό. Λάρνακα και με δικες μου παρατηρήσεις σε 4 χωριά μηδαμινά πουλιά σε σύγκριση με την προηγούμενη βδομάδα. Ακούγοντας ένα ελληνικό ραδιοσταθμό και ανταπόκριση απο συνάδελφο δημοσιογράφο για κυνήγι λένε ότι είναι η καλύτερη χρονιά απο το 2005. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε νέο κύμα πουλιών και στο νησί μας.
Χαιρετιζω την παρεα..
Αριστε μου θα διαφωνησω..τα πουλια που μπηκαν φαινεται να χαμηλωσαν κ Σαββατο αλλα κ Κυριακη ειχε νεο μπασιμο που οσοι εξορμησαν χαμηλα κ σε περιοχες μπασιματος ειδαν αρκετα πουλια..
Χτες εξορμησα δυτικη Λεμεσο κ Παφο..αρκετα τα πουλια κ ειδικα το πρωι χαρηκα να βλεπω το μπασιμο 10-10 να με καπελιαζουν..
Κ για το νησι μας φαινεται καλη η χρονια
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Θα συμφωνησω με τον Μιχαλη. Στην περιοχη που εκαμα παγανια το απογευμα, και την καμνω καθε Κυριακη, οι τσικλες ηταν πιο πολλες απο καθε αλλη φορα, ειναι σε χαμηλο υψομετρο και αρα σημαινει αυτο που ειπε ο Μιχαλης

Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”